21 Mar 2022, Autor:

Tu ştiai? Poți adăuga un plus de distracție și eficiență smartphone-urilor cu câteva accesorii super distractive.

Mai jos sunt enumerate câteva accesorii mobile utile și esențiale, cum ar fi încărcătoare rapide și căști fără fir, pe care trebuie să le cumperi. Acestea îți vor ajuta smartphone-ul să aibă o funcționalitate mai bună și o putere mai extinsă a bateriei.

1. USB TIP C – Nivel de utilitate garantat

Cablu pentru încărcare și transfer de date Baseus Coffee / USB Type-C 50cm Negru / Roșu. Cablul de înaltă rezistență cu conector Type-C permite sincronizarea completă a datelor și încărcarea bateriei. Este realizat dintr-o împletitură dublă (silicon și nailon). Cablul are o curea încorporată care îți va permite să reglezi lungimea în funcție de nevoile tale.

Funcția de încărcare rapidă te asigură că dispozitivele conectate sunt încărcate în siguranță și rapid de la priza electrică.

Cablul suportă protocoale de încărcare rapidă, iar stratul exterior dens din nailon asigură rezistența cablului. Rata de transmisie a cablului de date este de până la 480 Mbps, ceea ce face transmisia de date mai rapidă.

2. BATERIE EXTERNĂ ASUS ZENPOWER – Partenerul perfect de călătorie

Pe piață există mai multe baterii externe cu valori de peste 10.000 mAh. Ne-am uitat la una de la ASUS, ZenPower. Bateria are o capacitate de 10050 mAh. Are puterea de a încărca telefoane, care au – 3000 mAh, de aproape 2 ori și jumătate. Ceea ce este uimitor la această baterie este că are o ieșire de 2,4 amperi la 5,1 V, ceea ce înseamnă că încarcă rapid telefoanele conectate la ea.

În cele din urmă, are și protecție împotriva supraîncălzirii, scurtcircuitelor și multe altele. Se încarcă în maxim 6 ore. Mai mult, nu este foarte grea, cântărește 215 de grame și nu foarte lată, deși e cam groasă. Are dimensiuni (lungime/lățime) egale cu un card de credit: 90,5 x 59 x 22 mm. Designul este frumos: carcasă metalică, 4 LED-uri pentru a indica nivelul bateriei.

3. CĂȘTI AUDIO FĂRĂ FIR ZOOPIE – Cea mai tare tehnologie Bluetooth

Căști audio fără fir Zoopie cu o rază de la 9 la 10 metri. Acceptă și conectivitate Bluetooth 5.1 3. Capacitate de încărcare de 300 mAh (se încarcă destul de rapid și precis). Are un microfon cu anulare a zgomotului. Iar căștile pot fi puse în carcasa magnetică.

Căștile Zoopie sunt disponibile în două culori diferite, alb și negru. Capacitatea bateriei căștilor este de 40 mAh. Și au o autonomie de până la 3,5 ore. De asemenea, vin cu un port de încărcare USB de tip C.

Căștile se pot încărca în mai puțin de 2 ore. Le poți încărca rapid și apoi le poți folosi fără stres. După cum ai văzut, căștile sunt compatibile cu dispozitivele compatibile cu Bluetooth. Această flexibilitate este binevenită, mai ales când ne gândim la cât de diferite sunt gusturile în tehnologie.

În plus, au spații de ventilație, care mențin o presiune echilibrată. Le simți în urechi, dar nu chiar. Căștile sunt echipate cu un difuzor cu distorsiune scăzută și rezonanță ridicată. Acest lucru are ca rezultat o experiență muzicală plăcută și intensă. Căștile au microfon care reduce zgomotul ambiental. Persoana cu care vorbești îți va auzi vocea fără probleme. 

Discută fără dificultate tot ce vrei.

4. ÎNCĂRCĂTOR RAPID 20W – Ideal pentru încărcarea smartphone-urilor noi

Încărcătorul rapid cu caracteristici de încărcare rapidă 20w și 1 port USB-PD este ideal pentru încărcarea celor mai noi smartphone-uri și tablete.

Încărcarea este cât se poate de sigură și nu există riscul de supraîncălzire sau supratensiune. Puterea furnizată este modulară, ceea ce poate încărca o gamă largă de dispozitive. Încărcarea rapidă oferă telefonului tău 50% din puterea bateriei în mai puțin de 30 de minute.

Este de până la 3 ori mai rapid decât cu un încărcător original de 5 W. Dispozitivul a fost creat pentru a se potrivi cu cele mai importante tehnologii folosind USB-PD. Compatibil cu 100v-240v precum iPhone 13 plus și iPhone 13 mini. Cântărește aproximativ 0,064 kg cu următoarele dimensiuni de 15×8,5×3,5 cm. Proiectat cu o priză pliabilă pentru a oferi o portabilitate mai mare și o depozitare mai simplă.

5. CĂȘTI BLUETOOTH FĂRĂ FIR LUMAUDIO – Prietenoase cu bugetul

 

De ce acest model?

Pentru ca prețul reflectă calitatea pentru cei care nu mai au jack audio la telefon sau care au un televizor Bluetooth.

Pe fiecare cască găsim un buton și leduri (albastru/roșu). Lumină roșie pentru încărcare și roșie/albastră pentru asociere. Când lumina se stinge, înseamnă că sarcina a fost finalizată. Pentru a le asocia cu orice telefon mobil sau alt dispozitiv, pur și simplu le scoți din cutie. Apoi apeși și menții apăsat butonul (casca R-dreapta) până când auzi mesajul „împerechere”. Butoanele mai au și alte funcții.

De exemplu, dacă apăsăm o dată, putem prelua un apel. Sau, dacă apăsăm de două ori, activăm Siri / Bixby. Iar atunci când ascultăm muzică, putem folosi butoanele pentru pauză, redare etc. Toate aceste detalii sunt scrise în manual.

Căștile LumAudio Talk sunt rezistente la apă (inclusiv umiditate sau tranziție), dar nu și suportul de încărcare. Iată și alte detalii tehnice:

 • Greutate – 5,5 g
 • Timp de încărcare – 2,5 ore
 • Curent de încărcare – 50 mAh
 • Autonomie (ascultare muzică) – Autonomie 7h – max.
 • 10m audio – 16 biți
 • Raport de zgomot> 95db 
 • Frecvență – 20HZ-20KHz
 • Impedanță – 16 ohmi
 • Cip de certificare IPX6 – Airoha AB1526P
 • Carcasă de încărcare – 500 mAh 
 • Mod fără mâini
 • Carcasă pentru încărcare/transport, alimentat de orice încărcător al unui telefon mobil.

În cutie, poți găsi și un cablu MicroUSB. Poate încărca căștile de două ori și are 3 LED-uri verzi care semnalează capacitatea bateriei. În funcție de versiunea de telefon sau de sistem de operare disponibilă, poți vedea în timp ce procent de baterie mai au căștile LumAudio Talk.

Durata de viață a bateriei depinde de volum, de calitatea conexiunii, chiar și de telefon. Conținutul pachetului de vânzare: O pereche de căști cu prețul corect și sunet bun, aspect premium și construcție super reușită arată foarte bine.

Dacă ești în căutarea unui astfel de gadget, îți recomandăm acest produs.

CUVÂNT FINAL!

Dacă vrei să te bucuri de o funcționalitate mai bună a telefoanelor mobile cu puțin mai multă distracție și ușurință, aceste accesorii ar trebui să fie alegerea ta. Sunt instrumentale și practice. Suntem siguri că aceste dispozitive îți vor face viața mai ușoară cu telefonul mobil și îți vor oferi puțin mai multă distracție!