21 Mar 2022, Autor:

Telefoanele mobile au accelerat comunicarea și au dus la o creștere imensă a vitezei de transfer a unui mesaj. Telefoanele mobile în zilele noastre sunt folosite în diverse scopuri, cum ar fi vorbirea cu membrii familiei, desfășurarea afacerilor și accesul la un telefon în caz de urgență.

Aici avem o listă cu 5 smartphone-uri doogee pentru a face comunicarea mai ușoară și mai bună pentru tine.

1. Doogee N30

 

Acest smartphone are un spațiu de stocare de 128 GB. Are 4GB RAM și o baterie de 4180 mAh. Cu o camera de 4608 x 3456 pixeli și un display de 720 x 1600 pixeli, acest smartphone s-ar dovedi a fi cel mai bun pentru fotografie si video. Poți alege culoarea preferată pentru acest smartphone. Este disponibil în diferite culori, cum ar fi alb ceață, verde elegant, albastru crem și negru magic.

Înălțimea telefonului este de 16,7 cm și are 7,74 cm lățime. Materialul folosit la fabricarea caroseriei este plastic. Un mare avantaj al acestui telefon este că poate ține 2 cartele SIM. Senzorul de amprentă este o modalitate ușoară și sigură de a-ți proteja smartphone-ul.

Pro

 • Cea mai bună utilizare este pentru fotografie și video.
 • Se poate alege dintr-o varietate de culori.

Contra

 • Materialul folosit este plastic, care este insuportabil.

2. Doogee S86 Pro


Smartphone-ul Doogee S86 Pro (S86PRO) este alimentat de un chipset Mediatek Helio P60 MT6771, 128 GB RAM, împreună cu 8 GB spațiu de stocare internă.

Vine cu o baterie Li-Ion 8500 mAh, nedetașabilă. Dispune de un ecran IPS de 6,09 inci cu rezoluție de 720 x 1560 px.

Tehnologia IPS este una dintre cele mai importante tehnologii LCD din lume. Camera lui Doogee S86 Pro vine cu focalizare automată.

Focalizarea automată este o caracteristică ce reglează focalizarea camerei. Este o caracteristică fantastică a acestui smartphone. S86 Pro este capabil atât de 3G, cât și 4G.

Acest smartphone are un receptor GPS încorporat. Acum este disponibil în culorile negru, roșu și portocaliu.

Pro

 • Dispune de un afișaj extins
 • Are GPS incorporat

Contra

 • Calitate proastă a difuzoarelor

3. Doogee S88 Plus

 

Doogee S88 Pro este un telefon robust și accesibil, care ne-a impresionat prin construcția sa solidă și diferitele rezistențe.

Are, de asemenea, una dintre cele mai uriașe baterii pe care le-am văzut într-un smartphone și a depășit cu ușurință topul nostru din toate timpurile pentru baterii. S88 Pro este un telefon impresionant – poate rezista mult și poate ține, să zicem, o săptămână cu o singură încărcare.

Și chiar dacă nu supraviețuiește unora dintre pericolele prin care ești pe cale să-l treci, poți cumpăra altul pentru că este atât de ieftin. Nu pare o afacere groaznică, nu-i așa?

S88 Plus aduce 8 GB de RAM. Camerele triple constă într-un senzor primar de 48MP, un shooter ultrawide de 8MP și o cameră de adâncime de 8MP.

Telefonul în sine este rezistent la cărămidă și nisip, la cădere și la apă. S88 Plus vine în trei culori: portocaliu foc, verde armată și negru mineral.

PRO

 • Preț accesibil
 • Una dintre cele mai uriașe baterii

CONTRA

 • Vine doar în trei culori

4. Doogee S96 Pro

 

Acest pachet are un aspect incredibil de robust. Are o cameră de noapte de 20 MP, așezată alături de senzorul principal de 48 MP f/1.8 al camerei de pe spate.

Doogee S96 Pro are un chipset MediaTek Helio G90, 8 GB RAM, plus 128 GB spațiu de stocare extensibil. Slotul său triplu găzduiește două carduri SIM și un MicroSD în același timp.

Doogee S96 Pro are un ecran tactil LCD de 6,22 inci, 720×1520, cu o cameră ca stropul de apă care găzduiește o cameră selfie de 16 MP.

Există o configurație cu quad shooter pe spate, punctul în plus al telefonului fiind că snapper-ul de 20 MP are un senzor Sony IMX350 ultra-sensibil la lumină. Senzorul vine cu patru lumini cu infraroșu și patru LED, care te asigură că poți face fotografii clare chiar și în întuneric. Există, de asemenea, un ultrawide de 8 MP cu un câmp vizual de 130 de grade. Camera sa macro de 2 MP îți permite să te apropii până la 4 cm de subiecți.

Îl poți folosi în apă până la 5 m adâncime. Iar camera ta va funcționa în toate condițiile. Dacă vrei să-l ții în apă mai mult timp, poate rezista până la 1,5 m mai adânc timp de până la 30 de minute.

Are un senzor de amprentă montat lateral care acceptă deblocarea facială.

PRO

 • O cameră de vedere nocturnă
 • Poate fi folosit în apă până la 5 m

Contra

 • Nu este complet hidrofug

5. Doogee S86


În ciuda problemelor din software și faptului că din camerele quad poți să folosești doar una, Doogee S86 te va impresiona.

Nu vei găsi un telefon cu o baterie care poate dura până la patru zile cu utilizare regulată pe biroul nostru.

Să nu mai vorbim de unul care combină durata de viață nemaivăzută a bateriei cu unele dintre cele mai robuste abilități ale unui smartphone de astăzi.

Are dimensiunea ecranului de 6,1 inci cu 6 GB RAM și 128 GB stocare. Este rezistent atât la apă, cât și la praf.

Pe departamentul camerei, există patru în spate, o combinație de un senzor primar de 16 MP, un obiectiv lat de 8 MP, un obiectiv macro de 2 MP și un senzor de adâncime de 2 MP, împreună cu un blitz cu patru LED-uri. În schimb, o singură cameră  de 8 megapixeli este utilizată în față.

Este disponibil în culorile negru, portocaliu și roșu.

PRO

 • Are camere quad
 • Are dimensiunea ecranului de 6,1 inci

CONTRA

 • Perspectivele de asistență și actualizări sunt neclare.

Ultim cuvânt!

Doogee este un brand bun de smartphone-uri și, deși nu este foarte popular, cu siguranță merită încercat. Cu un aspect incredibil și performanțe excelente, Doogee și-a făcut un loc pe piața smartphone-urilor. Durata sa extraordinară de viață a bateriei și calitatea camerei fac cu siguranță un smartphone grozav.

Deci, ce mai aștepți? Ia-ți smartphone-ul Doogee astăzi și surprinde toate momentele prețioase!