Mr & Mrs Craft, creatorii de amintiri

Dana Dănescu și Alex Surdu se asigură că zeci de cupluri din România au o nuntă perfectă până în cel mai mic detaliu. Pentru că cei doi se ocupă cu detaliile care fac diferența, creând mărturii și accesorii personalizate.

În 2015, Dana a văzut un filmuleț pe Facebook în care cineva făcea o cutie din bețe de înghețată. I s-a părut foarte ingenioasă ideea, așa că i-a propus prietenului ei, Alex, să încerce și ei. Cutiile au ieșit atât de bine, încât le-au dat prietenilor să le dăruiască de 8 martie.

Încântați de rezultat, cei doi au decis să facă obiecte handmade care pot fi vândute tot anul, nu doar în martie. „Și atunci ne-am gândit să facem niște sticluțe cu praf de zână“, spune Dana zâmbind. „Cu o rețetă luată de pe net, cu niște lipici, cu niște sclipici, a ieșit o chestie interesantă.“

Când au prins curaj, au decis să-și posteze creațiile pe OLX, sub numele Mr & Mrs Craft. Cei doi își amintesc și acum de prima vânzare făcută pe site. „Erau niște săculeți din iută, cu lavandă. După ce am scăzut cheltuielile am avut un profit de 5 lei“, povestește Dana râzând. „Dar a fost un start foarte bun. Cu ajutorul OLX am crescut. Dacă am fi văzut că nu reușim să vindem, nu am mai fi făcut asta“, crede ea.

Pasiune și perfecționism

Datorită mirilor mulțumiți, care i-au recomandat cunoscuților, Dana și Alex și-au diversificat constant gama de produse. În prezent fac nu doar mărturii pentru nuntă, ci și cutii de dar, pahare cu sclipici, trusouri sau mărturii pentru botez. Acestea din urmă sunt lumânări turnate chiar de ei, în forme creație proprie.

Unul dintre secretele succesului lor este atenția la cele mai mici detalii. Paharele personalizate cu sclipici, pe care le fac pentru miri și nași, de exemplu, le spală și de 5 ori într-o săptămână, pentru a se asigura că sclipiciul se fixează și nu rămâne pe mână. E un proces laborios, dar perfecționiști din fire, cei doi nu acceptă jumătăți de măsură.

Succesul Mr & Mrs Craft se bazează și pe compatibilitatea perfectă dintre ei. Dana se ocupă de relația cu clienții și vine cu ideile creative, iar Alex găsește soluții pentru a materializa ideile ei și cumpără materia primă.

Deși în prezent ambii au și alte job-uri, spun că își doresc ca într-o bună zi să se poată dedica 100% business-ului propriu. „Vrem să creștem cât mai mult, să ne ocupăm de o paletă cât mai largă de evenimente. Și să fie totul bine și frumos, să lucrăm amândoi de-acasă“, încheie Dana zâmbind.

accesorii nuntaAlex SurduDana Dănescudecoratiuni nuntaMr & Mrs Craft
Comments (0)
Add Comment