06 May 2022, Autor:

Matricele de camere pentru smartphone-uri devin din ce în ce mai bune în fiecare zi, dar există încă cele mai bune obiective care iți pot transforma fotografia la un cu totul alt nivel. Aceste obiective vin în diferite kituri și funcționează dincolo de limitarea smartphone-urilor și pot deschide noi posibilități de fotografiere. Iată câteva dintre cele mai bune obiective pentru smartphone-uri disponibile pe piață, care îți pot îmbunătăți abilitățile de fotografiere și filmare. Aruncă o privire la aceste cele mai bune obiective pentru smartphone-ul tău, care sunt prezentate mai jos.

 • Obiectiv ShiftCam Lens – Cel mai Bun în General 

 • Compatibil cu Apple, Sony, Samsung, Xiaomi, Huawei, Google etc.
 • Multe tipuri de obiective, inclusiv ochi de pește, Teleobiectiv, Anamorfic, Tradițional/Macro cu rază lungă
 • Calitate bună a imaginii
 • Calitate bună de fotografiere

ShiftCam a lansat acum un set impresionant de fotografiere cu șase obiective pentru utilizatorii de smartphone-uri. Noul kit oferă suporturi pentru iPhone 13 și iPhone 11. În plus, accesoriul de montare universal se potrivește perfect pentru smartphone-urile de dimensiuni normale.

Tipurile de obiective pe care le oferă sunt ochi de pește de 230 de grade, unghi larg de 18 mm, teleobiectiv de 60 mm, anamorf de 1,33x, macro tradițional de 25 mm și un tip de obiectiv cu rază lungă de acțiune de 75 mm. Aceste tipuri diferite de obiective au îmbunătățit calitatea fotografiei și a filmului printr-un iPhone sau chiar un smartphone de dimensiuni medii. Reține întotdeauna că ar trebui să utilizezi un adaptor universal pentru utilizarea acestor obiective pe un smartphone Android.

Unele dintre obiective sunt mai eficiente decât altele, deoarece teleobiectivul și macro-ul sunt mai bune și mai clare decât obiectivul ochi de pește. Prețul este accesibil și rezonabil pentru kitul pe care îl oferă. Dacă vrei să actualizezi echipamentul de cameră al smartphone-ului tău, setul de obiective ShiftCam poate fi un kit complet perfect pentru fotografiere și filmare.

 • Obiectiv Anamorfic de la Moment – ​​ Elegant cu Aspect Cinematografic 

 • Compatibil cu iPhone 7 și versiuni ulterioare
 • Necesită un adaptor universal în timp ce utilizezi Android
 • Obiectiv anamorfic simplu si puternic
 • Calitatea și aspectul imaginilor cinematografice
 • Necesită carcasă

Obiectivul Moment pentru smartphone-uri este a doua alegere de top disponibilă pe piață. Este compatibil cu iPhone 7 și versiunile superioare, în timp ce ar trebui să îl conectezi la un telefon Android prin adaptorul universal. Calitatea imaginilor și filmărilor este de un nivel cinematografic și oferă un aspect perfect fotografierii și fimării. Setul conține un singur obiectiv anamorfic de 1,33x care este cel mai potrivit pentru filmarea momentelor.

Înainte de a monta orice filtre, va trebui să le conectezi la un adaptor sau la o carcasă Moment dedicată. În plus, poate fi conectat la toate telefoanele Android dacă ai alegerea potrivită de adaptor universal. Prețul obiectivului Moment este, de asemenea, rezonabil și dacă ești în căutarea celui mai bun obiectiv pentru smartphone cu rezultate cinematografice și de calitate, Obiectivul Moment poate deveni cea mai bună investiție.

 • Obiectiv Xenvo Pro – La Buget 

 • Compatibil cu toate smartphone-urile, tabletele și laptop-urile, inclusiv iPhone și Android
 • Două tipuri de obiective, inclusiv obiective Macro și cu unghi larg perfecte
 • Cea mai bună calitate a fotografiilor și a filmărilor cu un obiectiv macro
 • Lumina LED inclusă
 • Prietenos cu bugetul

Obiectivul Xenvo Pro este un alt set de obiective prietenos cu bugetul pentru smartphone-uri disponibile pe piață cu utilizare largă. Este echipat cu o lumină LED și două tipuri de obiective, inclusiv obiective macro și cu unghi larg.
Obiectivul macro este unul perfect pentru fotografierea de aproape cu o realitate impresionantă. Obiectivul cu unghi larg este, de asemenea, unul bun, dar unii clienți au raportat că există pete în colțurile sale. Lumina LED și-a sporit importanța în fotografia de aproape și este încă cea mai bună alegere pentru persoanele cu buget redus.

Prin urmare, dacă ești în căutarea celui mai bun obiectiv profesional la un preț accesibil, obiectivul Xenvo Pro este cea mai potrivită opțiune pentru smartphone-ul tău, cu fotografii și filmări uimitoare.

 • Teleobiectiv Apexel 36x 

 • Compatibil cu majoritatea smartphone-urilor
 • Un tip de kit de obiective de calitate medie
 • Teleobiectiv 36x
 • Vine cu trepied
 • Acoperire uriașă

Teleobiectivul Apexel 36x este un obiectiv de calitate medie, compatibil cu majoritatea modelelor de smartphone-uri. Fotografierea cu teleobiectiv este renumită pentru acoperirea sa uriașă, iar teleobiectivul Apexel 36x este cel mai potrivit pentru fotografierea internă intensă și la distanță lungă. În plus, vine cu un mini trepied care face fotografia și filmarea mai stabile. De asemenea, are opțiunea unui obturator de la distanță care poate face imagini clare de la distanță lungă. Obiectivul Apexel nu este de înaltă calitate, dar este destul de bun pentru preț. În plus, mulți clienți au raportat și viniete în imagini, dar nimeni nu îl poate învinge pentru unicitatea și prețul său.

 • Compatibil doar cu iPhone X, XS, XS Max, XR, 7, 7+, 8 și iPhone 8+
 • Cinci obiective diferite, inclusiv ochi de pește, ultra-larg, teleobiectiv 2x, super-larg și macro
 • Sunt incluse o husă de transport și un mâner

Olloclip este conceput pentru anumite smartphone-uri iPhone și este echipat cu cinci obiective diferite, inclusiv obiectiv ochi de pește de 180 de grade, super-larg, macro, ultra-larg și teleobiectiv care acoperă toate circumstanțele în timpul fotografierii.

Carcasa de protecție include un sistem de cleme pentru fixarea obiectivelor, iar un mâner este inclus pentru înregistrarea video sau fotografierea în siguranță. Reține întotdeauna că acest kit de obiective nu este compatibil cu telefoanele Android.
Olloclip nu este un produs ieftin, dar dacă ești în căutarea unui set complet de obiective, atunci Olloclip poate fi cel mai potrivit pentru tine.

Concluzie 

Un obiectiv de cameră de înaltă calitate a fost întotdeauna parte a celor mai bune fotografii sau filmări. Este dificil să cumperi cele mai scumpe camere în acest scop. De aceea, sugerăm întotdeauna cele mai valoroase și mai ieftine instrumente pentru a ajuta oamenii să-și atingă obiectivele.

În ceea ce privește fotografia și filmarea, îți sugerăm întotdeauna să nu cumperi camere scumpe și alte instrumente atunci când aceste obiective accesibile sunt disponibile pe piață. Trebuie doar să alegi un kit de obiective compatibile și te asigurăm că vei obține o experiență uimitoare de fotografie și filmare.