06 May 2022, Autor:

Nu există prea multe laptopuri sub 500 de euro care să vă ofere atât funcționalitate, cât și un design bun, dar am găsit ceva pentru dvs. Vorbind despre computere și laptopuri, o abundență de aceste dispozitive a rezolvat unele probleme și a ridicat altele. Dacă reduceți prețul, de multe ori trebuie să pierdeți câteva caracteristici foarte bune. Și dacă alegeți funcții puternice, atunci prețul devine prea împovărător. Așa că ați putea crede că nu există opțiuni bune când vine vorba de laptopuri sub 500 de euro, dar avem câteva dispozitive foarte bune în acest interval de preț. Aceste laptopuri au o calitate bună a ecranului, software decent și chiar arată grozav din exterior. Dacă ești student sau vrei să-ți cumperi primul laptop, dar cu un buget redus, aceste laptop-uri sunt un punct de plecare foarte bun. Oferă o durată de viață a bateriei, viteza lor este excepțională în acest buget și funcționează foarte bine. Veți găsi și alte oferte fabuloase pe olx care vă vor economisi tone de bani și vă vor oferi un laptop grozav sub 500 de euro https://www.olx.ro/. 

 

Acer Aspire 5

 

Fără îndoială că cel mai bun laptop pe care îl vei găsi sub 500 de euro este Acer Aspire 5. Este un laptop Windows 10 cu un display de 40 cm care are o rezoluție de 1366×768 pixeli. Este alimentat de un procesor Core i3 și vine cu 8 GB RAM. Acer Aspire 5 are 128 GB de stocare HDD.

Grafica este alimentată de Nvidia GeForce MX150. Opțiunile de conectivitate includ Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth, Ethernet și vine cu 3 porturi USB (1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0), Microfon, porturi RJ45 (LAN). Toate acestea aduc la concluzia că este un laptop care va funcționa ca o stație de lucru completă pentru tine, cu o viteză și un spațiu de stocare bun.

Cu toate acestea, păstrarea unui hard-disk extern va fi destul de benefic pentru tine, dar acesta în sine este un laptop bun cu un spațiu de stocare decent. În mod surprinzător, în acest interval de preț, oferă o experiență vizuală HD completă și are și un ecran tactil. Ce mai poți cere de la un laptop care te costă sub doar 500 de euro? Un lucru bun este că e un laptop mic, astfel încât este portabil și foarte ușor de transportat pe distanțe lungi. Veți găsi aici o serie de notebook-uri Acer https://www.olx.ro/ care vă va costa cu adevărat mai puțin și vă va oferi câteva niște caracteristici grozave.

Specificații :

 • Product type: Notebook
 • Product colour: Silver
 • Display: Touchscreen
 • HD type
 • Full HD
 • LCD
 • LED backlight
 • 11th gen Intel® Core™ i5

Asus Chromebook Detachable CM3

Asus Chromebook Detachable CM3 arată ca un notebook, precum și ca un jurnal. În orice caz, ridicați acoperișul și ați deschis un computer flexibil 2-în-1, care pare perfect pentru un jurnal. CM3 detașabil este unul dintre cele mai impresionante dintre Chromebookuri. Vitrina sa energică și factorul de structură util îl fac să arate ca un gadget magnific de utilizare a substanțelor și de navigare pe internet, care se poate strecura fără prea multă întindere în orice pachet. Deși este scump pentru a avea înăuntru un procesor MediaTek, CM3 îl compensează cu o autonomie de aproape 12 ore a bateriei și un corp puternic.

Acest lucru rezultă că puteți obține o cantitate imensă de muncă într-un interval de timp de doar 12 ore, fără a fi nevoit să-l conectați la curent. Știi ce înseamnă asta? Da, îl puteți duce la restaurante și cafenele pentru unele sesiuni de lucru mai mari. Privind gama de preț, acest dispozitiv oferă câteva caracteristici foarte bune și puternice pe care le-ai găsi în foarte puține laptop-uri sub 500 de euro.

Unul dintre principalele motive pentru care acest laptop se numără efectiv printre cele mai bune Chromebook-uri și cele mai bune PC-uri la un preț de sub 500 de euro este datorită construcției și software-ului său. În cadrul acestui preț primești și 128 GB de stocare, 11-12 ore baterie și un ram de 4 GB. Dacă ești o persoană care trebuie să petreacă ore lungi cercetând pe un laptop sau are nevoie să tasteze mult, acesta este un echipament grozav pentru tine. Asus are unele dintre cele mai bune oferte pe olx, așa că găsiți-vă laptopul aici https://www.olx.ro/. 

Specificații :

 • Price: 299.09 euros (353.64 euros as reviewed)
 • CPU: MediaTek MTK 8183
 • GPU: Integrated Arm Mali-G72 MP3
 • RAM: 4GB LPDDR4X
 • Storage: 128GB Emmc
 • Display: 26.7 cm, 1900×1200-pixel touchscreen
 • Battery: 11:41
 • Size: 32.2 x 22.6 x 1.72 cm
 • Weight: 0.9 kg (with keyboard/case); 0.5 kg (tablet only) 

 

HP Stream 11

Încercați să nu vă lăsați păcăliți de plăcerile adorabile ale unui HP Stream 11, tonifiat în exterior, care are un nivel de procesare foarte puternic în interior. HP Stream 11 de 200 de euro oferă o durată mare a bateriei, sunet extraordinar și execuție solidă la cost. HP face compromisuri utilizând o vitrină slabă, iar baza PC-ului se încălzește stânjenitor, dar Stream 11, este unul dintre cele mai uimitoare PC-uri Windows disponibile și o decizie extraordinară pentru tineri.

Acest dispozitiv este o opțiune foarte bună pentru cei care au un buget foarte mic, dar își doresc o muncă serioasă. Studenții sau oricine are nevoie doar de o tastare ușoară, de realizare a unor prezentări  care utilizează internetul, pot beneficia foarte mult de pe urma acestui lucru. Acum, asta nu înseamnă că laptopul nu va funcționa pentru nimeni altcineva. Dacă este utilizat corespunzător într-un mediu răcoros, acest laptop vă va rezista un număr mare de ore înainte de a se încălzi.

Dacă îți cumperi primul tău laptop și nu dorești să cheltuiești o sumă uriașă de bani pe dispozitivul dvs., atunci HP Stream 11 este o alegere bună pentru tine. Nu vă va costa mult, vă va face toate sarcinile majore și are un procesor și un ecran decent. Dacă nu sunteți un jucător profesionist, un programator sau un designer grafic, acest lucru ar trebui să execute aproape toate lucrurile majore pe care le face un laptop. Olx oferă aici niște prețuri și mai mici pentru niște laptopuri similare https://www.olx.ro/ la care ar trebui să arunci o privire.

Specificații:

 • Windows 10 Home 64
 • Intel® Celeron® N3060 (2M Cache, 1.6 GHz)
 • 29.5 cm (11.6″) HD (1366 x 768)
 • 2GB (1600 MHz) DDR3L-SDRAM (1 x 2 GB) & 32GB Flash
 • Lithium Polymer (LiPo) battery
 • 1.17 kg & 18 mm thin

 

Conclusion

Pentru cel mai bun laptop sub 500 de euro, vom alege Acer Aspire 5. Faptul că este un laptop cu Windows 10, are un display de 40 cm și are o rezoluție de 1366×768 pixeli care ți-ar putea suna obișnuit. Dar, în acest interval de preț, ne oferă multe caracteristici pe care majoritatea laptopurilor nu le vor. Este alimentat de un procesor Core i3 și vine cu 8 GB RAM. Acer Aspire 5 are 128 GB de stocare HDD. Spațiul de stocare și viteza sa mare sunt două aspecte cu adevărat importante de care ar trebui să țineți cont când investiți într-un laptop, iar Acer vă oferă ambele cu mai puțini bani. Este o alegere excelentă pentru studenți, scriitori, pentru organizare și cercetare pe internet. Posibil să dorești să-ți cauți un laptop mai avansat dacă trebuie să lucrezi într-un domeniu legat de video și grafică.