06 May 2022, Autor:

Un tractor constituie o cerință de zi cu zi pentru o fermă. Mai mult decât un echipament sau un vehicul, este un plus esențial pe care trebuie să-l ai.

Cu toate acestea, există mii de modele. Un tractor este un angajament pe termen lung, așa că alegerea celui potrivit este extrem de importantă. Ai nevoie de un tractor de încredere. Acest lucru îți poate oferi cea mai bună calitate și rentabilitate.

Deoarece există mii de tractoare, o listă cu cele mai bune tractoare New Holland te va ajuta să te decizi la cel potrivit.

Observarea unui tractor albastru New Holland pe terenurile agricole nu este o priveliște rară. Mulți proprietari de fermă preferă acest tractor deoarece este mai fiabil. În plus, New Holland este o marcă de tractoare renumită. Adică, New Holland se confruntă cu mărci precum Fendt, John Deere, Kubota și Mahindra. Spre deosebire de Mahindra, care a câștigat succes prin producerea unor volume masive, New Holland este mai mult o marcă axată pe performanță.

Compania datează din 1865, New Holland, Pennsylvania. Sediul New Holland se află în Pennsylvania, în timp ce sediul administrativ se află în Torino, Italia. Pe scurt, marca există de suficient de mult timp, ceea ce indică faptul că face ceva corect.

Deci să aruncăm o privire la cele mai bune tractoare New Holland. Iar în funcție de cerințele unice și de utilizarea prevăzută, poți alege cea mai bună valoare pentru nevoile tale.

Top 5 Tractoare New Holland 

Este esențial să reții că, chiar dacă un produs este vechi de secole și de încredere, tot poate fi problematic pentru tine. Prin urmare, compararea tuturor modelelor te va ajuta să evaluezi mai bine de ce ai nevoie mai exact.

Uneori, tractorul este bun, dar s-ar putea să nu fie cel potrivit pentru tine. O prezentare generală te va ajuta să alegi cel mai bun tractor New Holland.

Compania a realizat mai multe modele in serii diferite in functie de cerintele fermierilor. Cea mai populară serie New Holland este seria NX și TX. Prin urmare, lista va îmbina partea de sus a ambelor serii cu câteva altele pentru o imagine de ansamblu cuprinzătoare.

  • New Holland 5620 TX Plus 

Sursă: agriculture.newholland.com

Când vine vorba de cele mai bune tractoare New Holland, 5620 TX Plus se află în vârful seriei TX.

Tractorul de 65 CP poate îndeplini orice sarcină pe teren. New Holland 5620 TX Plus este fabricat doar cu cele mai bune tehnologii din clasa sa. Pe lângă faptul că oferă o durabilitate excelentă și o durată de viață extraordinară, este, de asemenea, un best-seller și cel mai apreciat tractor.

Majoritatea fermierilor preferă 5620 TX față de orice alt tractor. Acest lucru se datorează rezultatelor sale remarcabile de la lansare.

Motorul vine cu trei cilindri și generează 2300 RPM. Una dintre cele mai bune caracteristici ale modelului 5620 TX este că este rentabil. Adică, 5620 TX oferă cel mai competitiv kilometraj.

În plus, tractorul vine ambalat cu un filtru de aer uscat și răcit cu apă. Cu alte cuvinte, menține motorul curat. Deci poți avea o performanță de 100%. Aceste caracteristici împiedică, de asemenea, supraîncălzirea tractorului și praful să deterioreze sistemul intern.

În plus, fabricarea 5620 TX Plus vine cu numeroase accesorii de ultimă generație pentru întreținere. Chiar și cu toate aceste caracteristici promițătoare, New Holland oferă o garanție de 6 ani.

  • Tractor New Holland 4710 

Sursă: motorhaat.com

New Holland 4710 4WD se numără printre tractoarele de mare putere ale mărcii. Echipamentul de 1500 kg vine cu o gamă de 47 CP cu trei cilindri și direcție manuală.

Pe lângă capacitatea fără sfârșit de combustibil de 62 de litri, tehnologia extrem de avansată a lui 4710 i-a câștigat o mare popularitate în sectorul agricol.

4710 își merită clasarea printre cele mai bune tractoare New Holland datorită robusteții sale. Chiar dacă condițiile de climă și sol sunt nefavorabile, 4710 va oferi cea mai bună performanță.

Acest model de design a fost creat pentru a oferi o eficiență ridicată în timpul operațiunilor dificile. Mai mult, un alt motiv pentru popularitatea sa este prețul. Indiferent de tehnologia avansată și performanța, New Holland 4710 este accesibil pentru toată lumea.

Chiar dacă este arat, treierat, cultivat și orice ai de făcut la o fermă, tractorul nu face lipsuri.

  • Tractor New Holland 3037 TX 

Sursă: agriculture.newholland.com

Când vine vorba de calitate, New Holland 3037 TX ajunge în top 5. Un tractor de 39 CP cu unul dintre cele mai puternice motoare din industrie.

Activitățile agricole necesită multă muncă grea. Prin urmare, 3037 TX este foarte potrivit pentru operațiuni grele și oferă durabilitate de zeci de ani. Fie că ai nevoie de un tractor pentru recoltare sau plantare, fii sigur că acest model îți va satisface toate nevoile.

New Holland 3037 TX promite performanță și rezistență ridicată. Prin urmare, oferind eficient rezultate mai bune. Cu un filtru de ultimă generație, motorul rămâne lipsit de praf. Mai mult, sistemul de răcire integrat asigură că tractorul nu se supraîncalzeste.

3037 TX va ține pasul cu orice. În plus, aparatul vine cu multe caracteristici integrate. Aceste caracteristici prelungesc durata de viață a motorului.

New Holland se mândrește cu acest model și oferă o garanție pentru acest tractor deja accesibil.

  • Tractor New Holland 3032 NX 

Sursă: agriculture.newholland.com

New Holland 3032 NX este una dintre cele mai prețioase lansări ale mărcii. Acest model este fabricat pentru a răspunde exact nevoilor și cerințelor agricole.

3032 NX se numără și printre puținele tractoare care oferă cel mai bun kilometraj în 2022. Cu alte cuvinte, te poți concentra pe muncă fără să-ți faci griji pentru costuri. Este mai degrabă o investiție unică, decât o achiziție de tractor.

New Holland 3032 NX hP reflectă puterea sa incredibilă la un preț foarte accesibil. În plus, tractorul este pe deplin capabil să manipuleze uneltele agricole fără dificultăți.

Flexibilitatea și performanța oferite de 3032 NX i-au câștigat suficientă popularitate pentru a fi recunoscut drept „Multitasker-ul”.

Ținând pasul cu predecesorii săi, New Holland 3032 NX este dotat cu caracteristici și calități de ultimă generație care maximizează eficiența.

Pe scurt, acest model este cel mai potrivit pentru fermierii moderni care au nevoie de un tractor pentru multitasking și oferă o eficiență ridicată cu o durată lungă de viață.

  • New Holland 5500 Turbo Super

Sursă: agriculture.newholland.com

În cele din urmă, în topul celor mai bune 5 tractoare noi din Olanda, 5500 Turbo Super vine cu un motor puternic de 55 CP. Cilindrii tripli și servodirecția au grijă de munca grea în timp ce tu te poți relaxa.

5500 Turbo Super are o capacitate de combustibil de 60 de litri, ceea ce îl face să se numere printre puținii cu o capacitate de peste 45 de litri. În plus, frânele cu mai multe discuri cu scufundare în ulei îi permit să funcționeze pe orice suprafețe dure.

Mai mult, tractorul vine cu dublu ambreiaj și este perfect pentru funcționalitate lină și cea mai bună durabilitate.

Dacă ești în căutarea unui model puternic, care ajută și la descompunerea baloților pătrați mici, aceasta ar putea fi opțiunea potrivită.

550 Turbo Super are opt cutii de viteze înainte și două cutii de viteză înapoi, care oferă comparativ mai multă viteză decât alte tractoare. Tractorul oferă, de asemenea, câteva accesorii esențiale, cum ar fi bară de protecție, cârlig, copertina, bară de remorcare și unelte.

În cele din urmă, vine cu un aspect unic și elegant, făcându-l mai atrăgător, cu cele mai bune forme și funcții.

Cele mai Bune Tractoare sunt Durabile 

Agricultura este o muncă grea și necesită comparativ mai multă rezistență și pricepere. Cu toate acestea, utilajele sunt adesea cauza unei anumite poluări.

Prin urmare, este esențial ca orice tractor pe care îl alegi să fie durabil. Durabilitatea în tractoare se referă la măsura în care este „verde”.

Mai mult, conceptul aduce mai multe alte aspecte precum siguranță, eficiență, conectivitate și confort. Cu alte cuvinte, tractorul pe care îl cumperi ar trebui să ofere rezultate reale care merită investiția.

Lumea se dezvoltă într-un ritm rapid. Mai mulți oameni inhibă planeta și îi folosesc resursele. Cu toate acestea, este și responsabilitatea noastră să avem grijă de planetă și de resursele acesteia.

Mașinile pe care le vei utiliza nu ar trebui să dăuneze mai mult mediului. De fiecare dată când faci o achiziție, cel mai important, nu uita să iei în considerare durabilitatea și performanța tractorului.

Concluzie – Cele mai Bune Tractoare 2022 

New Holland există de suficient de mult timp pentru a-și stabili rădăcinile în industrie și pentru a câștiga recunoaștere. Compania exportă în peste 70 de țări, inclusiv Australia, Africa, America și multe din Asia.

Întrebarea se limitează la care sunt cele mai bune tractoare New Holland? New Holland produce tractoare care oferă performanțe de vârf. În plus, sunt foarte durabile și accesibile. Adică, New Holland oferă cele mai competitive prețuri de pe piață.

În ceea ce privește durabilitatea, modelele din listă sunt doar câteva dintre cele mai bune tractoare produse de New Holland. Utilizarea tehnologiilor de ultimă generație le face să fie ecologice și cele mai performante.

În plus, este mai mult o chestiune de cerințe decât de caracteristici atunci când decizi cea mai bună achiziție; prin urmare, decizi achiziționarea unui tractor pe baza soluției oferite. De asemenea, nu uita să verifici dacă este sustenabil.