All You Should Know About Pro-Style Kitchen Stoves

Un aragaz potrivit este necesar pentru fiecare bucătărie modernă, deoarece gestionează cât de ușor va fi gătitul, indiferent de abilitățile tale culinare. Aragazele de bucătărie profesionale sunt cu un pas înainte față de cele normale și nu este vorba doar de funcționalitate. Aceste aragaze sunt excelente pentru a vă îmbunătăți bucătăria, pentru a oferi o perspectivă unică, contemporană și pentru a îmbunătăți valoarea de revânzare.

Cu atât de mulți producători, există multe opțiuni din care puteți alege. Acest lucru face totul dificil pentru a decide ce aragaz de bucătărie se potrivește spațiului dvs. în ceea ce privește atractivitatea, bugetul și caracteristicile. Acest articol oferă un ghid cuprinzător despre tot ce ar trebui să știți despre alegerea unui aragaz de bucătărie de stil profesionist. 

Should You Buy A Professional Or Standard Range?

Aparatele de tip industrial au început să câștige mai multă popularitate în anii 1980, când oamenii au început să-și dorească mai mult. Ei doreau mai multă capacitate a aragazului, mai multe arzătoare, BTU-uri de mare putere, un ventilator de convecție pentru a reduce căldura, grătare de interior și multe altele.

Deși nu erau profesioniști, nici bucătari, credeau cu tărie că aceste aparate ar fi perfecte pentru a pregăti mâncăruri demne de restaurant chiar și în casele lor. Precizia acestei convingeri nu este exagerată și, odată cu trecerea timpului, majoritatea producătorilor au sărit în trend și au introdus mai multe aragaze de bucătărie de stil profesionist.

Deși aragazele pro nu reprezintă o investiție mică, ele pot face multe în creșterea măiestriei gătitului, oferind în același timp performanțe de înaltă calitate. Deși modelele obișnuite nu sunt la fel de pline cu caracteristici puternice precum stilul pro, ele totuși oferă un mod optim. În cea mai mare parte, au BTU-uri mai mici și performanțe mai scăzute, dar noile progrese evoluează odată cu industria în continuă schimbare. Unele modele obișnuite non-profesionale au acum caracteristici fantastice care fac gătitul mai ușor. 

Getting To Know All About Pro-Style

Sunt multe de luat în considerare la alegerea unui model de stil profesional, cum ar fi dimensiunea, bugetul, durata de viață etc. Să le discutăm în detaliu mai jos. 

Sursă: Pexels

  • Size

Stilul pro vine în diverse dimensiuni. Are o lățime simplă de 76, 91, 122 și 152 de cm. Este de remarcat faptul că, în comparație cu dimensiunile mai mici, cele mai mari vin cu mai multe caracteristici, cum ar fi mai multe arzătoare, grătare și mult mai mult spațiu pentru cuptor.

Care dintre aceste caracteristici sunt ideale pentru spațiul dvs. și pentru gătit? Vei găti pentru o familie numeroasă sau pentru una mai mică? Pentru a alege dimensiunea potrivită, trebuie să răspundeți mai întâi la aceste întrebări. 

  • Cost 

Stilurile pro vin în diferite intervale de prețuri, iar prețul depinde în principal de calitatea produsului și de caracteristici. Cu toate acestea, conținutul specific pentru majoritatea aragazelor de stil profesionalist este între 3500 și 20.000 de euro. 

  • Durability

În general, tipurile profesionale sunt foarte durabile, cu o durată de viață de aproximativ 20 de ani. Cu toate acestea, durabilitatea produsului dvs. ar depinde de calitatea produsului. Ar putea exista și situații în care ar trebui să schimbați arzătorul sau alte caracteristici ale aragazului. 

  • Gas Or Electric 

Un alt avantaj semnificativ al cuptorului pro-style este că poate fi cu ușurință asociat cu unul pe gaz sau electric. În timp ce un cuptor electric produce mai multă căldură, ele oferă mai multe moduri de gătit și ar putea costa până la 2000 de euro. Cu toate acestea, cuptoarele vin cu mai puțină căldură decât cele electrice, motiv pentru care sunt de preferat. 

Factors To Consider When Buying A Pro Range

Există mai mulți factori pe care trebuie să-i luați în considerare atunci când cumpărați un aragaz profesional. Deși costul este un factor major, există și alte lucruri esențiale de luat în considerare.

Power Source

Înainte de a-ți cumpăra un aragaz pro, asigură-te că casa ta este configurată corespunzător pentru electricitate și gaz. Pentru gaz va fi nevoie de o conductă de gaz  sau de un rezervor de propan, în timp ce cuptorul dumneavoastră electric ar avea nevoie de aproximativ 240 de volți. Asigurați-vă că sursa de alimentare este sortată înainte de a face achiziția. 

Assess Your Ventilation

Dacă doriți să obțineți un aragaz de stil profesionist, există o probabilitate mare să obțineți mult fum. Aceasta înseamnă că trebuie să aveți un plan pentru a trage fumul. Este necesară o hotă de aerisire care evacuează fumul în aer liber. Asigurați-vă că hota se potrivește bine cu aragazul dvs. 

Measurement

Deoarece aragazul vine în diferite dimensiuni, ar trebui să vă măsurați cu precizie spațiul pentru a vă asigura că dimensiunea i se potrivește. Alege dimensiunea care se potrivește spațiului tău, nu una la întâmplare.

În plus, majoritatea ușilor de intrare au întotdeauna în jur de 91 de cm. Dacă dimensiunea aleasă este mai mare decât aceasta, asigurați-vă că aveți alte planuri pentru a aduce aragazul. 

Be Prepared For The Heat

Dacă intenționați să utilizați un aragaz de stil profesionist, este înțelept să aveți o ventilație adecvată. Aragazul va produce multă căldură, mai ales dacă utilizați mai mult de un arzător simultan. 

Check Your Floors

Modelele pro-style, în special cele mai mari, sunt în primul rând grele. Mai întâi, verificați pentru a vă asigura că podeaua dumneavoastră poate rezista greutății. Dacă nu se poate, fă niște întăriri.

Cooking Style

Poate ai o familie numeroasă și trebuie să gătești mult? Dacă trebuie să gătiți mai multe garnituri sau mese în același timp, veți avea nevoie de un model extins de o dimensiune profesională cu multe arzătoare pentru a vă grăbi gătitul. Dimensiunea sa mare nu numai că vine alături de mai multe arzătoare, ci oferă și o opțiune de cuptor mai eficientă, oferindu-vă libertatea de a servi mai mult de un desert pentru oaspeții sau familia dvs. Cuptoarele mai mari vin și cu ventilatoare de convecție pentru fierberea sosurilor de desert. 

Features Of A Pro-Style Range

Există multe caracteristici semnificative de care trebuie să țineți cont la aragazul dvs. de stil profesionist. Verificați dacă are mai multe arzătoare, cuptoare duble, combustibil dublu și o plită. De asemenea, ar trebui să verificați dacă este fabricat din oțel inoxidabil, deoarece acestea sunt cele mai bune.

Conclusion 

Deși a avea un model de stil pro în bucătărie este costisitor, aspectul antic, frumusețea și caracteristicile suplimentare care măresc funcționalitatea îl fac o investiție demnă. De asemenea, crește valoarea de revânzare a casei dvs. pe termen lung.

Dacă doriți să obțineți cele mai bune prețuri pentru aragazul dvs., verificați https://www.olx.ro pentru cele mai bune oferte pe care nu le poți obține altundeva.

gas stovekitchen
Comments (0)
Add Comment