The best earbuds

Căștile fără fir au devenit cea mai populară formă de căști, deoarece continuă să crească și să se îmbunătățească cu fiecare an care trece. Căștile wireless vin într-o varietate de forme și dimensiuni, unele incluzând chiar și vârfuri pentru urechi. Bineînțeles, dorești niște căști confortabile și sigure în urechi, dar rețineți că numai mugurii izolatori de zgomot cu vârfuri de silicon sau spumă de diferite dimensiuni oferă o anulare activă a zgomotului pentru a masca lumea exterioară. Pentru a vă ajuta să alegeți niște căști perfecte care se potrivesc nevoilor tale în limita bugetului dvs., am enumerat cele mai bune 4 selecții de căști a unor mărci cunoscute: 

1. Sony WF-1000XM4:

All-rounder best earbuds currently on the market

sursă- sony

Sony a fost pe piața pentru căști de mult timp. Cu toate acestea, WF-1000XM4 a schimbat jocul. Anularea zgomotului a acestor muguri merită prețul premium, datorită noii tehnologii Sony V1, iar sunetul captivant vă ajută să ignorați și mai mult distracția.

Sunetul este livrat prin drivere dinamice de 6 mm din interior. Căștile acceptă Bluetooth AAC, SBC și LDAC și sunt compatibile cu Bluetooth 5.2.

Au un grad IPX4, ceea ce înseamnă că pot rezista la stropii ușori din orice direcție. Nu ar trebui să fie scufundate în apă sau curățate sub apă curentă, dar ar trebui să poată rezista la ploaie, transpirație sau când le ștergem cu un prosop umed. Cu toate acestea, carcasa de încărcare trebuie păstrată uscată mereu. 

Key Specifications: 

Size: 2.5 x 2 x 2 cm

Weight: 5.6 g (per bud)

Battery life (rated): 8 hours (ANC on), 12 hours (ANC off), 24 hours (with charging case), 35 hours (with charging case and ANC off)

Bluetooth range: 30 feet (9 meters)

Special features: ANC; Transparency mode; Speak-to-Chat; Custom EQ; 360 Reality Audio; DSEE Extreme upscaling; LDAC; Bluetooth 5.2; Alexa, Google Assistant, and Siri support; Quick charging; Wireless charging

Pros: 

 • Calitate remarcabilă a apelurilor
 • EQ reglabil
 • Durată de viață impresionantă a bateriei 

Cons: 

  • Lipsesc opțiunile de vârf pentru urechi
  • Fără suport aptX 

Aceste căști se potrivesc cu toate cutiile dacă sunteți în căutarea unor căști cu sunet fantastic, cu anulare superbă a zgomotului, cu funcții puternice de apelare vocală și autonomie lungă a bateriei. Datorită capacităților sale de rezistență la apă, sunt ideale și pentru activități sportive. Pentru a ajuta utilizatorii de Android, acestea sunt compatibile cu Fast Pair, permițându-le să pornească rapid. Mai mult, cu capabilități precum formarea fasciculului și un senzor de conducere osos care împiedică microfoanele să capteze zgomote ambientale enervante în timp ce vorbiți, inclusiv reducerea automată a vântului. Prin aceasta, Sony speră să îmbunătățească experiența apelurilor vocale.

Toate aceste calități combinate fac din WF-1000XM4 una dintre cele mai bune căști de pe piață. 

2. Apple Airpods Pro

Best for Everyday Use with Exceptional Spatial Audio


sursă- apple

Apple Airpod Pro sunt primele căști lansate de compania care oferă anularea zgomotului. Datorită designului și potrivirii sale superioare, a performanței crescute a basului și a anulării superioare a zgomotului, Airpods Pro se înscrie în lista noastră cu cele mai bune căști cu anulare a zgomotului. Au fost modificate în 2020 pentru a include un audio spațial, un nou mod de sunet virtual pentru vizionarea de filme și emisiuni TV, deși este compatibil doar cu iPhone-uri și iPad-uri cu iOS 14 sau versiuni ulterioare.

Microfoanele suplimentare permit o anulare excelentă a zgomotului, care funcționează excepțional de bine atunci când faceți naveta, precum și un mod de transparență util, care vă izolează de lumea exterioară. 

Key Specifications: 

 • Size: 3 x 2.3 x 2.3 cm
 • Weight: 5.6 g (per bud)
 • Battery life (rated): 4.5 hours; 24 hours (with charging case)
 • Bluetooth range: 800 feet
 • Special features: ANC; “Hey Siri” support; Spatial Audio

Pros: 

  • Potrivire excepțional de confortabilă
  • Potrivire echilibrată 

Cons: 

 • Anularea zgomotului afectează sincronizarea 

Cu o anulare remarcabilă a zgomotului asociată cu un mod de transparență care se simte aproape la fel de natural ca și purtarea căștilor care nu izolează, Apple a construit o pereche de căști care sunt la fel de potrivite pentru o călătorie pe o distanță lungă, precum și pentru o alergare rapidă în jurul blocului.  Mai mult, dacă sunteți îngrijorat de deteriorarea auzului pe termen lung, deoarece vă ajută să înregistrați nivelul de decibeli transmis în cap. În plus, sunt cu un pas înaintea AirPod-urilor originale și sunt cea mai bună alegere pentru orice utilizator de iPhone. Cu toate acestea, dacă te antrenezi la sală, este posibil să nu ofere potrivirea necesară. Există opțiuni mai bune în acest scop pe piață. În afară de asta, mulți oameni ar putea descoperi că modelul Pro este singurul set de căști de care au nevoie vreodată.

3. Bose QuietComfort Earbuds

Fantastic wireless earbuds with some brilliant built-in tech

sursă- amazon

Căștile QuietComfort Earbuds sunt cele mai bune de pe piața căștilor ANC în ceea ce privește anularea zgomotului și, într-o mare parte, gestionează un grad de anulare a zgomotului care concurează cu unele dintre cele mai bune căști de pe piață. Cea mai recentă actualizare de software îmbunătățește performanța ANC prin adăugarea de diverse profiluri pentru diferite activități.

Puteți alege dintre cele trei setări personalizabile de anulare a zgomotului atingând căștile din stânga cu comenzile tactile. Acestea includ un mod de transparență care permit trecerea sunetului (numărul „0” în setări). 

Key Specifications:

 • Size: 3.8 x 2.5 x 2.5 cm
 • Weight: 8.5 g (per bud)
 • Battery life: 6 hours, 18 hours (with charging case)
 • Bluetooth range: 35 feet (10 meters)
 • Special features: Adjustable ANC; Bluetooth 5.1; Self Voice mode

Pros: 

  • Conectivitate fiabilă
  • Potrivire confortabilă și sigură
  • Opțiune de încărcare fără fir

Cons: 

  • Durată scurtă de viață a bateriei
  • Fără controale de volum la bord 

Noile căști Bose QuietComfort sunt cu ușurință unele dintre cele mai bune căști wireless adevărate de pe lista noastră, cu cea mai mare anulare a zgomotului dintre orice produs din această clasă. De asemenea, oferă o încărcare rapidă, ieșire audio echilibrată, fără a compromite calitatea și opresc distragerile lumești cu anularea sa strălucitoare a zgomotului. Deci, dacă aveți o părere bună, nu căutați mai departe. 

4. Samsung Galaxy Buds Pro:

A great pair of wireless earphones with a powerful sound.


sursă- samsung

Deși Samsung este în domeniul căștilor de mult timp, aceste căști reprezintă o actualizare semnificativă față de Galaxy Buds Live, cu o calitate îmbunătățită a sunetului și a microfonului, conexiune multipunct și capabilități audio spațiale.

Galaxy Buds Pro are tipul ei de sunet spațial, numit 360 Audio, dar veți avea nevoie de un telefon Samsung Galaxy care nu este prea vechi pentru a le folosi. Chiar dacă nu ai unul, s-ar putea să beneficiezi de ANC-ul său, care este cu mult mai superior precedentului Samsung Galaxy Buds Live. Cele trei microfoane încorporate ale lui Galaxy Buds Pro îmbunătățesc semnificativ anularea zgomotului. Amplificarea audio, cunoscută și sub numele de trecerea audio, poate fi accesată menținând apăsat panoul sensibil la atingere. Galaxy Buds Pro pot capta muzica externă și o pot pompa în urechi, crescând-o cu până la 20 db.

Cu toate acestea, cele două caracteristici remarcabile pentru aceste căști Galaxy sunt anularea activă a zgomotului și impermeabilizarea IPX7, cel mai înalt grad pentru căștile Samsung de până acum, care le poate proteja împotriva imersiei de 30 de minute în apă de până la 1 metru adâncime. 

Key Specifications: 

 • Size: 2 x 1.77 x 2 cm
 • Weight: 5.6 g (per bud)
 • Battery Life (Rated): 5 hours (ANC on), 8 hours (ANC off), 18 hours (with charging case and ANC on), 28 hours (with charging case and ANC off)
 • Bluetooth range: 30 feet (9 meters)
 • Special features: Adjustable ANC; Ambient mode; Voice detect; 360 Audio

Pros: 

  • Calitate ridicată a apelurilor
  • Comenzi tactile simple 

Cons: 

  • Fără asistent Google/Suport Siri
  • Predispus la sunet înghesuit 

În ansamblu, acesta este un set impresionant de căști cu un design mai la modă, rezistent la apă și o producție de sunet îmbunătățită pentru a merge împreună cu un ANC îmbunătățit. Pentru a debloca mai multe opțiuni, se recomandă să instalați aplicația însoțitoare Galaxy Wearable. 

The final verdict: 

Piața căștilor fără fir s-a extins la o rată atât de rapidă și exponențială încât acum este plină de posibilități la toate punctele de preț. Este ușor să te lași intimidat de gama largă de opțiuni disponibile. Cu toate acestea, ar trebui să vă luați în considerare nevoile mai întâi. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune căști wireless pentru antrenament, veți dori să vă asigurați că se potrivească perfect în urechi, astfel încât să nu cadă când vă ridicați sau faceți jogging. O evaluare ridicată a rezistenței la apă înseamnă, de asemenea, că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la transpirație, ploaie sau chiar dacă vă puneți capul în piscină în anumite situații.

Indiferent dacă alegeți cele mai confortabile căști de la raft, o pereche cu o durată excelentă de viață a bateriei sau doar cele mai bune căști de pe piață, asigurați-vă că o alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine cerințelor și bugetului dumneavoastră. Mai ales când vine vorba de căști cu anulare a zgomotului. Cele mai bune căști cu anulare a zgomotului oferă o barieră care blochează sunetele nedorite, cum ar fi conversațiile pasagerilor din tren sau zgomotele din jurul drumului. Sunt o metodă grozavă de a reduce zgomotele care distrag atenția, astfel încât să vă puteți concentra pe muzică și podcasturi dacă faceți naveta sau locuiți într-un loc zgomotos.

În timp ce căștile wireless nu sunt considerate la fel de eficiente ca alte căști cu anulare a zgomotului, tehnologia a parcurs un drum lung într-un timp scurt, iar versiunile de mai jos vă vor permite să vă ascultați muzica într-o relativă liniște.

 

best earbudsearbuds
Comments (0)
Add Comment