21 Mar 2022, Autor:

Cauți accesorii pentru laptop? Ai venit la locul potrivit.

Acest articol este dotat cu cele mai necesare accesorii pentru laptop, împreună cu caracteristicile acestora. Cu siguranță vei dori să le obții pe toate până la sfârșitul acestui articol.

Deci, fără nicio întârziere, să le revizuim unul câte unul.

1. Cooling Pad pentru Laptop A+ CIC62B – Tehnologie de răcire de ultimă generație

Cooling Pad pentru laptop A+ CIC62B,15.6 cu cele 6 ventilatoare ale sale fac un cooling pad foarte impresionant pentru PC. Utilizează cinci ventilatoare (cel din centru este un model mai semnificativ de 120 mm, înglobat de ventilatoare de 70 mm). Ventilatoarele oferă o mare cantitate de răcire – fără a produce mult zgomot.

Cooling pad-ul este foarte la îndemână și adaptabil. În funcție de cantitatea de răcire de care are nevoie laptop-ul, poți opri unul sau mai multe ventilatoare. Poți folosi  comutatorul pentru a alege, de exemplu unul, patru sau toate șase).

În plus, este construit într-un mod flexibil, adică îl poți ridica dacă vrei prin șase setări diferite de înălțime, în funcție de preferințele tale. Acest cooling pad poate găzdui cu ușurință laptop-uri de la 12 la 16 inci. Cele două prize din față împiedică dispozitivul să alunece. Are și un cablu USB încorporat.

Pur și simplu, acesta este un cooling pad excelent, cu o adaptabilitate incontestabilă. Prețul său economic este piesa de rezistență, ceea ce îl face potrivit pentru fiecare individ. Toate aceste specificații fac din acesta alegerea noastră de top pentru tine, deoarece acoperă totul fără a-ți împovăra portofelul.

Pro

 • Capacitate impresionantă de răcire
 • Poți selecta ce ventilatoare sunt pornite
Contra

 • Nu este cea mai robustă construcție

2. Rucsac Lenovo Legion 15,6″ Recon Gaming – Comoditate la maxim

 

Acest rucsac pentru jocuri este construit pentru jucătorii care sunt înnebuniți după viața lor virtuală și doresc să o țină deoparte în timpul vieții de zi cu zi. Oferă buzunarul de care are nevoie fiecare jucător. Astfel încât să-ți poți proteja laptop-ul, căștile, mouse-ul și alte accesorii, ușurându-te de povara de a le purta în mână. Rucsacul are un aspect foarte elegant și versatil.

Se potrivește laptop-urilor de până la 15,6″ cu multe alte buzunare pentru celelalte accesorii tale. O caracteristică foarte distinctă pe care o are acest rucsac este că are un panou frontal hidrofug. Așa că îți protejează dispozitivele de orice rău.

Există un buzunar suplimentar pentru o sticlă de apă dacă ți se face sete la mijlocul jocului, împreună cu un buzunar dedicat pentru accesoriile laptop-ului tău. Structura este construită, ținând cont de nevoia și confortul utilizatorului, cu căptușeală ventilată din spate și bretele căptușite. Pe lângă aceste conforturi, există și o curea pentru cărucior pentru călătorii convenabile.

Dacă îți dorești un rucsac pentru a-ți transporta accesoriile de jocuri, păstrând confortul tău drept o prioritate, acesta este pentru tine. Este conceput pentru confortul și ușurința ta și are și un preț foarte rezonabil.

Pro

 • Rucsac elegant și modern pentru laptop
 • Confortabil și echilibrat
Contra

 • Nu foarte spațios

3. Laptop Cooling Pad A+ CIC5B 15.6-17 – Răcire termică suplimentară

 

Vei aprecia ușoara răcire termică suplimentară pentru laptop-ul tău prin intermediul acestui cooling pad. Mai ales dacă ești un utilizator intens care lucrează de obicei cu programe software grele, fie că sunt jocuri video sau alte programe de editare.

Pentru ușurința ta, am ales unul dintre cele mai versatile cooling pad-uri pentru laptop A+ CIC5B. Poate găzdui laptop-uri de 15 până la 17 inci. Are 5 ventilatoare încorporate care asigură o răcire eficientă de care are nevoie laptop-ul.

Există un indicator luminos LED situat lângă comutatorul de pornire/oprire. Îți permite să aflii rapid starea de funcționare a cooling pad-ului, în special pe timp de noapte.

Mai mult, ca bonus suplimentar, are un port USB. Acest suport este foarte ușor și ușor de transportat, permițându-ți să îți răcorești laptop-ul oriunde și oricând vrei. Aspectul general este și el destul de frumos.

Pro

 • Subțire și bine construit
 • Răcire puternică, dar silențioasă
Contra

 • Nu la fel de competitiv ca unii rivali

4. Cooler pentru laptop A+ Gaming – Sistem de răcire eficient

 

Iată încă un produs pentru jucătorii pasionați. Te-ai săturat ca laptop-urile tale să se încălzească după jocuri? Aruncă o privire la acest cooling pad. Coolerul pentru laptop A + este un cooler complet realizat din plastic durabil și metal. Ventilatoarele dezvoltă o viteză de rotație de până la 1400 RPM. Plasa de sârmă oferă o rezistență sporită și o răcire eficientă, iar cele două porturi USB oferă o portabilitate suplimentară.

Este compatibil cu laptop-uri cu dimensiuni cuprinse între 16-17 inci. Culorile diferite de neon din acest pad îl fac destul de atractiv. Bonusul suplimentar și caracteristica distinctă care îl face să iasă în evidență este faptul că are două porturi USB încorporate. Iar culoarea neagră îi conferă un finisaj elegant cu alte beneficii.

Deci, dacă ești jucător, alege asta chiar acum și salvează-ți laptop-ul de daune interne înainte de a fi prea târziu. Te asigurăm că acest cooling pad va face minuni pentru computerul tău, menținându-l și protejându-l în mod egal.

Pro

 • Răcire eficientă
 • 2 porturi USB încorporate
Contra

 • Preț puțin mai mare

5. Rucsac LENOVO pentru laptop de 15,6 inci – Hidrofug

 

Acest rucsac casual Lenovo B210 pentru laptop este decorat cu un design raționalizat. Astfel, făcându-l perfect pentru un aspect și o viață moderne. Vine cu un interior spațios care poate ține cu ușurință laptop-uri de 15,6 inci.

Există, de asemenea, spațiu amplu pentru alte necesități și accesorii pentru laptop. Chiar și după ce ai umplut acest rucsac cu accesoriile tale, o cantitate bună de spațiu va rămâne în continuare pentru cealaltă mână. De exemplu, îți poți pune telefonul, cărțile etc.

Este de înaltă calitate, deoarece este și hidrofug. Această caracteristică include poliester snow yarn, care este extrem de ușor și oferă protecție durabilă dispozitivului.

Acest rucsac a fost conceput pentru a-ți proteja laptop-ul în toate modurile posibile. Este construit cu un compartiment desemnat pentru laptop, cu amortizoare care oferă o îngrijire suplimentară notebook-urilor tale.

În plus, există și alte buzunare spațioase pentru articolele tale suplimentare. Toate aceste caracteristici fantastice fac din acest rucsac un must-have pentru toți utilizatorii de laptop-uri. A fost conceput ținând cont de interesul tău și al laptop-urilor tale.

Pro

 • Este hidrofug
 • Destul de spațios
Contra

 • Prea înfundat din cauza amortizoarelor încorporate

Ultim cuvânt!

Am descris câteva accesorii fantastice și inovatoare pentru laptop-uri pentru tine. Toate acestea sunt sugerate ținând cont de confortul tău și de siguranța laptop-ului.

Așadar, dacă ești în căutarea unor accesorii durabile și economice pentru laptop, cele sugerate mai sus sunt ideale pentru orice utilizator de laptop.