06 May 2022, Autor:

Dacă îți place să mănânci biscuiți, atunci nu există nicio îndoială că trebuie să știi și să îi faci. Acest lucru se datorează faptului că, dacă ești pasionat să îi consumi, ar trebui să fii pasionat de procesul care îi face gata să te bucuri de ei. Ce s-ar întâmpla dacă te-ai trezi într-o zi și ți-ai da seama că magazinul de la care cumperi biscuiți s-a închis brusc? Sigur nu ai înceta să îi mănânci. Prin urmare, ai nevoie de niște abilități de bază legate de modul în care sunt pregătiți biscuiții. Mulți iubitori de biscuiți au încercat cândva să îi gătească pentru a-i compara cu cei cumpărați de la restaurante de aproape două-trei ori pe săptămână. Este de remarcat faptul că biscuiții sunt de diferite tipuri. Așa cum există diferite tipuri, procedurile lor de pregătire sunt, de asemenea, unice și diverse. Este astfel nevoie să treci prin mai multe procese atunci când prepari biscuiții acasă. Procedurile sunt cele urmate de bucătari profesioniști în timpul pregătirii.

Ai vrea niște biscuiți de zahăr gustoși? Iată o   modalitate de a-i pregăti

how to make homemade cookines

Sursă: cram.com

Prima întrebare va fi dacă mănânci biscuiți cu zahăr. Se întâmplă să fie întrebarea cea mai de bază, deoarece este o pasiune care ar trebui să te conducă în această direcție. Ei bine, iată una dintre cele mai bune moduri prin care poți pregăti biscuiți gustoși cu zahăr. Prima procedură de bază ar fi pregătirea aluatului. Untul și zahărul trebuie puse într-un castron și amestecate cu ajutorul unui mixer electric. Ouăle trebuie adăugate până când sunt absorbite în amestecul de zahăr și cremă. Amestecarea trebuie să continue până când aluatul este omogen; vanilia poate fi adăugată în această etapă. Praful de copt, sarea și făina trebuie cernute folosind un manșon metalic. Reține că elementele cernute trebuie puse într-un alt vas. Ingredientele trebuie adăugate în aluat folosind câte o ceașcă, fiecare ceașcă pe rând. Vasul trebuie acoperit cu o folie de plastic și lăsat la frigider timp de 3-4 ore. Reține că trebuie să fi amestecat complet tot amestecul de făină în aluat.

A doua procedură este să folosești aluatul deja pregătit. Asigură-te că cuptorul este pornit și setat la temperatura de 180 de grade Celsius. Folosește puțină făină pentru a pudra o suprafață curată, scoate aluatul din frigider si așează-l pe suprafața curată. Rulează aluatul pe suprafața curată în timp ce faci aluatul ¼ gros în timp ce tai formele dorite pentru biscuiți. Pregătește-ți foaia de copt și pune biscuiții în ea. În acest moment, îți poți decora biscuiții așa cum vrei, fie prin glazură, fie prin stropire cu lapte. Biscuiții ar trebui să fie gătiți timp de cel mult 15 minute, în timp ce vei fii cu ochii pe ei pentru a preveni arderea. După ce îi scoți din cuptor, pune-i pe grătarul de răcire pentru câteva minute. După răcire, îi poți consuma imediat sau îi poți păstra pentru consum. Dacă urmezi procedura cu atenție, vei fi mândru de ceea ce tocmai ai făcut. Apoi, mai târziu, poți împărtăși cu prietenii tăi biscuiții delicioși.

Pentru iubitorii de biscuiți cu ciocolată, iată o modalitate de a-i pregăti

Sursă: joyfoodsunshine.com

Când majoritatea oamenilor se gândesc la gustări, le vin în minte biscuiții cu ciocolată. Mulți preferă aceste gustări rapide deoarece se topesc în gură fără probleme, fiind foarte dulci. Sunt ușor de făcut, deoarece se întâmplă să fie favorite atât pentru copii, cât și pentru adulți. Din experiență, biscuiții cu ciocolată tind să aibă cele mai bune rețete. Acest lucru se datorează faptului că rețetele au cei mai simpli pași, făcându-i ușori de preparat și mâncat oriunde.

În primul rând, trebuie să obții ingredientele necesare pentru a pregăti biscuiții cu ciocolată. Sunt cruciale pentru că biscuiții nu ar fi la fel de gustoși fără ele. De asemenea, ingredientele trebuie să fie de calitate bună. Pentru a pregăti aluatul pentru biscuiți, ai nevoie de: bol, mixer, căni de măsurare, lingură de lemn și o lingură obișnuită. De asemenea, va fi nevoie de o foaie de copt și un cuptor. Pentru ca biscuiții să fie dulci, este nevoie de un sfert de zahăr granulat. Ai nevoie de o cană de unt care se topește în interiorul biscuiților de ciocolată pentru a se găti. Pentru a face biscuiți de dimensiuni bune, ai nevoie de linguri de dimensiunea celor pentru cină. Trebuie să scoți aluatul la un anumit nivel, dar nu trebuie să fie prea mult. Folosind o foaie pentru biscuiți, trebuie să așezi aluatul scos cu ajutorul unei linguri de cină la 2,5 cm una de cealaltă. Aluatul cu foaia de copt trebuie puse în cuptor și lăsate 8-10 minute până când culoarea lui devine maro deschis. După ce biscuiții ating stagiul potrivit, aceștia trebuie scoși din cuptor și lăsați să piardă din căldură aproximativ două minute. Biscuiții vor fi acum gata de consum.

Cum se prepară biscuiți delicioși pentru consumul personal

Sursă: preppykitchen.com

Aceștia sunt biscuiți delicioși care vin alături de cinci ingrediente pe care le poți găsi cu ușurință în cămară. Există câteva vești bune pentru cei care iubesc acești biscuiți, deoarece ei pot fi păstrați până la o săptămână fără a se strica. Textura lor este crocantă și se dizolvă ușor în gură. Aluatul se poate face în prealabil pentru acest tip de biscuiți, ulterior păstrat la frigider. Primul proces este de a amesteca untul la temperatura camerei. Următorul este să adaugi zahăr pe măsură ce amesteci ușor. Răzuiește vasul în jos și adaugă făină în timp ce amesteci ușor. Aceasta trebuie urmată de răzuirea bolului până când se obține combinația dorită. Astfel, aluatul trebuie transferat pe o suprafață înfăinată, unde este modelat într-un bloc dreptunghiular. Aluatul trebuie învelit în plastic în timp ce aștepți până devine ferm. Apoi încălzește cuptorul la aproximativ 170 de grade în timp ce scoți aluatul din frigider și îl tai în felii de 1 cm. Feliile tăiate trebuie așezate pe tava de copt cu un pat de silicon sau hârtie de copt. O furculiță ar trebui să scoată un zgomot frumos deasupra. Apoi, în cele din urmă, coace aluatul la aproximativ 170 de grade timp de 10 minute. Prin această procedură, vei face biscuiți foarte delicioși, pentru care îți va lăsa gura apă.

Cum se prepară biscuiții Macaroon la care îți lasă gura apă 

Sursă: sweetandsavorybyshinee.com

Primul pas este să faci formele de macaroons de bază. Aici trebuie să cerni făina de migdale cu zahăr pudră. Acest lucru ar trebui făcut de trei ori pentru a te asigura că ingredientele sunt bine aerisite pentru ca interiorul să fie bun. Al doilea pas este să faci bezeaua. Ar fi de ajutor dacă ai lua un castron în care bați albușurile până devin spumoase. Trebuie adăugate smântână și cremă de tartar pentru a continua să amesteci. Amestecul trebuie să fie alb, iar zahărul trebuie adăugat de fiecare dată pentru a se dizolva. Dupa ce scoatem albusurile de la frigider, acestea trebuie separate pentru a ajunge la temperatura camerei. De asemenea, trebuie să te asiguri că ouăle nu au gălbenușuri și că whisky-ul nu conține grăsimi, astfel încât bezeaua să poată atinge un nivel înalt. Cu ajutorul unei spatule de cauciuc, ar trebui să adaugi ingredientele pentru bezea și să o pliezi ușor până devine uniformă. În continuare, va trebui să combini zahărul măcinat și amestecul de migdale, apoi amesteci ușor iar după ce este gata va forma un strat asemănător lavei. În această etapă, este bine să elimini bulele de aer deja formate. Ar trebui să pornești tava de mai multe ori și apoi să o lași timp de 40-60 de minute, astfel încât aluatul de macaroons să capete formă. Din această etapă, cuptorul trebuie preîncălzit la aproximativ 150 de grade, astfel încât prăjiturile macaroons să fie gata. 

Concluzie

Iubitorii de biscuiți vor rămâne mereu la biscuiții lor, fie că restaurantele sunt deschise sau nu. Prin urmare, scopul principal al articolului este să încerce să împărtășească câteva detalii despre procedura urmată la prepararea diferitelor tipuri de biscuiți în funcție de preferințele oricărei persoane. Există diferite tipuri de biscuiți și variază în funcție de modul de preparare și de gustul dorit. Cele discutate în acest articol sunt astfel printre puținele exemple care pot fi pregătite. Multe alte tipuri pot fi pregătite folosind diferite proceduri și ingrediente. Astfel, biscuiții de casă sunt realizați acasă, deoarece oamenii caută o replică adevărată a ceea ce cumpără de la restaurante.