06 May 2022, Autor:

Căutați un laptop pentru elevii din ciclul primar? Acest lucru poate fi greu pentru unii, deoarece laptopurile Mac și HP au devenit obișnuite, dar sunt utilizate în principal în scopuri profesionale. Nu mulți știu despre cele mai bune computere pentru elevii primari și v-am surprinde spunându-vă că există multe astfel de dispozitive. Elevii au nevoie practic de computere pentru cercetare, tastare, note și organizarea fișierelor. Vizionarea videoclipurilor informative este un alt lucru pentru care ar putea avea nevoie să le folosească. Deci, atunci când căutați laptopuri pentru ei, trebuie să vedeți ce caracteristici sunt utile pentru studenți. A avea o durată lungă de viață a bateriei și o viteză bună este o modalitate bună de a începe. Nu trebuie să aibă neapărat o fiară de sistem audio sau vizual. Deci, dacă nu este HD, este ok, dar ar trebui să accepte internet de mare viteză. Să vedem câteva dintre cele mai bune computere pe care le puteți cumpăra pentru elevii primari.

Google. Pixelbook Go

Există multe de apreciat la un Google Pixelbook Go. Este un neconvertibil într-o perioadă în care se simte cu adevărat că toate Chromebookurile ar trebui să fie 2-în-1. Dacă sunteți cineva căruia îi plac dispozitivele de tip PC Staright și nu-i plac aparatele în modul tabletă, atunci acesta este pentru dvs. Este un dispozitiv puternic, frumos construit, care are o aderență excelentă, precum și un aspect elegant. Are 8 GB Ram și procesor Intel core i5 care este de fapt destul de bun. Oferă o viață decentă a bateriei și, prin urmare, este destul de potrivit pentru studenți.

Cel mai bun lucru despre un Pixelbook este că e și un laptop portabil care are și un ecran tactil. Având un preț rezonabil, acesta este un laptop grozav pentru studenții primari, datorită cerințelor lor de muncă și de studiu. Aceasta este cunoscută drept cea mai bună carte cromată de până acum și, prin urmare, să investești într-una pentru un elev primar nu va fi ceva rău. Este o alegere bună pentru studiu și are un software puternic și îmbunătățit. Aici vă puteți găsi un astfel de laptop https://www.olx.ro/

Specificații:

CPU: Intel Core i5-8200Y
RAM: 8GB
Display: 13.3-inch, 3840 x 2160
Storage: 128GB
Ports: 2x USB-C
Graphics card: Intel UHD 615 GPU
Battery life: 11:29 (web browsing, tested) | Up to 12 hours (Google’s claim)
Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac, 2×2 (MIMO), dual band (2.4 GHz, 5.0 GHz)
Bluetooth: 4.2
Touchpad: 4.6 x 2.6 inches
Warranty/support: 1 year
Size: 12.2 x 8.1 x 0.5 inches
Weight: 1 kg

Microsoft. Surface Go 2

Microsoft nu le poate crea doar gadgeturi premium. Cu Surface Go 2, organizația a demonstrat că poate face și unele laptopuri foarte bune. Această înlocuire a Surface Go se deosebește de restul versiunilor costisitoare și de mai bună calitate. Surface Go 2 are 4 GB de RAM, un procesor Intel Pentium Gold 4425Y dual center și o capacitate de 64 GB. Acesta este un dispozitiv bun pentru începători și tineri studenți care au nevoie să folosească des internetul. Puteți obține una dintre cele mai bune oferte aici https://www.olx.ro pentru laptopurile Microsoft și ar fi o alegere sigură în care să investești.

Microsoft Surface Go 2 are un sistem mai avansat și, prin urmare, este mai bun decât versiunea anterioară. Prin urmare, este sigur să spunem că pentru elevii primari aceasta este de fapt o alegere excelentă. Are o stocare decentă de 128 GB SSD și 8 GB Ram. Ceea ce înseamnă că poate stoca o cantitate bună de note și ar funcționa rapid atâta timp cât nu este prea umplut în departamentul de stocare.

Specificații:

 • CPU: 1.7GHz Intel Pentium Gold 4425Y (dual-core, 2MB Cache)
 • Graphics: Intel UHD Graphics 615 (integrated)
 • RAM: 8GB RAM
 • Screen: 10.5-inch PixelSense (1,920 x 1,280)
 • Storage: 128GB SSD
 • Ports: 1x USB-C, combi audio jack, Surface Connect port, Surface Type Cover port, microSSDXC card reader
 • Connectivity: Intel Wi-Fi 5, Bluetooth
 • Camera: 5MP 1080p Windows Hello front-facing camera, 8MP 1080p rear-facing camera
 • Weight: 0.55kg
 • Size:  9.65 inches x 6.9 inches x 0.33 inches (245mm x 175mm x 8.3mm; W x D x H)

Lenovo. IdeaPad Duet Chromebook

Lenovo IdeaPad Chromebook Duet este o tabletă care rulează sistemul de operare Chrome – totuși Lenovo încorporează un suport și o consolă (cu touchpad) ca gabarit standard, așa că tinde să fie utilizat ca PC. Acesta este un dispozitiv complet versatil, care este un computer, precum și o tabletă și, prin urmare, cea mai bună alegere pentru studenți. De fapt, în afară de elevii primari, aceasta este o alegere excelentă și pentru elevii mai mari. Este portabil, ușor de transportat și are un software puternic.

Începând de la sub 300 USD, Duet are un ecran LCD Full HD de 25.6 centimetri care devine suficient de strălucitor și susține stilurile USI (Universal Stylus Input). Funcționează pe un chipset MediaTek Helio P60T de gamă medie și pregătește o memorie RAM discretă de 4 GB. Lenovo a mai fabricat 2 din 1 gadgeturi ChromeOS, totuși acestea erau PC-uri cu pivoți la 360 de grade. Consola și suportul detașabil oferă cazuri de utilizare mai flexibile. 

https://www.olx.ro/

Specificații:

 • Hardware: Convertible 2-in-1 tablet; magnetic fabric-wrapped kickstand; snap-on keyboard + touchpad; two-tone Ice Blue + Iron Gray color scheme.
 • Dimensions and weight: Tablet only: 239.8 x 159.8 x 7.35 mm, 450g; Tablet + Keyboard + Kickstand: 244.87 x 169.31 x 18.2 mm, 920g;
 • Keyboard: Lenovo Smile Key; 1.3mm key travel; 3mm key space,
 • Display: 10.1-inch Full HD (1920 x 1200) IPS LCD touchscreen display; 400 nits peak brightness; 70% NTSC
 • Chipset: MediaTekHelio P60T (12nm) (4x Cortex-A73 @ 2.0GHz + 4x Cortex-A53 @ 2.0GHz); Mali G72 MP3 @ 800MHz
 • Memory: 4GB LPDDR4X + 64GB/128GB eMMC
 • OS: ChromeOS
 • Cameras: 8MP autofocus (main); 2MP fixed focus (front)
 • Connectivity: 2×2 WiFi 802.11 ac; Bluetooth 4.2
 • Battery: 7,000 mAh; includes 10W charger
 • Misc: Articulating kickstand – 135-degree free stop; accelerometer; support for USI universal stylus; dual stereo loudspeakers

Concluzia

Alegerea noastră de top este ideapad-ul Lenovo și devine alegerea ideală pentru studenții care au nevoie de cercetări ample, trebuie să vizioneze videoclipuri/filme informative sau trebuie să petreacă ore lungi făcând notițe sau tastând. Ideapad-ul Lenovo nu este grozav doar pentru studenți, ci este adesea alegerea unor profesioniști. Deci, indiferent dacă sunteți un profesor, un student sau o persoană creativă, aceasta este o alegere sigură și excelentă pentru dvs. De ce? Pentru că este un dispozitiv care costă puțini bani, dar are o viteză și un spațiu de stocare uimitor. Calitatea ecranului său este, de asemenea, mai bună decât majoritatea, ideală pentru toate sarcinile majore pe care trebuie să le facă elevii.