06 May 2022, Autor:

Introducere

În timpul Crăciunului, creștinii sărbătoresc nașterea lui Iisus Hristos, despre care ei cred că a fost fiul lui Dumnezeu. Aceste sărbători au loc în întreaga lume celebrate de către toți credincioșii creștini. În perioada Crăciunului, oamenii își fac cadouri reciproc și își pregătesc cadouri și decorațiuni pentru casele lor. Aceste decorațiuni pot varia în funcție de gusturile și preferințele fiecăruia. Majoritatea decorațiunilor sunt realizate de copii și adulți ca o modalitate de a-și exprima fericirea. Ei bine, există mai multe decorațiuni făcute de copii cu mâinile lor. Decorațiile pot varia de la desene la imagini cu Iisus Hristos, pentru a menționa câteva. Decorațiunile realizate de copii sunt menite să-i facă să se distreze pe tot parcursul sezonului de Crăciun.

Decorațiunile pentru casă ajută la adăugarea de puțină strălucire și magie caselor. Decorațiile oferă copiilor timp, de asemenea, să exerseze ceea ce ar fi putut învăța în clasă, referitor la artă și meșteșuguri. Acest articol se va abține de la a discuta unele dintre decorațiunile făcute de copii înșiși pentru a comemora nașterea lui Isus Hristos. Iată câteva dintre decorațiunile pe care copiii le fac singuri în timpul sărbătorilor. Decorațiunile se pot schimba însă din când în când în funcție de preferința copilului.

Brazi de Crăciun din Ambalaj de Prăjitură

children handmade christmas decoration

Sursă: sitters.co.uk

Copiii realizează aceste decorațiuni cu ajutorul unor ambalaje festive pentru prăjiturele. Ar trebui să le permiți să le folosească pentru a face brazi de Crăciun, care ar arăta exact ca în imaginea de mai sus. Copiii folosesc, de asemenea, o buclă sau o panglică pentru a face brăduțul mai atrăgător.

Ornament Ren din Bețișoare de Înghețată

Sursă: artycraftykids.com

Acest ren pare să fie în listele de top cu lucrurile pe care copiii aleg să le facă pentru decorațiunile de Crăciun. După ce le asamblează, adaugă o bucată de sfoară cu buclă în spate și o atârnă pe brad pentru a adăuga mai mult decor. Ornamentul îi atrage pe copii, deoarece face ca mediul lor să arate frumos și bine decorat. Iată câteva dintre lucrurile de care au nevoie copiii pentru a finaliza acest ornament. Acestea cuprind:

 • 5 bețișoare de înghețată de mărime obișnuită
 • 6 bețișoare de înghețată de dimensiuni mici
 • Pistol cu lipici fierbinte sau lipici universal
 • Ciucurași
 • Ață neagră
 • Marker
 • Vopsea maro

Există mai mulți pași pe care-i parcurg copiii atunci când realizează ornamentul artizanal. Primul pas este să picteze 2 bețișoare normale de înghețată și patru mini bețișoare de înghețată pentru a le permite să se usuce. Apoi, trebuie să creeze capul renului. Există câțiva pași, cu toate acestea, ceea ce este important de reținut este că ornamentul este ușor și distractiv de făcut pentru copii.

Decorații cu Ațe Colorate

Sursă: sitters.co.uk

Copiii fac aceste decorațiuni fără prea multă intervenție pentru a-și ține mâinile ocupate. Cât de simplu sau ușor este să le faci depinde de cunoștințele copilului în ceea ce privește realizarea lor. Ei fac acest lucru prin pur și simplu obținerea unui cerc dintr-un carton vechi. După ce obțin asta, fac niște crestături în jurul părților laterale. Apoi folosesc ațe pentru a adăuga ceva decor, în funcție de locul în care au nevoie.

Brad de Crăciun Agățat în Spirală

Sursă: sitters.co.uk

Un brad de Crăciun agățat este unul dintre cele mai atrăgătoare lucruri pe care copiii le fac în timpul Crăciunului. Ei ia ramuri ale copacilor cei mai preferați în apropierea cartierului lor. După ce obțin ramura, o tund la dimensiunea preferată și apoi o introduc într-un suport. Din acest punct, pot lua panglici, lumini și alte lucruri pentru a decora bradul. Ei ajung până în punctul de a introduce lumini atrăgătoare, dulciuri și ciocolată pe care vizitatorii le pot alege și se pot bucura pe măsură ce intră și pleacă. Copiii folosesc unele abilități de utilizare a foarfecelor pentru a face copacul să funcționeze, mai ales atunci când decorează.

Ornamente Bastonaș de Acadea cu Mărgele

Sursă: artycraftykids.com

Aceasta este una dintre decorațiunile pe care copiii preferă să le facă de Crăciun. Atunci când realizează decorațiunile, copiii folosesc curățătoare de țevi și mărgele. Este una dintre decorațiunile pe care copiii le fac pentru a le agăța pe bradul de Crăciun și poate fi folosită ca un cadou pentru membrii familiei în timpul sărbătorii. Copiii, după ce fac acest cadou, îl pot personaliza cu o etichetă de nume pentru a-și arăta abilitățile de meșteșug.

Ornamente de Crăciun din Felii de Lemn

Sursă: artycraftykids.com

Sunt unele dintre cele mai simple și mai distractive lucruri pe care copiii le fac de Crăciun. Pentru a face acest ornament, au nevoie de următoarele materiale:

 • Felii de lemn (ideal cu găuri deja date)
 • Vopsea acrilică
 • Pensulă cu vârf fin
 • Ciucuraș alb
 • Ață

Copiii încep mai întâi prin a-și scufunda pensula în vopseaua neagră. Folosind pensula, fac niște puncte pentru ochi și alte puncte pentru gură. Apoi, curăță pensula și o introduc în vopseaua portocalie. Vopseaua portocalie este folosită pentru a crea un nas în formă de morcov. Copiii fac alte picturi în funcție de preferințele lor; cu toate acestea, trebuie lăsate să se usuce.

Ornamente de Crăciun din Artă pentru Copii

Sursă: artycraftykids.com

În perioada sărbătorilor, copiii se apucă să facă lucrări de artă în funcție de preferințele lor. Creează după lucruri pe care le-au văzut fie în filme, fie în situații din viața reală. Arta implică unele abilități atunci când vine vorba de a concepe imagini cu ceea ce își doresc. După ce pregătesc lucrarea, o pictează pentru a reflecta ceea ce au gândit, deoarece, așa cum se spune, arta este neprețuită și este menită să comunice multe lucruri.

Ornamente de Crăciun din Lut Sclipitor

Sursă: artycraftykids.com

În timpul Crăciunului, copiii au mult timp să încerce mai multe lucruri. Printre acestea se numără utilizarea lutului alături de abilitățile lor de a face ornamente. Desigur, acest lucru poate să nu fie ușor, așa cum pare, deoarece necesită unele abilități. Copiii, totuși, fac acest lucru modelând lut la formele și dimensiunile lor preferate. După ce au creat ornamentul necesar, îl lasă să se usuce și îl vopsesc. Ei îl colorează într-un mod care descrie sezonul festiv în sine. Când vine vorba de astfel de ornamente, le plasează în puncte strategice care rezonează cu culoarea picturilor lor.

Personaje de Crăciun Imprimabile 3D

Sursă: artycraftykids.com

Deoarece educația la clasă înseamnă mai mult decât învățarea normală, copiii au, de asemenea, ideea de a veni cu personaje de Crăciun imprimabile 3D. Ei folosesc cunoștințele învățate în clasă pentru a executa astfel de personaje. Personajele îl cuprind pe Moș Crăciun, despre care sunt învățați în mai multe moduri. După ce au realizat astfel de imagini, ei le pun în anumite zone desemnate unde toată lumea le poate admira creativitatea. Acesta este unul dintre modurile în care copiii își dezvoltă expertiza în perioada Crăciunului.

Farfurie de Hârtie Lucrată Manual în Formă de Coroniță de Crăciun

Sursă: artycraftykids.com

Copiii își folosesc creativitatea în timpul sărbătorilor pentru a dezvolta ceva la care noi ne referim cu afecțiune drept Inimi Sfinte. Ei fac acest lucru prin simpla împăturire a hârtiei. Ideea devine și baza creării florilor de hârtie. Farfuriile de Hârtie în Formă de Coroniță de Crăciun sunt ușoare și amuzante de făcut pentru copiii. Ei trebuie să continue să lucreze cu materialele pentru a veni cu cele mai bune prototipuri. Procedura, deși nu complicată, necesită multe abilități. Aceste decoratiuni pot fi agățate pe pereți sau în alte puncte în care pot fi observate cu ușurință înainte de a fi admirate.

Om de Zăpadă din Rolă de Hârtie Igienică

Sursă: artycraftykids.com

Copiii realizează aceste decorațiuni folosind rolele de hârtie igienică care sunt folosite acasă. Folosesc tehnici care sunt mai puțin costisitoare și lucruri ușor disponibile. Decorațiunile sunt ușor de realizat și distractive pentru copii și pentru cei care le pot vedea. Aceste meșteșuguri pot fi făcute fie la școală, fie acasă. În acest moment, copiilor le place să-și transforme rolele de hârtie reciclată într-un mic om de zăpadă drăguț care are un pat de zăpadă unde doarme. Astfel de decorațiuni casnice aduc un sentiment de sărbătoare întregii gospodării.

Concluzie

Creativitatea copiilor este unul dintre cele mai atrăgătoare lucruri pe care părinții doresc să le experimenteze. Copiii își câștigă creativitatea de la școală, unde sunt învățați artă și meșteșuguri, o materie care se învârte în jurul decorațiunilor. De asemenea, copiii își pot dobândi abilitățile de creativitate de pe site-uri web care îi învață să pas cu pas cum să-și continue picturile. Din astfel de site-uri copiii ajung să învețe și să exerseze ceea ce cred ei că pot face cel mai bine. În timpul sărbătorilor, copiii pot crea astfel decorațiuni specifice menite să facă acea sărbătoare minunată. Articolul a descris câteva dintre decorațiunile de casă pe care copiii le fac pentru a sărbători Crăciunul. Desigur, există atât de multe alte decorațiuni pe care copiii le pot face în afară de ceea ce s-a discutat în acest articol.