06 May 2022, Autor:

Proiectarea bucătăriei dvs. poate fi uneori copleșitoare, deoarece există multe lucruri de încadrat într-un spațiu limitat, reducând astfel lumina naturală a bucătăriei. Puteți corecta această situație folosind vopsea galbenă pentru a adăuga vitalitate și o senzație însorită bucătăriei dvs. 

O culoare galbenă strălucitoare poate adăuga o explozie de soare și puțină căldură vizuală bucătăriei dvs., făcând-o o alegere simplă și eficientă pentru o schimbare rapidă a bucătăriei. 

Când utilizați vopseaua galbenă, nu ar trebui să ezitați să o amestecați și cu alte culori pentru niște diferite modele frumoase. Iată câteva idei de bucătării galbene pe care le puteți folosi pentru a vă lumina bucătăria.  

1. Creamy Yellow 

Sursă: Pinterest

O vopsea galben-crem pe dulapul tău poate aduce puțină căldură și frumusețe bucătăriei tale. Poate fi o alternativă viabilă la dulapurile albe.  

2. Go Bold With Hues 

Puteți folosi vopseaua galbenă strălucitoare pentru a aduce un pic de îndrăzneală și luminozitate pereților din bucătărie.  

3. Pretty Buttercream

O cremă de unt galbenă este fragedă pentru ochi și netedă la suprafață. O poți amesteca cu un strop de roșu pentru a da bucătăriei tale un aspect strălucitor. 

4. Corn-Colored Kitchen Flavor 

Luminează-ți podeaua cu o selecție de plăci de culoarea porumbului care vor adăuga puțină strălucire bucătăriei tale. 

5. Cheery Yellow 

Sursă: Pinterest

Oferă bucătăriei tale eleganță optând pentru un blat galben lămâie care va încânta privirea. 

6. Soft Yellow 

Sursă: Pinterest

Dacă dorești o luminozitate subtilă care să nu-ți orbească ochii, dar să fie suficient de strălucitoare pentru a vă lumina bucătăria, ar trebui să alegi crema de unt galbenă.

7. Dazzling Shade 

Placile galbene care vă privesc atât frumos ar putea fi tot ce aveți nevoie pentru a vă lumina bucătăria. 

8. Yellow Backsplash 

Sursă: Pinterest

Folosiți un spătar galben strălucitor pentru a crea un aspect captivant și pentru a oferi un pic de stil bucătăriei dvs. 

9. Yellow Accessories 

Un set de accesorii galbene de bucătărie așezate maiestuos pe blat este o modalitate de a-ți afișa gustul și de a da o temă bucătăriei tale. 

10. Rolls of Yellow 

Puteți picta raftul superior al bucătăriei cu un galben rece pentru a crea o rolă strălucitoare de mobilier galben care zâmbește strălucitor din tavan. 

11. Mustard Yellow 

Galbenul muștar este o nuanță perfectă care completează cu alte culori. Îl poți folosi pentru a-ți echilibra ceramica roșie și dulapurile roșii.

12. Banana Pudding Yellow 

Dă înapoi anii cu o budincă de banane galbene pentru a oferi bucătăriei dvs. un aspect retro. 

13. Yellow and Black Kitchen 

Sursă: Pinterest

Nu poți greși niciodată cu combinația de culori de galben și negru. O țiglă de bucătărie lucioasă poate completa perfect un blat galben strălucitor pentru a crea un design contemporan și șic de bucătărie. 

14. Yellow Cooking Set 

Condimentează-ți decorul bucătăriei optând pentru un set de gătit galben care va oferi bucătăriei tale o notă dinamică. 

15. Yellow Ceiling 

Sursă: Pinterest

Puteți folosi un tavan galben strălucitor pentru a adăuga un pic de vitalitate bucătăriei dvs., dându-i o culoare naturală strălucitoare.   

16. Yellow Countertops Are A Thing 

Luminează-ți dulapurile cu un blat galben care va fi vedeta spectacolului și va oferi bucătăriei tale un aspect însorit. 

17. Painting Inside Your Kitchen Cabinets 

Puteți oferi dulapului un galben viu colorat care va dezvălui o explozie strălucitoare de galben pentru a însufleți spațiul bucătăriei. 

Sursă: Pinterest

18. Yellow and Red Kitchen 

Galbenul și roșul rămân o combinație de culori câștigătoare care va adăuga o notă șic și sofisticată bucătăriei tale. 

19. Furniture Sunshine 

Un galben strălucitor pe ușa bucătăriei, dulapurilor și rafturilor poate adăuga un aspect proaspăt și natural bucătăriei tale. 

20. Maple Gold Kitchen Design 

Transformă-ți bucătăria într-o priveliște captivantă cu un design auriu de arțar care va adăuga o notă maiestuoasă bucătăriei tale. 

Conclusion 

Galbenul devine o culoare populară în decorul unei case. Cu toate acestea, gândul la o bucătărie galbenă poate aduce o imagine de decor tradițională, de modă veche. Dar conform articolului, puteți folosi nuanța strălucitoare într-un mod modern și proaspăt.

În loc să cheltuiți mulți bani pentru schimbarea imaginii bucătăriei, puteți adăuga o culoare galbenă în interior pentru a-i da un aspect nou. Acestea fiind spuse, puteți cumpăra diferite nuanțe de vopsea galbenă pentru pereți și mobilier chiar aici https://www.olx.ro la cele mai bune prețuri. Ai grijă la alegerea ta.