06 May 2022, Autor:

Grădinile de casă sunt grădini care sunt înființate în case. Grădinile pot fi folosite în mai multe moduri, care variază de la plantarea de legume pentru uz comercial și de subzistență. Este nevoie să-ți decorezi grădina de casă pentru a arăta atrăgător pentru tine și vizitatorii tăi. Decorațiile, însă, variază în funcție de gusturile și preferințele fiecăruia. În ciuda gusturilor și preferințelor diferite, singurul scop al decorațiunilor pentru casă este acela de a face grădinile atrăgătoare. Acest articol va discuta astfel despre mai multe decorațiuni făcute acasă pentru a-ți decora gradina. Decorațiunile presupun multă creativitate.

Ușile de Curte Pot fi Făcute din Lopeți Vechi și Foarfece

Ei bine, creativitatea este cheia aici. Trebuie să folosești resursele disponibile pentru a-ți decora grădina casei cu decorațiuni făcute acasă. De exemplu, dacă crezi că vechile ustensile agricole care nu mai sunt folosite sunt deșeuri, trebuie să te gândești din nou. Pentru a realiza aceste decorațiuni, trebuie să obții vechile lopeți, greble și chiar o cazma. Depinde de tine să decizi cum să le organizezi astfel încât să fie atrăgătoare, așa cum se vede în imaginea de mai sus. Pentru a preveni coroziunea ușii din curte, ar trebui să o vopsești în funcție de preferințele tale de culoare.

De ce Să nu Faci un Muzeu din Vechile Unelte de Grădină?

Sursă: diy-enthusiasts.com

Pentru decorațiunile de grădină făcute acasă, totul depinde de preferințele proprietarului. Așa cum timpul se schimbă, a face lucruri pare să se schimbe în timp. Cu un astfel de avans tehnologic, înseamnă că instrumentele utilizate în secolul 19 pentru pregătirea pământului nu sunt ca instrumentele folosite astăzi. Ca o modalitate de a-ți decora grădina, ai putea concepe o colecție de articole folosite acolo încă de la început. A avea o arhivă ar fi atrăgător, deoarece ar ajuta la păstrarea istoriei grădinii tale de acasă. De asemenea, este posibil să ai vizitatori care vin în grădina ta pentru a vedea ce nu pot găsi în alte grădini de casă. Deci, în loc să vinzi articolele rupte sau care au fost eliminate treptat de tehnologie, ar trebui să le păstrezi pentru a avea o amintire a viitorului. Muzeul grădinii ar fi un loc foarte bine decorat sau o cameră pusă deoparte și decorată folosind o varietate de culori. Poți folosi vechile tale foarfece și lopeți atârnate de un cârlig foarte bine decorat, dacă nu te deranjează.

Poți Avea o Mini Fântână în Grădina ta

Sursă: diy-enthusiasts.com

Grădina ta ar putea avea la fel de bine o mini fântână grozavă în ea. Nu trebuie să-ți faci griji, deoarece acest lucru se poate face printr-o stropitoare de apă. Pentru a face asta, trebuie să obții o pompă care este de obicei electrică instalată în iaz. Apa va fi întotdeauna pompată de furtun către stropitoare și apoi pompată prin găuri. Capacul este făcut astfel încât să spargă apa în picături care au efect de fântână. Poți găsi o modalitate de a porni și opri apa. După încheierea acestui proces, grădina ta va fi complet decorată și va arăta atrăgător. Fântânile sunt una dintre cele mai bune moduri de a decora grădinile de casă, deoarece aduc o priveliște pitorească întregii grădini. Nu este nevoie să folosești tehnologie avansată pentru a face acest lucru, deoarece poți folosi resursele disponibile pe care le ai la dispoziție. În timpul iernii, e recomandat să scoți pompa de apă și s-o ții într-un loc uscat pentru a nu îngheța.

Trepte din Pietre Mozaic

Sursă: diy-enthusiasts.com

Destul de mulți oameni asociază o grădină de acasă cu un loc care este mereu plin de praf. Astfel, se pot face mai multe lucruri pentru a face grădina frumoasă. Poți crea trepte din pietre mozaic din vase vechi de ceramică reciclată. Nu trebuie să le pui fără să le spargi, întrucât creează un model frumos atunci când sunt adăugate pe beton. Sparge ceramica veche în bucăți mari, apoi creează niște beton pe care îl vei folosi pentru pietre. Ar trebui să te asiguri că treptele din beton au o grosime de cel puțin 4 cm pentru a preveni spargerea lor. Le poți aranja în funcție de preferințele tale și poți dezvolta modelul de mozaic dorit.

De ce Să Nu Îți Decorezi Grădina cu Alei?

Sursă: diy-enthusiasts.com

De asemenea, grădina ta trebuie să aibă alei bine decorate. Cel mai bine ar fi să exprimi acest lucru venind cu cea mai bună temă preferată. De exemplu, în loc să ai spații goale, poți alege să plantezi iarbă după un anumit model care poate părea atrăgător pentru ochi. S-ar putea să ajungi să plantezi niște culori decorative de fond. Poți alege să utilizezi mușețelul roman, care este printre cele mai preferate, deoarece se răspândește scăzut și nu afectează legumele și celelalte lucruri.

Decorează Zona de Depozitare a Lemnului de Foc

Sursă: diy-enthusiasts.com

Ei bine, ar putea fi cazul în care preferi să-ți depozitezi lemnul de foc în grădina de acasă. Dacă acesta este cazul tău, poți decora adăpostul pentru a arăta mai atrăgător decât era. Trebuie să tai buștenii care ocupă o zonă mare a grădinii tale în bucăți mici și să-i aranjezi. Aranjându-i, iți faci grădina mai decorată datorită aspectului dat. O idee mai bună ar fi să faci un adăpost bun pentru lemnul tău. Există multe modalități de a-ți dezvolta adăpostul din lemn, în funcție de preferințele tale. Poți chiar să îl decorezi în anumite culori, care pot părea atrăgătoare.

Margine Decorativă de Grădină

Sursă: diy-enthusiasts.com

Poți folosi sticlele de sticlă sau betonul obișnuit pentru a dezvolta marginea decorativă pentru grădina ta de casă. Pentru a tăia sticlele de sticlă, poți folosi o sfoară și foc. După ce ai urmat o serie de pași, poți crea margini care sunt bune pentru plantarea florilor tale. Ceea ce vei găsi la sfârșitul zilei va fi un decor, așa cum se vede în imaginea de mai sus. Grădina noastră de acasă va ajunge să arate frumoasă așa cum nu a fost niciodată.

Poți Avea o Grădină de Flori Mobilă

Sursă: diy-enthusiasts.com

Ghivecele mari de flori ar putea fi destul de scumpe pentru tine. Ca rezultat, trebuie să improvizezi materialele disponibile pentru a crea unul. Poți folosi o roabă sau o cadă de zinc pentru a face asta. Trebuie să le umpli cu pământ prin care folosești pietriș pentru a face un strat de drenaj, urmat de un sol fertil prin care să plantezi florile. Poți muta grădina de flori dintr-un loc în altul dacă este necesar. Grădina de flori poate fi ținută pe diferite părți ale grădinii pentru decorare. Cel mai bine ar fi să fii atent la anotimpurile care ți-ar putea afecta florile, de unde și nevoia de a le muta departe de grădină.

Decorațiuni de Grădină din Mânere Vechi din Ceramică

Sursă: diy-enthusiasts.com

Nu trebuie să-ți arunci vechile mânere de uși, deoarece pot fi folosite pentru a face niște țăruși decorativi pentru plante care ajută la adăugarea unui strop de culoare plantelor perene ierboase. Trebuie să iei butoanele și să le fixezi de firele de cupru și să le lipsești de pământ. Mânerele de sticlă vor fi idei grozave de decorare în grădina de acasă, deoarece pot sparge lumina soarelui în zilele însorite pentru a avea efecte uimitoare în întreaga grădină.

Mobilă Rustică din Paleți de Lemn

Sursă: diy-enthusiasts.com

Îți poți decora grădina cu o zonă de relaxare. O zonă de relaxare este locul unde te poți așeza în timp ce faci un tur. Poți folosi paleți care au fost utilizați anterior în unele activități din grădină pentru a crea locuri frumoase. De asemenea, poți să îi pictezi și să îi localizezi strategic în grădina ta de acasă. Totuși, nu uita să îndepărtezi cuiele de pe paleți, astfel încât să nu fie periculoase pentru a sta pe ele. Alegerea culorii depinde de tine, dar ar trebui să fie suficient de atractivă.

Poți Să-ți Decorezi Coșurile de Gunoi

Sursă: diy-enthusiasts.com

Dacă nu ai unde să ții containerele de gunoi departe de grădină, le poți transforma pentru a fi atrăgătoare. Poți adăuga floarea soarelui și alte stickere florale care să le facă prezentabile, deoarece alegerea va depinde în întregime de tine. Le poți acoperi cu un lac transparent pentru a preveni căderea decorațiunilor.

Concluzie

Decorațiunile de grădină făcute acasă se referă la decorațiunile pe care cineva le poate face pentru a-și înfrumuseța grădina. Ele sunt, în general, menite să facă grădina mai atrăgătoare pentru tine și vizitatorii tăi. Nu va trebui neapărat să suporți costuri uriașe, deoarece poți utiliza unele dintre materialele disponibile în grădina ta. De exemplu, poți crea o poartă modificată din vechile ustensile agricole. Se pot face mai multe modificări caracteristicilor existente pentru a le face mai atractive. Unele ar fi putea fi tablouri cu o imagine atractivă dar totul depinde de preferința proprietarului.