04 Feb 2022, Autor:

Multe mărci au lansat cele mai bune versiuni ale laptop-urilor lor de gaming în 2022 cu funcții puternice. Aceste laptop-uri au cele mai noi GPU-uri, SSD-uri de mare viteză, LCD-uri clare și memorii RAM grozave. Laptop-urile cu tastaturi mecanice sunt de asemenea disponibile.

Poți găsi o mulțime de modele pe piață. Deși, laptop-urile de gaming cu buget redus sunt mai puțin variate, dar poți găsi cu ușurință un laptop de gamă medie potrivit pentru tine.

Am trecut prin numeroase modele de diferite mărci și am selectat câteva dintre cele mai bune laptop-uri de gaming. Laptop-urile menționate mai jos au performanță ridicată, durabilitate și preț accesibil.

 

  • Razer Blade 15

Razer Blade 15

✔️CPU: 12 Gen Intel Core 

✔️Ram: 32 GB

✔️Stocare: 1TB

✔️Baterie: Durata de viață a bateriei este de 6 ore.

Cea mai nouă versiune a lui Razer Blade 15 se numără printre cele mai uimitoare laptop-uri de gaming realizate vreodată. Este disponibil cu Intel Core i7 și i9. Are un GPU uimitor din cea mai recentă serie Nvidia 30.

Acum, Razer Blade 15 poate suporta grafică intensă de până la 16 GB RTX. Cea mai bună caracteristică a acestui laptop de gaming este corpul său elegant din aluminiu și designul subțire, cu funcții grozave.

Acest laptop pentru jocuri oferă o viață lungă a bateriei și o dimensiune bună a ecranului de 15,6 inci. Bucură-te de experiența de joc premium cu Razer Blade 15 la o rezoluție de 4K.

 

  • Dell G3 15

Dell G3 15

 

✔️CPU: 10 Gen Intel Core i7

✔️Ram: 16 GB

✔️Stocare: 512 GB

✔️Baterie: Durata de viață a bateriei este de 6 ore.

Dell G3 15 este un laptop de gaming decent și compact. Dacă îl compari cu modelul său anterior, vei descoperi că noua versiune are un design mai subțire și mai elegant. Dacă nu vrei ca oamenii să te strige „Gamer”, în momentul în care scoți laptop-ul din geantă, atunci aceasta este cea mai bună opțiune pentru tine. Are un vibe low-end cu culori pastelate.

Are opțiuni de configurare minunate cu prețuri accesibile. Ecranul este de dimensiuni medii, de 15,6 inci. Dacă alegi să cumperi un laptop de gaming și ești în căutarea unuia mediocru, atunci îți voi recomanda cu căldură să păstrezi Dell G3 pe listă.

Te poți bucura de cea mai bună experiență de joc pe Windows 10, deoarece jocurile vor fi în 4K. Apasă butonul G și oferă-I un turbo boost laptop-ului într-o clipită. Vei simți o experiență dinamică de joc. Ventilatorul va accelera pentru a menține sistemul rece deoarece procesorul lucrează din greu în acest mod.

Lansează-ți propriul profil de joc pe Dell G3 și maximizează-ți experiența de joc.

 

  • Asus ROG Zephyrus G14

Asus ROG Zephyrus G14

 

 ✔️CPU: AMD Ryzen 9

✔️Ram: 16GB

✔️Stocare: 1TB

✔️Baterie: Durata de viață a bateriei Asus este incredibil de mare ținând până la 8 ore.

Asus ROG Zephyrus G14 deține un procesor puternic pentru jocuri. Poate că nu este cel mai elegant laptop, dar este ușor. Acest laptop compact pentru jocuri prezintă o ultra-performanță, fiind în același timp accesibil.

Poți obține cele mai bune elemente grafice pe ecranul de 14 inci. Tehnologia super-rapidă folosită în procesorul AMD Ryzen încorporează 16 fire și 8 nuclee pe un singur cip.

Dacă ești un jucător profesionist și foarte pasionat de jocuri, atunci Asus ROG este conceput pentru tine. Îți va oferi o experiență rapidă și liniștită. Cablurile de alimentare USB pot fi folosite cu ușurință prin adaptoare de tip C. Dacă navighezi, bateria va dura 9,5 ore, în timp ce dacă redai videoclipuri poate dura 10,7 ore.

 

  • Razer Blade 14

Razer Blade 14

✔️ CPU: AMD Ryzen 9

✔️ Ram:  16 GB

✔️ Stocare: 1 TB

✔️ Baterie: Durata de viață a bateriei este de 7.5 ore.

În căutarea unui laptop de gaming, poți pune fără dubii Razer Blade 14 în fruntea listei. Ecranul de 14 inci îl face să arate mai mult ca o ultra-carte, oferindu-ți o experiență de joc profesională.

Mic, subțire și ușor, Razer Blade 14 este confortabil de transportat. Puterea sa de procesare este excepțională. S-ar putea să simți că este puțin mai zgomotos, dar ca să te bucuri de experiența de joc 1080p, poți folosi căști pentru a reduce zgomotul.

Îți va oferi cea mai realistă grafică împreună cu noua tehnologie AI pentru a-ți reaprinde experiența de joc. Prin optimizări, poți ajunge la un nivel ridicat de viteză. Are 88 de pale de ventilator cu suprafață mare pentru a spori emisia de căldură. Acest lucru previne încălzirea laptop-ului.

Razer Blade 14 are o calitate a imaginii QHD, astfel încât jucătorii să se poată bucura de cele mai bune imagini. Îl poți reîmprospăta la viteză foarte mare pentru a continua jocul pe laptop fără interferențe. Touchpad-ul este fluid și prezintă o navigare extinsă.

În afară de a te juca pe laptop, dacă vrei să te bucuri și de sunetul real al jocurilor, Razer Blade 14 este alegerea potrivită pentru tine.

 

  • Acer Predator Helios 300

Acer Predator Helios 300

 

✔️ CPU: Intel Core i7 

✔️ Ram: 16 GB

✔️ Stocare: 512 GB

✔️ Baterie: Durata de viață a bateriei este de 4 ore și 40 de minute.

Vei fi impresionat de performanța stelară și caracteristicile lui Acer predator. Procesorul său rezistent îți permite să joci cele mai importante jocuri.

Are ecran de 15,6 inci cu tastatură iluminată din spate și timp de răspuns rapid. Cea mai interesantă caracteristică a acestui laptop este că poți folosi WIFI și Ethernet simultan. Poți maximiza viteza controlând traficul.

Acer Predator îți permite să intri în modul Alexa Show. Poți intra în modul ecran complet și te poți bucura de imagini realiste. Difuzoarele duble emit sunet de înaltă calitate. Poți vedea taste speciale pe tastatura personalizată, cum ar fi PredatorSense. Această tastă îți permite să îți personalizezi tastatura.

Dacă cumperi acest laptop, atunci vei primi o recompensare incredibilă în timp ce joci.

 

Concluzie:

Pentru jucători, cea mai importantă componentă a unui laptop este placa grafică. Dacă este împachetat într-un șasiu relativ mai mare, este probabil să funcționeze mai eficient în comparație cu cel care este strâns împachetat.

Așadar, iată lista câtorva laptop-uri de gaming selectate. Am împărtășit toate caracteristicile, astfel încât să nu trebuiască să te aprofundezi în specificații lungi. Parcurge cu atenție specificațiile și selectează laptop-ul care ți se potrivește cel mai bine. Există o mulțime de opțiuni în prezent la diferite game de preț. Este dificil să găsești cel mai bun laptop, în timp ce există atât de multe mărci disponibile pe piață și cele mai multe dintre ele au cele mai noi tehnologii.

Sperăm că acest articol a fost de ajutor!