06 May 2022, Autor:

Mașina ta este o investiție de cinci cifre și este logic să îți pese de siguranța ei. Deci, de ce să o lăsați în aer liber, unde poate suferi daune din cauza expunerii la soare, a sevei copacilor și a excrementelor de păsări? Fără îndoială, depozitarea într-un garaj o va menține mai curată și ar putea ajuta la prelungirea duratei ei de viață.

Pe lângă păstrarea mașinii în siguranță, un garaj servește drept magazie pentru majoritatea oamenilor. Ei folosesc spațiul suplimentar din garaj pentru a depozita diverse lucruri, de la proprietăți vechi până la unelte de reparare casnice, hrană pentru animale de companie și practic orice articol care nu se califică pentru a fi în interiorul casei. Acestea îl fac ușor înghesuit, înfundat, dezorganizat și murdar.

Totuși, organizarea și curățarea garajului poate fi o sarcină grea, mai ales că majoritatea oamenilor nu îl consideră un aspect important al casei. Dacă garajul tău este neîndemânatic și te chinui să-ți găsești un spațiu, acest articol oferă sfaturi despre modalitățile simple de a-ți organiza și întreține garajul. Bineînțeles , puteți obține tot ce aveți nevoie pentru a vă curăța și organiza echipamentele din garaj, cum ar fi cutii, rafturi și sertare de pe https://www.olx.ro fără a cheltui prea mulți bani.

How To Clean Your Garage

Sursă: Pinterest

Curățarea garajului poate fi o sarcină grea. Cu toate acestea, când o faci pas cu pas, vei găsi curățarea garajului tău ca un exercițiu distractiv și ușor. Acestea sunt sfaturile pe care le puteți folosi la curățarea unui garaj. 

Take Everything Out 

Primul lucru pe care trebuie să-l faci când cureți un garaj este să scoți totul afară. Ar trebui să începeți din față și să vă îndreptați spre spate, scoțând totul și punând prin alee. O încăpere goală vă va elibera spațiul pentru a curăța și a rearanja garajul într-o manieră organizată. 

Decide On What Is Worth Keeping 

După ce ați golit garajul în alee, ar trebui să vă gândiți care obiecte merită păstrate. Unele obiecte reprezintă gunoaie fără valoare, în timp ce altele ar putea avea o valoare reală sau sentimentală. Alegând doar articolele necesare proprietății, va ajuta la reducerea numărului lor din garaj. 

Decide What to Do With the Garage Clutter 

După ce ați ales lucrurile demne, trebuie să decideți ce să faceți cu articolele pe care nu intenționați să le puneți înapoi în garaj. Puteți alege să aveți o vânzare de curte, să le oferiți sau să le aruncați. Dar orice ai face, asigură-te că ai un plan. Dacă nu planificați ce să faceți cu dezordinea din garaj, veți ajunge să le puneți înapoi. 

Deep Clean the Garage 

Curățați în profunzime fiecare colț al garajului, deoarece nu o veți mai face o perioadă. Utilizați o soluție de curățare pentru a curăța podeaua și pentru a îndepărta petele și murdăria de ulei de motor. Aspirați podeaua, apoi ștergeți-o și lăsați-o să se usuce. 

Get Organized 

După curățarea profundă a garajului, este timpul să puneți la loc articolele într-un mod organizat. Acest lucru va face curățarea viitoare mai ușoară și va face garajul ușor de întreținut.  

Easy, Efficient, and Affordable Ways To Organize Your Garage 

Sursă: Pinterest

Organizarea garajului dumneavoastră poate optimiza spațiul pentru a servi ca depozit și a funcționa în alte scopuri. Puteți urma aceste sfaturi dacă doriți un garaj organizat și cu un aspect modern, fără a cheltui prea mulți bani.

Draft a Floor Plan of Your Garage 

În organizarea garajului, planul podelei este crucial. Ar trebui să aveți un plan pentru a stabili în ce parte a garajului se va așeza fiecare obiect – plasați obiectele pe care le folosiți des, cum ar fi uneltele pentru casă, biciclete etc., aproape de ușă. De asemenea, ar trebui să păstrați împreună articolele similare, cum ar fi unelte de grădinărit și echipamente pentru gazon. Ar trebui să puneți articolele pe care le folosiți rar în spatele garajului și să puneți obiectele grele acolo unde nu vă vor sta în cale sau nu vă vor fi răsturnate de mașina dvs. 

Keep The Garage Floor Free 

Evitați să îndesați podeaua garajului cu multe lucruri, ceea ce vă poate face dificilă deplasarea. În schimb, folosiți rafturi și dulapuri pentru a organiza articolele și pentru a le ține aproape unele de altele. Astfel, vei putea optimiza spațiul și organiza mai eficient garajul. 

Install Open Shelves And Lockable Cabinets 

Rafturile deschise sunt potrivite pentru depozitarea articolelor pe care le folosiți des, fiind mai ușor să ajungeți la ele. Ar trebui să instalați un dulap care poate fi încuiat pentru articolele care trebuie păzite, cum ar fi substanțele chimice și obiectele dăunătoare pe care trebuie să le ascundeți de copii. 

Install A Vertical PegBoard 

O placă verticală este o modalitate bună de a atârna cu ușurință obiecte, cum ar fi salopete de lucru, echipamente de grădină și unelte casnice. 

Seal All Openings That Can Cause Damage 

Găsiți orice deschidere dintre garaj și pereții adiacenți din care excesul de aer, umiditate și căldură pot pătrunde și pot provoca deteriorarea articolelor depozitate în interior.

Invest in Door and Window Locks 

Garajele sunt o rută obișnuită prin care oamenii intră într-o casă. Ar trebui să investiți într-o încuietoare bună pentru uși și ferestre pentru a vă proteja proprietatea și familia. 

Upgrade Lighting and Electrical Systems 

Noile tehnologii de design a garajelor au ajuns de la a fi un spațiu pentru depozitarea deșeurilor la un spațiu care poate fi organizat în mai multe scopuri. Un sistem electric, cum ar fi o ușă automată și un sistem de alarmă, va ridica standardul garajului dvs. și îl va face să completeze mai bine casa. 

Create Time For Maintenance 

După ce v-ați organizat garajul, ar trebui să vă faceți timp pentru a-l curăța din când în când, în loc să-l lăsați îngropat în murdărie, ceea ce vă va trimite înapoi la primul pas.  

Conclusion 

Contrar a ceea ce ar crede majoritatea, garajul este o parte esențială a unei case. Capacitatea sa de a ține mai multe obiecte permite ca alte părți ale casei să fie mai bine organizate. Curățarea și organizarea garajului vă va ajuta să profitați la maximum de garaj și casă.

Dacă sunteți interesat să vă refaceți garajul, puteți vizita https://www.olx.ro pentru cerințele dvs. de curățenie și organizare calitativă a unui garaj la niște prețuri accesibile.