27 Sep 2021, Autor:

Schimbare. Iată un cuvânt care îi sperie pe mulți, pentru că este un îndemn în sine de a ieși din zona de confort, de a spune „da” unor noi provocări și de a fi proactiv. Altfel spus, schimbarea înseamnă asumarea responsabilității și refuzul de a-i mai aștepta pe alții să decidă pentru tine și să facă lucruri în locul tău. Poți fi chiar tu schimbarea pe care vrei să o vezi în jurul tău și asta fără mari eforturi.

Ce ai zice, de exemplu, dacă printr-un gest simplu și rapid, ai putea dărui copiilor dintr-un sat de munte din Transilvania condiții mai bune pentru a învăța și a-și crește șansele să-și vadă împlinite și cele mai îndrăznețe visuri? Alătură-te campaniei OLX, și contribuie și tu la reabilitarea Școlii din Lădăuți, comuna Barcani, județul Covasna.

Mișcă lumea, fără să te miști – provocarea noastră pentru tine
Cum poți schimba lumea cu un gest simplu și rapid

Mișcă lumea, fără să te miști – provocarea noastră pentru tine

Contribuie la reabilitarea scolii din Ladauti

A fi comod nu e neapărat greșit. E doar o chestiune de percepție. Cu alte cuvinte, poți fi în vacanță, să te relaxezi pe canapeaua din sufrageria ta sau să fii la o terasă cu prietenii și, cu un gest simplu și rapid, să ajuți la reabilitarea unei școli dintr-un sat uitat de lume.

Click aici si hai sa salvam o scoala impreuna

Concret, o comanda directa de pe OLX înseamnă o donație, dar nu sub forma unor sume cash, ci a unor materiale de construcții ori produse finite de care este nevoie pentru modernizarea școlii din Lădăuți, aflate actualmente într-o stare avansată de deteriorare. Toate produsele și materialele achiziționate provin de la vânzători autorizați. Pe o pagină dedicată, vom mulțumi utilizatorilor care au ales să contribuie la reabilitarea școlii din Lădăuți și îi vom anunța că donația făcută „le poartă numele”.

Comanda prin OLX

Mișcă lumea, fără să te miști și salveaza o scoala impreuna cu noi. Aceasta este provocarea noastră pentru tine! Nu e nevoie să te deplasezi personal la fața locului sau să te ocupi de transport. E suficient să ai o atitudine pozitivă și să acționezi smart, de oriunde te-ai afla, ușor și simplu. Concret, fiecare comandă cu livrare pe OLX înseamnă mai multe materiale de construcție pentru școală. Cu cât mai multe livrări, cu atât mai repede școala va deveni un loc primitor și motivant pentru copii și cadrele didactice.

Ce ne propunem să facem împreună cu tine

ajuta 90 de copii sa invete în conditii mai bune

Împreună cu tine ne propunem să-i ajutăm pe cei 90 de copii și pe cadrele didactice din Lădăuți să-și desfășoare activitatea în condiții optime. Trăim într-o lume competitivă, mereu în schimbare, în care noile tehnologii au luat un avânt fără precedent. Împreună putem să le oferim copiilor din Lădăuți șanse mai bune ca să se pregătească eficient pentru provocările ce vor veni pentru ei.

Povestea Școlii din Lădăuți

Povestea Școlii din Lădăuți începe undeva pe la 1900, când aici se desfășurau doar cursuri pentru învățământul primar, în singura clasă particulară funcțională. Unele surse documentare menționează anul 1936 ca reper pentru construirea unității școlare. Războiul și anii care i-au urmat, însă, fac mai plauzibilă varianta închegării unui sistem modern de învățământ la începutul anilor ‘50.

De-a lungul timpului, în clădirea școlii au funcționat, pe rând, magazinul din sat și căminul cultural. Pe vremuri, existau câteva încăperi unde locuiau cadrele didactice venite din toată țara pentru a-și începe cariera în acest sat de munte.

Actualmente, la Școala Gimnazială Barcani, structura Lădăuți se desfășoară cursuri pentru învățământul preșcolar, primar și gimnazial, în șase săli funcționale. Un educator, trei învățători și șase profesori se ocupă de pregătirea celor 90 de copii care vin aici să învețe cu drag și speranța că într-o zi își vor vedea împlinite și cele mai îndrăznețe visuri.

Cum poți schimba lumea cu un gest simplu și rapid

Cum poti schimba lumea

230 de kilometri depărtare de București. Pare o distanță mare, nu-i așa? Ei, bine, tot ce trebuie să faci ca să o „parcurgi” este să comanzi cu livrare de pe OLX. Produsele și materialele de construcții vor ajunge astfel la copiii din Ladăuți, care vor avea, datorită ție, o școală nouă și curată unde pot învăța. Poți fi exemplul lor că a fi comod nu este întotdeauna așa de rău și că poți renova o clasă de acasă, indiferent ce înseamnă acasă.

Ce poți face concret pentru copiii din Lădăuți

De ce sa te implici în campania OLX

Dacă te întrebi cum poți schimba lumea din confortul canapelei de acasă, campania pe care ți-o propunem este un exemplu în acest sens, pentru că tot ce trebuie să faci este să comanzi cu livrare de pe OLX. Noi aducem totul la tine și împreună reabilităm școala din Lădăuți.

La OLX, poți comanda tot ce îți dorești cu livrare oriunde vrei, ai 44% reducere pentru serviciile de curierat prin Fan Courier sau Poșta Română și ai garanția unor cumpărături în siguranță. Poți plăti cu cardul online sau ramburs, la livrare și ai posibilitatea de a verifica produsele aduci când le primești.

De ce să te implici în campania OLX

schimba lumea simplu și rapid

Ne dorim să știi că nu întâmplător ne-am ales acest obiectiv. Ne-am orientat către o unitate de învățământ care este în reabilitare de ani buni, dar care nici până în prezent nu arată așa cum ar trebui, pentru ca elevii și cadrele didactice să-și desfășoare activitatea în condiții optime. De obicei, astfel de școli se găsesc în sate mici sau localități izolate, rupte parcă de restul lumii, iar școala din Lădăuți este doar una dintre ele.

Reține că poți schimba lumea simplu și rapid. Implică-te într-un proiect de anvergură și fii proactiv. Este ușor, nu necesită efort fizic, iar noi te încurajăm să faci alegeri smart și să contribui la o lume mai bună. Gestul tău contează!