16 Mar 2022, Autor:

Xbox One este una dintre cele mai populare console de jocuri video de pe piață. Oferă o experiență grozavă de joc și are o mare varietate de jocuri disponibile pentru utilizatorii săi. În acest articol, vom acoperi cele mai bune jocuri de pe Xbox One care sunt disponibile în prezent. Vom acoperi, de asemenea, de ce Xbox One este mai bun decât alte console de jocuri video disponibile pe piață.

Xbox One – Cea Mai Bună dintre Console

Xbox One oferă o experiență excelentă de joc cu o mare varietate de jocuri disponibile pentru utilizatorii săi. Are, de asemenea, unele funcții care nu sunt disponibile pe alte console de jocuri. Unele dintre aceste caracteristici includ:

  • Variantele Xbox One au un hardware mai puternic în comparație cu variantele similar poziționate ale altor console de jocuri. Acest lucru îi permite să ruleze jocuri cu o grafică mai bună și o experiență mai fluidă.
  • Xbox One oferă Xbox Live, care este o platformă multiplayer online grozavă ce permite utilizatorilor să se joace cu oameni din întreaga lume. Această platformă este considerată a fi mai bună și mai fiabilă decât rețelele concurente.
  • Microsoft a introdus compatibilitatea inversă pentru Xbox One, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor putea juca unele dintre jocurile Xbox 360 pe Xbox One. Un utilizator nu va trebui să arunce vechile titluri Xbox 360 și va putea în continuare să le joace pe noul Xbox One.

Cele Mai Bune Jocuri pentru Xbox One Disponibile pe Piață

Vei găsi cele mai bune 5 jocuri pentru Xbox One disponibile pe piață în această listă. Vei obține o perspectivă mai detaliată despre conceptul jocului și despre anul înființării. Să aruncăm o privire la fiecare dintre ele!

1. Halo: The Master Chief Collection

Dacă ești un mare fan al jocurilor cu împușcături la prima persoană, Halo: The Master Chief Collection te va ține cu siguranță captivat mult timp. Vine cu 6 jocuri: Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST și Halo 4.

Dezvoltatorii acestui joc: 343 industries

Publicat de: Xbox Game Studios

Moduri: Disponibil în modul un singur jucător și în multiplayer

Prețul pentru acest joc variază în funcție de diferitele jocuri disponibile în colecție.

Lansare pe Xbox One: 11 Noiembrie 2014

2.    Forza Horizon 4

Jocurile de curse sunt unul dintre cele mai faimoase genuri de jocuri. Dacă îți place să joci jocuri de curse, Forza Horizon 4 este opțiunea perfectă pentru tine. Prezintă cursele rutiere în loc de cursele profesionale pe circuit, ceea ce îl face mai atrăgător.

Mașinile și împrejurimile jocului de curse Forza Horizon 4 sunt super cool și frumoase. Trebuie să deblochezi diferitele sezoane câștigând Influență, care este moneda jocului. Poți câștiga această Influență prin curse, căutând celelalte mașini și terminând toate provocările cu succes.

Poți juca diferite tipuri de curse, cum ar fi curse de drift, raliu și chiar curse de la un punct la altul. Vei primi, de asemenea, o expoziție automată în care poți cumpăra sau vinde mașini, poți actualiza manual mașinile într-un garaj și poți selecta culoarea mașinilor din vopsitorie.

Dezvoltatorii acestui joc: Playground Games

Publicat de: Microsoft Studio

Moduri: Disponibil în modul un singur jucător și în multiplayer

Data lansării: 2018

3.    Forza Horizon 5

Cea mai recentă continuare a lui Forza Horizon nu putea fi omisă din această listă. A cincea versiune a acestui popular joc de curse a combinat festivaluri de muzică distractive cu curse, ceea ce face jocul mai distractiv și mai interesant. Vei găsi mult mai multe tipuri diferite de moduri în Forza Horizon 5, împreună cu muzică groovy și cascadorii sălbatice.

Cea mai bună parte a jocului Forza Horizon 5 este că are loc în Mexic și vine cu funcții noi, cum ar fi laboratorul de creare a track-urilor, printre multe altele.

Dezvoltatorii acestui joc: Playground Games

Publicat de: Microsoft Studio

Moduri: Disponibil în modul un singur jucător și în multiplayer

Data lansării: 2021

4.    Gears 5

Gears 5 este încă un alt joc cu împușcături la persoana a treia din această listă. Este al 5-lea joc din întreaga franciză Gears of War și este o continuare a lui Gears of War 4. Povestea din Gears of War 4 este continuată aici în care COG (Coalition of Ordered Government) este încă într-o luptă cu Swarm, forța lor inamică.

Povestea Gears 5 este foarte captivantă, iar grafica și mecanica de împușcare au dus pur și simplu povestea la un alt nivel. Una dintre caracteristicile cele mai remarcabile ale acestui joc este mecanica acoperirii. Trebuie să utilizezi acest sistem de acoperire destul de des și intens, deoarece dacă ești expus la focul inamicului pentru câteva secunde, poți muri!

Dezvoltatori: The Coalition

Publicat de: The Xbox Game Studios

Serie: Gears of War

Platforme pe care poate fi jucat înafară de Xbox One: Microsoft Windows și Xbox Series X/S

Data lansării: 10 Septembrie 2019

Moduri: Disponibil în modul un singur jucător și în multiplayer

5.    Ori and The Will Of The Wisps

Acest joc prezintă cel mai unic gen de jocuri din această listă. Dacă vrei să iei o pauză de la genul jocurilor de curse și împușcături, acest joc de aventură cu platformă și metroidvania este potrivit pentru tine!

Modul de jucare al acestui joc se referă la explorarea, colectarea obiectelor, obținerea de upgrade-uri pe parcurs și, eventual, întoarcerea în zonele care nu puteau fi accesate anterior. Este o continuare directă a lui Ori and the Blind Forest.

Dezvoltatori: Moon Studios

Publicat de: The Xbox Game Studios

Platforme pe care poate fi jucat înafară de Xbox One: Microsoft Windows și Xbox Series X/S

Data lansării: 11 Martie 2020 (Xbox One)

Concluzie

Există atât de multe jocuri Xbox One disponibile pe piață și este dificil să le alegi pe cele mai bune. În această postare pe blog, am acoperit cele mai bune jocuri de pe Xbox One pe care poți pune mâna. Vei găsi jocuri pentru o varietate de genuri și prețuri pentru a se potrivi nevoilor oricărui jucător. Dacă ai căutat ceva inspirație sau vrei doar să știi ce mai se află în jur în ceea ce privește conținutul de jocuri, atunci lista noastră ar trebui să te ajute.

Ce jocuri de pe Xbox One am omis? Anunță-ne.