06 May 2022, Autor:

Tractoarele John Deere sunt printre cele mai preferate de fermieri deoarece vin împreună cu caracteristicile cele mai potrivite pentru activitățile agricole și, prin urmare, sunt productive. Tractoarele sunt fabricate pentru a servi toate activitățile agricole tuturor fermierilor din întreaga lume. Accesibilitatea tractorului nu este pusă în discuție, deoarece este mai puțin costisitor pentru toți fermierii. Acestora le este astfel ușor să-și folosească tractoarele deoarece, pe lângă eficiență, economisesc și costurile de achiziție. Articolul este menit să aducă câteva piese informative despre cele mai bune modele de tractoare fabricate de John Deere, alături de caracteristicile și prețul acestora, astfel încât să poți lua o decizie de cumpărare cu înțelepciune.

John Deere 5050 D

Sursă: tractorjunction.com

Așa cum se vede în imaginea de mai sus, acest tractor vine împreună cu caracteristici bune care sunt vitale în agricultură. Tractorul se află în intervalul de 50 CP, prin urmare, disponibil pentru orice fermier care are nevoie de așa ceva. Modelul de tractor are toate calitățile cele mai bune care sunt esențiale în desfășurarea tuturor activităților agricole. Tractorul este și economic, astfel încât fermierii își pot permite prețul. Modelul de tractor are o specificație a motorului de aproximativ 2900 cmc cu un RPM de 2100. Combinația face ca tractorul să fie cel mai potrivit pentru lucrul în ferme. Tractorul cuprinde cele mai bune tehnologii care îl fac dificil de învins de către orice operațiune agricolă. Motorul este realizat astfel încât să poată face față cu ușurință tuturor sarcinilor agricole. Același motor este alcătuit din materiale capabile să reziste la presiune ridicată. Specificațiile tractorului sunt următoarele.

Caracteristici

 • CP – 50
 • Nr. cilindri – 3
 • Rezervor de combustibil – 60 litri

John Deere 5045 D

Sursă: tractorjunction.com

Tractorul conține toate caracteristicile de siguranță și confort necesare fermierilor. Tractorul este fabricat cu tehnologie fantastică pentru a funcționa perfect în ferme și este versatil prin faptul că poate fi folosit indiferent de vreme. Caracteristicile tractorului includ următoarele:

Caracteristici

 • CP – 45
 • Nr. cilindri – 3
 • Rezervor de combustibil – 60 litri

Compania încearcă tot timpul să furnizeze tractoare eficiente, capabile să satisfacă nevoile fermierilor. Tractorul este echipat cu un RPM de 2100, permițând fermierilor să-l folosească în mod corespunzător în activitățile lor agricole. Pentru a lucra fără probleme la ferme, tractorul este echipat și cu un filtru de aer dual și uscat de 38,2 CP PTO, care se întâmplă să fie una dintre cele mai bune specificații ale motorului tractorului. Pentru o funcționare ușoară în ferme, tractorul are un singur ambreiaj dublu. De asemenea, tractorul este echipat cu un sistem eficient de servodirecție care se traduce printr-un răspuns mai rapid și o funcționare lină. Tractorul este echipat și cu frâne cu disc multi-ulei, ceea ce îi facilitează să aibă o aderență ridicată și o alunecare lentă. Acest lucru arată clar că John Deere face tractoarele perfecte care pot fi utilizate în toate fermele din întreaga lume.

John Deere 5105

Sursă: tractorjunction.com

Acesta este unul dintre cele mai solicitate tractoare produse de John Deere. De asemenea, tractorul are cele mai eficiente calități pentru a funcționa eficient pe teren. Tractorul vine cu aspect atrăgător, productivitate, kilometraj și productivitate. John Deere a oferit astfel caracteristici robuste ale motorului care fac ca tractorul să funcționeze eficient în ferme. Tractorul este echipat cu trei cilindri capabili să genereze un RPM de 2100. Tractorul are și o putere mare de pornire de 4, ceea ce îi conferă cea mai bună viteză de pornire. Combinând puterea mare de pornire cu turația mare, oferă tractorului o capacitate lină în timp ce operează în ferme. Acesta poate fi folosit și în scopuri comerciale, deoarece este foarte eficient. Tractorul are și un sistem de răcire care menține motorul curat și eficient. În timpul activităților agricole, tractorul nu necesită nicio schimbare de viteză, deoarece este echipat cu tracțiune pe roți. Acest model are caracteristici destul de superbe, ceea ce face dificilă concurența altor modele de tractoare. Tractorul are astfel o cerere mare în rândul fermierilor datorită eficienței sale. A oferit și opțiunea unui ambreiaj dublu și unic pentru a permite o mișcare lină în timpul operațiunilor. De asemenea, este echipat cu un sistem de frânare care este îmbibat în ulei pentru a se asigura că are suficientă aderență pentru a opri în timpul operațiunilor agricole și pentru a evita alunecarea. Datorită acestor caracteristici, fermierii își pot desfășura activitățile agricole în mod eficient, crescând productivitatea. 

Caracteristici

 • CP – 40
 • Nr. cilindri – 3
 • Rezervor de combustibil – 60 litri

John Deere 5036 D

Sursă: tractorjunction.com

Acest model are cele mai bune caracteristici necesare pentru a efectua lucrări agricole. Are o capacitate hidraulică de aproximativ 1600 kg, realizând o gamă largă de activități agricole. Tractorul are o capacitate a motorului de 2900 cmc și trei cilindri cu CP de 6, făcându-i să funcționeze eficient atunci când desfășoară activități agricole. Tractorul are un pto de 6 care funcționează independent în timp ce se află în formă. Sistemul de răcire și sistemul de filtru de aer sunt bine echipate cu elemente eficiente care asigură eficientizarea motorului tractorului. În timpul treptei de avans, tractorul este capabil să se deplaseze cu o viteză de 13 – 34,18 km/h și 4,10 – 14,84 km/h cu viteză înapoi. Această viteză îi permite să desfășoare activități agricole rapid și eficient. De asemenea, tractorul este echipat cu un rezervor economic de 60 de litri care îi permite să lucreze ore lungi fără nicio interferență.

Caracteristici

 • CP – 36
 • Nr. cilindri – 3
 • Rezervor de combustibil – 60 litri

John Deere 3028 EN

Sursă: tractorjunction.com

Acest tractor se întâmplă să fie mini. Este, totuși, complet echipat cu caracteristicile unui tractor care ar trebui să desfășoare activități agricole. Fermierii de livezi îl preferă în principal pentru că este cel mai potrivit pentru mutare. Tractorul este accesibil și are funcții eficiente de servodirecție care facilitează efectuarea operațiunilor pe teren. Are, de asemenea, frâne de ulei imense care facilitează oprirea și mișcarea în funcție de activitatea agricolă pe care fermierii doresc să o întreprindă.

Caracteristici

 • CP – 28
 • Nr. cilindri – 3
 • Rezervor de combustibil – 32 litri

John Deere 5042 D PowerPro

Sursă: tractorjunction.com

Tractorul vine cu un motor super puternic. Natura motorului asigură că tractorul poate efectua activități agricole cu ușurință. Tractorul este, de asemenea, preferat deoarece piesele sale de schimb sunt disponibile fără probleme. Capacitatea motorului tractorului îi conferă acestuia un mod bine structurat de a funcționa fără greșeli. Tractorul este echipat cu un ambreiaj simplu sau dublu, care îi permite să-și desfășoare activitățile cu ușurință și în cel mai bun mod posibil. Are, de asemenea, un sistem eficient de servodirecție, care asigură o întoarcere lină în timp ce își desfășoară activitățile agricole. Pentru a te asigura că tractorul își desfășoară activitățile pentru cel mai mult timp fără nicio interferență, acesta are un rezervor de 60 de litri.

John Deere 5310

Sursă: tractorjunction.com

Acesta este cel mai bun tractor care se încadrează în intervalul de 55 CP. Se întâmplă să fie cel mai bun în ceea ce privește vânzarea. Motorul este bine echipat cu un motor de răcire 2400 cu un filtru de combustibil eficient care se asigură că mașina este bine pregătită pentru a-și desfășura activitățile. Tractorul este preferat deoarece este economic atunci când își desfășoară activitățile agricole.

John Deere 6120 B

Sursă: tractorjunction.com

Acest tractor este proiectat pentru lucrări grele și este considerat cel mai puternic tractor produs de John Deere. Are toate calitățile eficiente necesare pentru a efectua lucrări de calitate. Tractorul este considerat cel mai bun pentru efectuarea activităților agricole deoarece poate ridica cu ușurință utilaje agricole grele.

Caracteristici

 • CP – 120 CP
 • Nr. cilindri – 4
 • Rezervor de combustibil – 220 litri

John Deere 5045 D 4WD

Sursă: tractorjunction.com

Acest tractor vine cu funcții foarte utile care îi permit să desfășoare activități agricole cu ușurință. Tractorul poate crește productivitatea fermierilor datorită eficienței sale.

Caracteristici

 • CP – 45
 • Nr. cilindri – 3
 • Rezervor de combustibil – 60 litri

John Deere 5042 D

Sursă: tractorjunction.com

Tractorul vine cu un motor puternic de 2100 RPM, care îi oferă puterea de a se ocupa de toate activitățile legate de agricultură. De asemenea, are opt trepte înainte și patru trepte înapoi, ceea ce îi oferă capacitatea de a-și desfășura activitățile agricole în mod eficient. Tractorul poate funcționa în orice fermă, deoarece este foarte versatil.

Concluzie

John Deere este printre cei mai preferați producători de tractoare. Acest lucru se datorează faptului că el este singurul producător care a fost capabil să vină cu cele mai eficiente și mai economice tractoare capabile să îndeplinească orice sarcină agricolă. Tractoarele sale vin împreună cu cele mai bune caracteristici oferite pentru fermieri. Tractorul produs de John Deere este, de asemenea, accesibil fermierilor, deci aceștia îl preferă.