21 Mar 2022, Autor:

Motivul cheie pentru care să ai un frigider este păstrarea alimentelor la rece. Temperaturile scăzute împiedică alimentele să se strice. Frigiderele scad rata de creștere a bacteriilor prezente în toate alimentele, astfel încât acestea rămân proaspete mai mult timp. Prin urmare, este esențială necesitatea unui frigider cu răcire excelentă, mai ales în verile când temperatura exterioară este prea caldă.

În acest articol, îți vom împărtăși cele mai bune 4 opțiuni de frigider.

1. Samsung B33J3830SA / EF Frigider- Congelator – Tehnologie Perfect Cooling

 

Frigiderul Samsung RB33J3830SA / EF este alegerea perfecta daca îți doresti un frigider mare. Este echipat cu cele mai noi tehnologii și vine la un preț excelent.

Designul acestui frigider este unul frumos care iese în evidență prin culoarea Metal Graphite, încadrându-se perfect în orice colț al casei tale. LCD-ul de dimensiuni generoase, împreună cu controlul tactil electronic premium poziționat în afara aparatului, monitorizează 2 zone de temperatură.

Se poate regla independent, înlocuind butoanele clasice care devin din ce in ce mai demodate.

Elementele de control ale aparatului conțin:

  • Afișarea temperaturii în congelator.
  • Afișarea temperaturii în frigider, funcție Super Freeze.
  • Funcția de vacanță.
  • Secțiune congelator și indicator de avertizare.

Zona de refrigerare oferă un interval cuprins între 1 ° C și 7 ° C. În comparație, temperatura în zona de congelare de 4 stele poate varia între -15 ° C și -23 ° C.

Designul plasează frigiderul în partea de sus și congelatorul în partea de jos pentru o funcționalitate maximă. S-a demonstrat că frigiderul este folosit mai des decât congelatorul.

Dispozitivul are Space Max Technology, care constă într-un perete proiectat fragil. Creează o capacitate internă mai mare fără a compromite eficiența energetică. Frigiderul Samsung cu sistemul All-around Cooling răcește uniform spațiul interior. Aerul rece este suflat prin mai multe orificii la fiecare raft, menținând temperatura constantă și alimentele proaspete. Acest model are tehnologia No Frost, cu dezghețare automată a frigiderului și No Frost pentru congelator. Umiditatea este colectată de evaporatorul central cu aripioare.

Vaporizatorul previne formarea gheții în interiorul zonei de înghețare, menținând în același timp o temperatură uniformă care ține alimentele în stare bună pentru o perioadă mai lungă de timp. Această tehnologie de răcire în zona înghețată unde gheața se acumulează aproape de două ori mai repede, necesită mai puțină răcire și crește durabilitatea.

2. Frigiderul Arctic AK60366M30NFMT – Plin de caracteristici

 

Aparatul cu comenzi mecanice este distinct de la prima vedere. Are un finisaj argintiu elegant. Suprafața ușilor imită oțelul inoxidabil, iar părțile laterale acoperite cu gri se potrivesc perfect într-o bucătărie.

Designul inovator, Efi Line, eficientizează spațiul din camera în care este amplasat frigiderul. Panoul de control cu ​​control mecanic plasat în interiorul dispozitivului monitorizează 2 zone de temperatură reglate separat.

Temperatura medie găsită în interiorul frigiderului ar trebui să fie în jur de + 5 ° C. Temperatura din interiorul zonei de congelare ar trebui să fie de -18 ° C. Temperatura interioară depinde de temperatura din încăperea în care este păstrat aparatul.

Temperatura depinde și de frecvența cu care se deschide ușa și de cantitatea de alimente depozitate în frigider. Temperatura cea mai scăzută din zona frigorifică este chiar deasupra compartimentului Garden Fresh.

Butonul rotativ al termostatului are și o poziție în care compresorul funcționează continuu. Aparatul are două uși reversibile cu mânere verticale care se deschid spre dreapta.

Frigiderul este sus, iar congelatorul este jos pentru o funcționalitate maximă. Acest lucru se datorează faptului că frigiderul este folosit mai des decât congelatorul. Acest model are tehnologie dublă de răcire Full No Frost atât pentru frigider, cât și pentru congelator. Sistemul Arctic cu Air Flow Dual-Tech creează un mediu favorabil pentru depozitarea alimentelor proaspete în frigider.

3. Beko RCSA 366K40XBN – Tehnologie de dezghețare completă

 

Designul frigiderului Beko RCSA366K40XBN, care face parte din seria Evo Line, este frumos. Se remarcă prin culoarea argintie a ușilor și laturile gri cu suprafața emailată.

Panoul de control cu ​​control mecanic poziționat în interiorul dispozitivului monitorizează 2 zone de temperatură care pot fi reglate individual. Temperaturile obținute în cele două zone de răcire pot varia în funcție de:

  • Temperatura exterioară
  • Frecvența deschiderii celor două uși
  • Capacitatea de încărcare

Frigiderul este sus, iar congelatorul este jos pentru o funcționalitate maximă. Acest lucru se datorează faptului că frigiderul este folosit mai des decât congelatorul. Acest model are o caracteristică de dezghețare automată doar a zonei frigorifice, ceea ce previne formarea de gheață în interiorul frigiderului.

Este construit astfel încât apa de la dezghețare să se adune într-un anumit loc din spate, de unde se scurge din frigider într-o tavă de deasupra compresorului. De aici, apa se evaporă, ajutată de căldura degajată de compresor în timpul funcționării.

Beko RCSA 366K40XBN, cu un singur compresor si 2 circuite de răcire, este un frigider practic dotat cu tehnologii de ultimă generație, perfect pentru o familie numeroasă. Acest model cu tehnologie de răcire statică are un volum net generos per frigider de 223 de litri și un compartiment special pentru fructe și legume.

Acest dispozitiv este echipat cu un sigiliu antibacterian care poate preveni formarea mucegaiului și pătrunderea bacteriilor în interior. Și menține prospețimea alimentelor pentru o perioadă mai lungă.

Ușile acestui frigider cu caracteristica Sliding Hinge asigură un nivel maxim de protecție și izolare. În plus, ușile au un sistem de închidere perfect etanș la apă și protecție completă astfel încât să ai mâncare proaspătă în fiecare zi.

Cu sistemul de răcire static, Beko are tehnologia de răcire/congelare Low Frost care funcționează ca sistemul de răcire al unei cutii frigorifice. Cu un grad remarcabil de izolare, Beko are autonomia de a rezista fără electricitate timp de 33 de ore fără ca alimentele să se strice în congelator.

4. BEKO BCSA285K3SN Frigider-Congelator – Uși Reversibile

 

Funcționalitatea și designul plăcut al bucătăriei tale merg mână în mână.  Frigiderul încorporabil BCSA285K3SN de la Beko poate fi încorporat într-o piesă de mobilier, astfel încât să te bucuri de o bucătărie în care îți place să îți inviți prietenii la cină. Ușile reversibile aduc un plus de flexibilitate în alegerea locului perfect pentru a plasa frigiderul.

Rafturile din sticlă securizată rezistă să țină până la 25 kg și compartimentează în mod ideal spațiul disponibil.

Cu ajutorul sistemului de balamale culisante, frigiderul asigură un nivel maxim de protecție și izolare. Închidere perfect etanșă și protecție completă pentru a te bucura de alimente proaspete în fiecare zi. Sistemul de răcire funcționează impecabil cu un consum minim de energie. Poți regla cu ușurință temperatura cu ajutorul unui termostat la îndemână.

În funcție de restricțiile de spațiu, direcția în care se deschid ușile frigiderului poate fi schimbată. Ușile pot fi montate pe partea stângă sau dreaptă cu ajutorul designului inovator și al balamalelor laterale suplimentare.

De asemenea, susține o iluminare optimă fără a încărca factura de energie electrică, oferindu-ți un iluminat economic și de înaltă performanță. Există, de asemenea, un compartiment spațios destinat să păstreze fructele și legumele în cele mai bune condiții.

În plus, există un raft special pentru sticle și recipiente cilindrice mari. Una dintre principalele griji atunci când organizezi o petrecere este gheața pentru băuturi.

Simplă și rapidă, tava pentru cuburi de gheață este soluția ideală pentru frigider, așa că ce aștepți? Frigiderul este dotat cu un compartiment special pentru depozitarea ouălor. Rafturile proiectate în interiorul ușii frigiderului te ajută să îți organizezi ergonomic alimentele și băuturile, astfel încât să le poți accesa cu ușurință.

Ultim cuvânt!

Aceste 4 opțiuni sunt cele mai lăudabile și potrivite pentru tine. Cele mai bune pentru sezoanele de vară deoarece împiedică mâncarea să devină învechită în cel mai bun mod posibil. Cele mai bune caracteristici și tehnologia modernă reflectă prețul în funcționalitatea lor.

Așa că du-te și ia-l pe al tău chiar acum!