06 May 2022, Autor:

Când vine vorba de computere și jocuri, unul dintre cele mai importante lucruri pe lângă un mouse și o tastatură este de fapt placa de bază. De ce? Pentru că, oricât de grozavă ar fi configurația în exterior, jocul tău ar avea de suferit dacă placa de bază și sistemul intern nu sunt rapide și funcționale. În această listă, am compilat pentru dvs. una dintre cele mai bune și de top plăci de bază pentru jocuri, astfel încât să vă puteți actualiza stația de jocuri acasă. Găsește-o pe cea mai potrivită pentru tine și obține cele mai bune oferte pe olx.

Gigabyte Z590 Aorus Tachyon

Dacă sunteți în căutarea unei plăci de bază pentru un joc de nivel ridicat, atunci Aorus Tachyn este cea spre care ar trebui să vă uitați. Toți jucătorii care au intrat fie la nivel de începător, fie la nivel avansat, investesc în Z590 Aorus Tachyon datorită vitezei mari a capacității sale de ajustare. Există și Asus Maximus Apex, ASRock OC Formula, MSI Unify-X, EVGA Dark și chiar și măreția pe care o avem astăzi în laborator, Gigabyte Z590 Aorus Tachyon.

Gigabyte Z590 Aorus Tachyon este unic datorită proprietății sale de ajustare. Majoritatea plăcilor de bază de top au un concentrat de gaming, dar sub monstrul lor RGB care mârâie și eroul din exterior aprins, ele nu oferă exact o condamnare care este cu adevărat explicită pentru jocuri sau oferă capacități pe care o placă de bază „tipică” nu le poate face. 

În orice caz, plăcile de bază cu ajustare sunt cu adevărat diferite. Pur și simplu verificați Aorus Tachyon. Acesta are un plan dublu de deschidere a memoriei, precum și o multitudine de butoane și comutatoare. Are un VRM uriaș și un design extraordinar care face întreaga experiență cu adevărat confortabilă și plăcută.

Următorul cel mai bun lucru este că are un Intel Core i9 11900K. Îți poți găsi o placă de bază similară pentru tine chiar aici și vezi cum ți se va schimba viața https://www.olx.ro/

Specificații:

Form factor: E-ATX
Socket: LGA 1200
CPU support: Intel 10th & 11th Gen processors
Storage: 3x M.2; 8x SATA
USB: 1x USB 3.2 Gen 2×2, up to 5x USB 3.2 Gen 2, up to 6x USB 3.1 Gen 1, up to 4x USB 2.0
Video outputs: 1x HDMI 2.0
Network: Intel Wi-Fi 6E; Intel I225V 2.5G LAN
Audio: Realtek ALC1220-VB 7.1 Channel HD Audio

Asus ROG Maximus XII Extreme

Asus ROG Maximus XII Extreme nu este doar o altă placă de bază foarte bună, este, de asemenea, una dintre cele mai incredibile plăci de bază Intel Z490 livrate pentru noile procesoare Comet Lake din a zecea generație. Și cu acest avantaj vine un preț uriaș, așa că este, în plus, una dintre cele mai costisitoare plăci de bază. Deci, dacă prețul nu este o preocupare pentru tine, atunci nu ai nicio îndoială,  du-te și ia-ți această mașinărie șmecheră care va transforma modul în care privești jocurile. Dar haideți să fim sinceri, dacă nu sunteți un jucător avansat și abia la început, prețul vă poate dezamăgi. De aceea, unora le place să-și îmbunătățească jocul înainte de a investi într-o placă de bază funcțională. Aceasta este de fapt o alegere înțeleaptă și, prin urmare, am făcut câteva săpături pentru tine. Caută aici o placă de bază la fel de puternică https://www.olx.ro/ și vezi cum îți aduce beneficii jocului tău.

Specificații:

CPU – Intel Core i9 10900K
Cooler – NZXT Kraken Z63
Memory – 32GB Corsair Vengeance RGB Pro @3,200MHz
GPU – Nvidia RTX 2080 Ti
Storage – 1TB Addlink S90
PSU – NZXT C850

MSI MPG Z490 Gaming Carbon WiFi

Și cine nu știe despre MSI? Acestea sunt unele dintre principalele mărci de pe piața entuziasmată de jocuri. Ele au transmis un număr mare ca fiind cele mai bune plăci de ilustrare, plăci de bază și mult mai multe pe termen lung. Așa că este firesc să includem și o placă de bază de la ei. Dar asta se datorează faptului că oferă mașini și echipamente care sunt accesibile, dar de vârf. Standardele lor sunt înalte, iar instrumentele lor sunt bine construite, perfecte pentru uz profesional. Cu toate acestea, unii oameni ar putea considera că plăcile lor de bază sunt puțin mai scumpe. Însă, puteți căuta aici o ofertă mai puțin costisitoare, care va funcționa la fel de grozav pentru jocurile dvs.

Seria lor Carbon a fost pentru ceva timp un echilibru perfect dintre o placă de bază de gamă medie și cabluri, și se pare că este pregătită să refacă acest tipar. În mod clar nu este o placă de bază „modestă”, totuși nu va fi pe măsură cu cele super costisitoare. Este, fără îndoială, excepțională în orice caz, cu un design de putere îmbunătățit remarcabil pentru o ajustare solidă. Are, de asemenea, un suport pentru M.2, 2.5G LAN, AX WiFi și un USB Lightning și multe altele trecute. Deci aceasta este o alegere decentă pentru cei care își doresc o placă de bază de la un nume grozav, dar într-o gamă de preț mediu.

Specificații:

  • Supports 10th Gen Intel® Core™ / Pentium® Celeron® processors for LGA 1200 socket
  • Supports DDR4 Memory, up to 4800(OC) MHz
  • Ready 4 the Future: Support Lightning Gen 4 Solution for the future
  • Enhanced Power Design: 12+1+1 Duet Rail Power System, 8+4 pin CPU power connectors, Core Boost, DDR4 Boost
  • MYSTIC LIGHT: 16.8 million colors / 29 effects controlled in one click. MYSTIC LIGHT EXTENSION supports both RGB and RAINBOW LED strip.
  • M.2 Shield Frozr: Both M.2 slots with Shield Frozr to built for high performance system and non-stop gaming experience
  • Lightning USB 20G: Powered by ASmedia 3241 USB 3.2 Gen2x2 controller, offering never before seen USB speeds up to 20Gb/s with USB Type-C
  • AUDIO BOOST 4: Reward your ears with studio grade sound quality for the most immersive gaming experience
  • 2.5G LAN with LAN Manager and Intel Wi-Fi 6 AX Solution: Upgraded network solution for professional and multimedia use. Delivers a secure, stable and fast network connection
  • Pre-installed I/O Shielding: Better EMI protection and more convenience for installation

Conclusion

Asus Z490 Maximus XII Extreme, cu toate acestea, este totul, cu excepția unei plăci de bază umile. Aceasta este o placă de bază majoră, nesăbuită, care trebuie privită ca o parte de geniu prin propria sa activitate și însoțește un grup uimitor. Dacă ar trebui să alegem una, aceasta ar fi alegerea noastră. Spațiul de stocare de 1 tb și procesorul intel core i9 ar trebui să fie suficiente pentru a vă convinge, dar există și multe alte caracteristici care o face să iasă în evidență. Este o fiară uriașă și puternică, un lucru grozav în care să investești.