06 May 2022, Autor:

De mult timp, televizoarele LED au dominat piața. Producătorii introduc un număr incredibil de modele în fiecare an care au în ele diverse elemente noi. Nu veți obține o imagine strălucitoare similară cu cea a unui OLED, totuși televizoarele LED se bucură de câteva beneficii în plus față de acestea. Cel mai mari beneficiu ale unui televizor este strălucirea, ceea ce îi permite să fie de două ori mai splendid decât OLED-urile, iar acestea sunt, în plus, sigure pentru consum și utilizare pentru niște perioade mai lungi de timp. Există câteva dezavantaje ale televizoarelor LED, cum ar fi punctele de revizuire limitate sau încolțirea, în funcție de televizorul pe care îl obțineți. Dar chiar și astăzi, unul dintre cele mai bune televizoare create sunt LED-urile și LCD-urile tipice care vă oferă funcții multiple și o experiență vizuală plăcută.

Am compilat pentru tine o listă cu unele dintre cele mai bune televizoare din 2022 care au ecrane HD,  un aspect elegant și modern și sunt o capodoperă pentru lumea tehnologiei.

LG C1 OLED

Acesta este unul dintre cele mai bune de pe piață și un model care transmite o calitate remarcabilă a imaginii în camere slabe și splendide. Dacă preferi să nu cheltuiești suplimentar pentru o casetă de streaming, vei fi bucuros să știi că sistemul de operare Tizen de bază nu este greu de utilizat și are o mulțime de aplicații accesibile pentru descărcare.

Este grozav pentru a sta pe canapea și a te uita la emisiunile TV. De asemenea, este fenomenal pentru sport, deoarece nu întâmpină dificultăți la creșterea conținutului cu obiective mai mici, ca din casetele de linkuri. Este, de asemenea, cel mai bun televizor pentru jocuri pe teren. De ce? Deoarece capacitatea de transmisie HDMI 2.1 vă permite să jucați jocuri 4k până la 120 fps de pe Xbox Series X și PS5. Ce înseamnă? Ei bine, puteți juca niște jocuri foarte grele fără a avea nevoie de niciun alt ecran.

Ceea ce-l face să fie un televizor atât de grozav pentru jocurile în flux este lipsa de informație redusă și timpul de reacție rapid pentru jocurile fluide și receptive. În plus, are o rată de revigorare variabilă (VRR) pentru a reduce ruperea ecranului. Sistemul audio este o altă caracteristică care îl face un dispozitiv excelent pentru jocuri și chiar competiții de jocuri.

Deși este extraordinar pentru vizionarea de filme, este posibil să observați că câteva funcții în HDR nu apar la fel de mult ca pe televizoarele LED. Cu toate acestea, este un televizor foarte bun de cumpărat și unul dintre cele mai bune de acolo. Puteți găsi acest model la prețuri foarte mici aici https://www.olx.ro/ Du-te și prinde aceste oferte minunate.

Specificații

 • Type: OLED
 • Sub -Type: WRGB
 • Resolution: 4k
 • Sizes: 48″  55″  65″  77″  83″

SONY A90J OLED

Sony, fără îndoială, nu a ținut jos evaluarea prețurilor noului TV A90J 4K HDR OLED. Cu toate acestea, această formă de 140 de cm are cu siguranță o prezentare pentru a legitima costul.

Calitatea imaginii, din orice sursă, este la fel de grozavă ca de pe ecranele 4K. Are un control excelent al mișcării, contrast, definire a marginilor și a nivelului de detaliu. Este un dispozitiv decent pentru vizionarea Netflix, pentru a te bucura de sport și chiar de a juca jocuri. Deși, pentru jocurile avansate, este posibil să doriți să treceți la alte opțiuni avansate. V-ar face în continuare o experiență mai plăcută dacă doriți să alegeți un televizor puțin mai scump.

Sony A90J OLED este un dispozitiv foarte bun de cumpărat ca un prim televizor sau ca un upgrade la cel vechi. Nu veți obține o execuție de joc similară cu cea a LG C1 OLED, deoarece are o informație mai mare. Cu toate acestea, ceea ce îl separă este că placa sa OLED devine mai strălucitoare, făcând funcțiile să apară mai mult în HDR. Oferă în continuare o execuție similară remarcabilă a camerei, așa că nu vă faceți griji când veți viziona la o lumină mai întunecată.

Televizoarele Sony sunt cunoscute pentru marea lor precizie ieșită din carcasă, iar acesta nu este diferit. Probabil că nu va trebui să-l ajustezi pentru a-l aprecia fără limită. Anumite persoane i-ar putea observa interfața LG webOS mai ușor decât Google TV pe Sony, există încă numeroase aplicații accesibile pentru descărcare. Apasă aici https://www.olx.ro/ și nu rata cele mai bune oferte TV.

Specifications

 • Type: OLED
 • Sub -Type: WRGB
 • Resolution 4k
 • Sizes: 55″ 65″  83″

Samsung QN90A QLED

Samsung QN90A QLED este un televizor genial. Este liderul Samsung 4k TV în noul lor aranjament Neo QLED. Aceasta este o revizuire a configurației lor QLED, deoarece implică Mini LED drept o iluminare de fundal. Acest lucru permite televizorului să fie foarte îmbunătățit, suficient pentru a lupta împotriva strălucirii sau pentru a scoate unele funcții în conținutul HDR. De asemenea, oferă multe comenzi asupra funcției de întunecare a grupului complet din apropiere. Întunecarea din apropiere funcționează eficient la dezvoltarea în continuare a calității imaginii. Este încărcat cu elemente importante ale jocurilor, cum ar fi suportul pentru rata de revigorare variabilă FreeSync (VRR) și similitudinea G-SYNC.

De asemenea, are o asistență HDMI 2.1, dar anumite persoane ar putea fi puțin încurajate să se limiteze la o singură informație, chiar dacă televizoarele nu sunt chiar la fel ca OLED-urile, deoarece folosesc o iluminare de fundal, spre deosebire de pixeli auto-iluminați. Însă este în continuare o achiziție foarte bună în raportul calitate/preț.

Există câteva beneficii și dezavantaje în acest sens, iar cel mai important este că LED-urile nu experimentează efectele negative ale jocului de utilizare de lungă durată. Puteți viziona știri similare sau un canal de sport pe tot parcursul zilei și nu vă veți stresa de deteriorarea ecranului. În plus, acest televizor devine excepțional de strălucitor datorită iluminării de fundal Mini LED. Ceea ce înseamnă că vizualizarea în camere luminoase sau întunecate nu va fi o problemă și nici un stres pentru ochi.

În timp ce întunecarea cartierului este incredibilă, are performanțe mai regretabile în “Modul Joc”, așa că, dacă ești un jucător, negrul nu va apărea la fel de profund precum ar fi dacă ai viziona un film. Privind din ansamblu, acesta este unul dintre cele mai bune televizoare de acolo datorită tuturor caracteristicilor combinate. Deci, chiar dacă sunteți un jucător, acest lucru vă va ajuta să vă începeți călătoria în lumea jocurilor și chiar să aveți o experiență plăcută. https://www.olx.ro/  

Specifications

 • Type: LED
 • Sub-Type: VA
 • Resolution: 4k
 • Sizes: 43″ 50″ 55″  65″  75″  85″  98″

Conclusion 

Samsung QN90A QLED este cea mai bună alegere a noastră ca cel mai bun televizor din 2022. Are multe caracteristici remarcabile, dar preferatul nostru este modul său de întunecare a mediului înconjurător. Samsung aduce unele dintre ecranele de cea mai bună calitate, cu culori vibrante. Întreaga experiență vizuală a Samsung este remarcabilă și în acest interval de preț, fiind una dintre cea mai bună de pe piață. S-ar putea să vrei să mergi să alegi altceva dacă scopul tău principal pentru un televizor sunt jocurile, însă nu este atât rău nici acesta. Este grozav pentru filme în interior sau în aer liber, găzduiește emisiunile TV preferate și oferă calitate video 4k.