Cele mai bune 4 ferăstraie electrice cu tehnologie de ultimă oră!

Utilizarea ferăstraielor a fost observată încă din cele mai vechi timpuri. Nu e de mirare, devin indispensabile atunci când vine vorba de diferite treburi casnice sau de orice altă sarcină.

Dar progresul tehnologic a transformat ferăstraiele la un nivel următor de instrumente inovatoare. Experții sau amatorii de bricolaj din această lume nouă au venit cu idei geniale în comparație cu ferăstraiele convenționale folosite în vremurile străvechi.

Ferăstraiele au devenit electronice, mai eficiente și oferă posibilitatea de a lucra cu precizie.

Dacă ești pasionat de bricolaj, există un instrument de care pur și simplu nu te poți lipsi. Un ferăstrău electric la îndemână. Este cel mai bun prieten al tău atunci când încerci să tai prin cherestea tare sau lemn de esență tare. Dar nu orice ferăstrău de masă e bun, trebuie să știi care este potrivit pentru tine.

Haide cu noi ca să ai parte de mai puțină unsoare și mai multă muncă inteligentă și să investești într-un instrument potrivit pentru tine. Nu te feri de noile tale proiecte doar pentru că nu ai instrumentele potrivite la îndemână. Fii pregatit! Am întocmit o listă cu cele mai bune 4 ferăstraie de pe piață cu diferite utilizări:

1. Ferăstrău Sabie Steinhaus, PRO-RS900

Dacă vrei să faci lucrări de renovare a grădinii sau construcții casnice, acest ferăstrău sabie cu design modern este potrivit pentru tine. Mânerul Soft Grip în formă de D îl face ușor de utilizat pentru perioade mai lungi de timp. Corpul lung îți oferă control și suficient spațiu pentru a exercita presiune în timpul tăierii.

Pro-RS900 are reglatoare de viteză amplasate convenabil pe butonul de pornire pentru o comutare ușoară. Motorul său puternic de 900 W îți permite să termini sarcinile dificile în mai puțin timp. Cea mai bună parte? Nicio introducere de cheie neplăcută pentru a schimba lama și se permite funcționarea continuă doar de la un clic pe un buton.

Steinhaus PRO-RS900 vine echipat cu 2 lame de 150 mm una pentru metal si una pentru lemn dar poate fi folosit si cu lame mai mari. Acesta este și cel mai ieftin ferăstrău din lista noastră. Prietenos cu bugetul și la îndemână, ce ai putea cere mai mult?

Pro

● Se pot folosi lame mai mari

● Putere mare

● Corp și cadru ergonomic

Contra

● Potrivit numai pentru tăiere cu o precizie redusă

● Potrivit numai pentru lemn și metal

2. Ferăstrău circular Steinhaus, PRO-CS1200

O altă opțiune prietenoasă cu bugetul, dar de data aceasta pentru producătorii de mobilier. Acest ferăstrău circular este perfect pentru tăierea longitudinală, transversală și de colț în toate tipurile de lemn. De la PAL la plastic, orice poți numi, Steinhaus PRO-CS1200 poate tăia.

Corpul este confectionat din cauciuc moale care îl face ușor de manevrat pentru perioade mai lungi de timp, iar mânerul ușor de prins este facil pentru maini.

Ferăstrăul permite tăieturi de până la 63 mm datorită diametrului de 185 mm al lamei și flanșei de 20 mm. Are o reglare ușoară și un ghidaj paralel, ceea ce îl face ferăstrăul perfect pentru a fi folosit acasă.

Acest ferăstrău este un element de bază pentru proiectele de mobilier de acasă care au nevoie de tăiere meticuloasă. Suportul permite o tăiere stabilă.

Pro

● Ușor

● Bun pentru tăierea colțurilor

● Precis și exact

Contra

● Doar o lamă inclusă

● Nepotrivit pentru proiecte detaliate

3. Ferăstrău Pendular Total

În căutarea unui ferăstrău care poate face totul? Ferăstrăul Pendular Total poate tăia margini drepte, curbate și chiar teșite. În esență, orice ar fi dificil de făcut manual, ferăstrăul Total face. Nume destul de potrivit pentru un ferăstrău atât de versatil.

Cu o putere de 570 W, acest ferăstrău vine cu o clemă ușor de utilizat pentru a-l atașa la o masă, astfel încât fiecare tăietură să fie stabilă și netedă. Selectoarele de viteză ușor de reglat sunt plasate în lateral. Butonul de pornire este plasat convenabil în mâner pentru pornire și oprire ușoară.

Probabil singurul dezavantaj al acestui ferăstrău ar fi cantitatea de lame incluse în cutie, adică una.

Ferăstrăul Pendular Total vine cu o lamă de ferăstrău și un pachet de perii de cărbune.

Pro

● Tăiere versatilă

● Prindere și utilizare ușoară

● Clemă de masă pentru menținerea ferăstrăului pe loc

Contra

● Scump având în vedere numărul de atașamente incluse

● Fără lame de ferăstrău suplimentare în cutie

4. Ferăstrău Pendular Bosch PST 670

Dacă investești pentru un proiect pe termen lung și vrei ca rezultatul să fie excelent, ar trebui să arunci o privire la acest instrument prețios!

Cel mai scump de pe lista noastră, dar prețul este atât de justificat. Bosch PST 670 este un ferăstrău pendular cu o lamă montată pentru tăiere precisă. Acesta este ferăstrăul perfect dacă vrei să faci tăieturi perpendiculare.

Designul său ergonomic compact și mânerul Soft Grip sunt confortabile de utilizat. Butonul este plasat în mânerul accesibil din ambele părți pentru utilizare ambidextră. Butonul se blochează, de asemenea, pentru o funcționare continuă fără a forța mâna.

Sistemul de contrabalansare al ferăstrăului asigură mai puține vibrații în timpul utilizării, făcând experiența generală confortabilă și potrivită pentru o utilizare mai lungă. Talpa metalică a ferăstrăului poate fi deplasată în față și în spate și poate fi pliată bilateral pentru tăiere.

Pro

● Racord aspirare

● Funcția de suflare

● Închidere SDS pentru schimbarea rapidă a lamelor

Contra

● Scump

● Putere mai mică în comparație cu ferăstrăul Sword

Nu am ne-am așteptat  niciodată la asta!

Iată-le! 4 dintre cele mai bune ferăstraie prietenoase cu bugetul și ușor de utilizat de pe piață. Dacă chiar intenționezi să îți finalizezi proiectele într-un interval de timp limitat, dă-i bătaie!

Începe să folosești unul dintre acele ferăstraie și observă cât de rapide și perfecte vor fi proiectele tale.

Cu ferăstrăul pentru tăiere potrivit, ești echipat pentru a face față oricărei provocări de bricolaj care se ivește. Fie că este un cadru nou pentru patul tău, o casă pentru câini pentru prețiosul tău cățeluș sau refacerea gardului, vei fi gata. Compară volumul de lucru cu categoria potrivită de ferăstrău și cumpără-ți un instrument eficient.

 

ferăstraie electrice
Comments (0)
Add Comment