06 May 2022, Autor:

Casele de gradină din lemn îți înfrumusețează locuința dincolo de imaginație. Îi dau viață grădinii și o fac extraordinară.

A avea propria grădină este relaxant, dar imaginați-vă dacă ați putea petrece mai mult timp acolo fără a depune prea mult efort. Un refugiu unde te poți relaxa și uita de griji. Acesta este probabil cel mai bun beneficiu al unei case de grădină din lemn.

Deci, ce părere aveți despre casele de grădină din lemn?

În primul rând, asigurați-vă că alegeți designul pentru casa dvs. de grădină. În al doilea rând, alegeți o paletă de culori care să complimenteze cel mai bine grădina dvs. În sfârșit, decorează-o!

A obține o casă de grădină este ca și cum ai picta grădina într-o capodopera. Există un catalog vast de case de grădină din lemn disponibil. Ele vin în diferite tipuri de materiale, stiluri și prețuri. Prin urmare, înainte de a-ți obține propriul șopron de grădină, asigură-te că știi totul despre ele!

În plus, există multe motive pentru care o casă de grădină din lemn va fi următoarea cea mai bună investiție. Așadar, în acest articol, vom acoperi primele 5 motive și vă vom ajuta să vă alegeți casa de grădină potrivită.

Top 5 Motive Pentru Care Casele din Lemn de Grădină Sunt Cele Mai Bune 

Înainte de a intra în lumea căsuțelor de grădină din lemn. Există mai multe lucruri pe care trebuie să le luați în considerare. Prin urmare, vom analiza beneficiile de a avea una și de ce va fi cea mai bună investiție a ta.

1. Casele de Grădină din Lemn Creează o Stare de Calm și Armonie 

Source: pinterest.com

Probabil vă întrebați de ce primul motiv nu este economia. Cu toate acestea, există o zicală faimoasă: „Sănătatea peste bogăție”.

Cercetările au descoperit că spațiul din lemn natural vă poate îmbunătăți drastic starea de spirit. Doar atât vă zic, nu ai o zi bună și trebuie să-ți recuperezi calmul? Puteți să luați niște suc sau cafea și să vă relaxați în casa dvs. Din lemn de grădină din lemn.

Structura se îmbină perfect cu peisajul natural al grădinii. Mai mult, produsele din lemn îți afectează fiziologic subconștientul. Ați întâlnit vreodată o bucată fină de produs din lemn și ați vrut să o atingeți sau doar ați admirat mirosul și senzația?

Se simte grozav, nu? Și, în plus, vă puteți acoperi interiorul cu culori translucide și vă puteți bucura de culorile calde ale lemnului, plăcute ochilor. Este aproape ca și cum ai deține un obiect unic, deoarece nu există două modele de copac identice.

2. Casele de Grădină din Lemn Sunt Ecologice 

Source: avso.org

Spre deosebire de casele din beton, casele de grădină din lemn sunt ecologice. Adică, casele din lemn nu eliberează substanțe nocive în mediu. În schimb, neutralizează toxinele deja prezente în împrejurimi.

Pe de altă parte, orice lucru din plastic ar dăuna mediului doar dacă încercați să-l ardeți. În plus, se estompează cu timpul și își pierde calitatea.

Dacă trebuie să puneți toate materialele în competiție și să le comparați din punct de vedere ecologic, lemnul va prevala întotdeauna.

Pe de altă parte, pare ușor absurd, deoarece acest lucru ar putea duce la defrișare, dar nu este cazul. Reîmpădurirea are loc în mod constant și, prin urmare, daunele aduse ecosistemului rămân minime. Mai mult decât atât, resturile sunt reciclate, așa că nimic nu se irosește!

În plus, căsuțele din lemn de grădină vă vor menține răcoros în timpul verii și confortabil în timpul iernii. Prin urmare, dacă îți place în aer liber și să ieși cu prietenii și familia, acesta va fi un plus perfect pentru tine.

3. Durabilitate și Stabilitate Structurală 

Source: pinterest.com

Mulți oameni ar crede că casele de grădină din lemn sunt lipsite din punct de vedere al durabilității și stabilității structurale. Cu toate acestea, nu este cazul.

Structurile din lemn sunt mult mai stabile și mai ferm conectate. Spre deosebire de beton sau plastic, structurile din lemn nu au nevoie de armare sau instrumente și materiale suplimentare. În plus, nici măcar nu trebuie să întăriți pământul.

Deoarece structurile din lemn sunt ușoare, acestea sunt aproape imune la instabilitate din cauza fundației slabe sau a tremurării solului.

În plus, îți ia doar câteva zile pentru a construi o casă de grădină din lemn. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la așteptările lungi sau costurile cu forța de muncă. În plus, este atât de simplu încât poți să-ți construiești propria căsuță cu doar puțin ajutor din tutoriale.

Cu toate acestea, asamblarea corectă a structurii este în interesul dumneavoastră. Acesta vă asigură o durată lungă de viață. Există trei lucruri de care trebuie să ții cont atunci când construiești un șopron de grădină din lemn de lungă durată:

  • Protecția de calitate a pereților – împotriva dăunătorilor și a umezelii,
  • Hidroizolarea acoperișului,
  • Fond de ten uscat.

În plus, aplicați o notă finală de vopsele speciale care reduc șansele pericolelor de incendiu. Odată ce ați avut grijă de toate acestea, vă puteți bucura de șopronul de grădină din lemn durabil și confortabil.

4. Ușor de asamblat, dezasamblat și transportat 

Source: ofdesign.net

Diferența dintre casa ta actuală și o casă de grădină din lemn este simplă. Casa ta nu permite asamblarea, dezasamblarea și transportul ușor. Pe de altă parte, o casă de grădină vă permite să faceți toate acestea cu un efort minim.

Casele de grădină din lemn sunt ușor de asamblat. Pot dura până la două zile pentru a le asambla. Cu toate acestea, dacă nu e pe gustul dvs., o puteți demonta și muta cu ușurință în altă locație.

În plus, casele din lemn sunt mult mai ușoare comparativ și oferă mai multă flexibilitate. Și cu atâta libertate, este aproape la fel ca și cum ți-ai muta mobila. Desigur, cu excepția faptului că vei trăi în aceasta.

Spre deosebire de lemn, construcțiile din metal și beton sunt grele și necesită o fundație mai puternică. Prin urmare, costul construcției crește, deoarece trebuie să vă asigurați că fundația poate suporta sarcina.

Pe de altă parte, casele din lemn care sunt mult mai ușoare necesită doar o bază special pregătită, care este ieftină.

În cele din urmă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la permisele de orice fel, deoarece casele din lemn nu necesită niciuna. Ele se clasifică drept simple clădiri.

5. Economie – Casele de Grădină din Lemn Sunt Accesibile 

Source: decoist.com

Când enumerați primele 5 motive pentru care casele de grădină din lemn sunt cele mai bune, beneficiile economice ar trebui să fie mai mult un fapt cunoscut.

Cu alte cuvinte, structurile din lemn sunt cele mai ieftine materiale de construcție pe care le puteți achiziționa. Lemnul cântărește comparativ mai puțin și nu necesită o bază scumpă.

În plus, nu aveți de ce să vă faceți griji când vine vorba de întreținere. Vestea bună este că materialele necesare întreținerii sunt ieftine.

Casele de grădină din lemn sunt construite în câteva zile. Prin urmare, nu sunt necesare costuri suplimentare pentru forța de muncă. Asta te economisește mult timp și energie. Pe de altă parte, puteți chiar să le construiți singur pentru a reduce complet costurile cu forța de muncă.

Nu există niciun argument că casele de grădină din lemn sunt economice. Puteți chiar să le decorați cu obiecte de uz casnic pe care doriți să le reciclați.

Cu toate acestea, înainte de a trece la pasul următor, asigurați-vă că luați în considerare fiecare detaliu înainte de a face achiziția.

În primul rând, cum plănuiți să vă folosiți casa de grădină? Va fi doar decorativă sau și funcțională? Dacă o construiești pentru copiii tăi, pregătește-te să fii părintele anului.

În al doilea rând, ce dimensiune ar trebui să alegi? Asta depinde de câți prieteni ai sau de dimensiunea familiei tale. Nu ai vrea să lași pe nimeni afară acum. Materialul pe care îl alegeți va juca, de asemenea, un rol în asigurarea duratei de viață a casei dvs. de grădină.

În al treilea rând, cât costă casele de grădină din lemn? Întrebarea depinde de dimensiunea și calitatea pe care o urmărești. De asemenea, dacă o vei construi singur sau vei angaja pe cineva. Luați în considerare că va trebui să vă asigurați că cumpărați de la un furnizor de renume.

În sfârșit, trebuie să puneți vreo bază? Casele de grădină necesită o bază specială. Cu toate acestea, este comparativ mai ieftin decât cele pentru beton și metal.

Concluzie: Ar Trebui Să Vă Luați O Casă De Grădină Din Lemn?

Dacă ești o persoană iubitoare de aventură și de aer liber, răspunsul este simplu. Tot ceea ce am învățat până acum indică un singur lucru. Și adică, nu vei regreta că ai investit într-o casă de grădină din lemn.

Și pentru a încheia totul, materialul de întreținere este, de asemenea, ieftin. Prin urmare, vă puteți ocupa cu ușurință de întreținere și vă puteți bucura de o casă de grădină din lemn care vă ține toată viața.

În concluzie, căsuțele de grădină din lemn sunt economice și accesibile pentru toată lumea. Atâta timp cât ești o persoană care se bucură de un astfel de plus la mijloacele tale de existență, merită cu siguranță investiția.

Având în vedere natura lor ecologică, veți contribui la menținerea mediului înconjurător curat și verde doar așezând unul în curtea dvs. Dar știm că, odată ce obțineți unul, acesta nu va rămâne doar în jur.

În ceea ce privește durabilitatea, cu siguranță nu veți fi dezamăgiți de ceea ce vă pot oferi casuțele de grădină. În plus, pot fi ușor asamblate și demontate. Cu alte cuvinte, le poți plasa și muta până când ești mulțumit de rezultate.

Trăim într-o viață plină de agitație și poluare fonică a orașului. A avea un astfel de plus în casa ta, care te apropie de natură, te va ajuta să-ți menții sănătatea mintală și să-ți repari starea de spirit ori de câte ori este necesar.