06 May 2022, Autor:

Povestea lui John Deere

Povestea lui John Deere datează de mai bine de un secol, în special în anul 1837. Era un fierar consacrat care obișnuia să repare lucruri în satul său și să fabrice lopeți și alte echipamente agricole. A format mai multe parteneriate menite să-și extindă afacerea care a mers odată cu producția de pluguri. A început să producă tractoare în 1900 din cauza concurenței masive din partea rivalilor săi de afaceri. John Deere a continuat să facă parteneriate pentru ca afacerea sa să înflorească de fiecare dată.

Legenda se laudă de mai bine de un secol în timp ce produce tractoare care satisfac nevoile clienților. A fabricat mai multe modele de tractoare, toate cu calități și specificații diferite, dar menite să-i facă fericiți pe fermieri. Aceștia se bazează foarte mult pe tractoare John Deere pentru activitățile lor agricole, inclusiv cultivarea, arătura și chiar grăparea. Modelele sale de tractoare sunt preferate în principal pentru că sunt eficiente și dau randament. De exemplu, sunt echipate cu o capacitate de combustibil care le face să lucreze ore lungi fără oprire. De asemenea, sunt echipate cu sisteme hidraulice care sunt menite să ridice orice lucru greu din fermă fără externalizare.

Fiecare companie are suișuri și coborâșuri, totuși aceste suișuri și coborâșuri sunt responsabile pentru a aduce succesul. Povestea lui John Deere nu ar putea fi probabil o poveste de o zi, deoarece are multe victorii și eșecuri. Din cauza provocărilor, compania se află încă în top când vine vorba de furnizarea celor mai bune tractoare din industria agriculturii. De-a lungul anilor, John Deere i-a pus pe experții săi în proiectare să dezvolte cele mai bune tractoare care să ofere fermierilor cele mai bune caracteristici pentru ca agricultura să prospere. De mai multe ori, inginerii și proiectanții au realizat tractoare după preferințele fermierilor, despre care John Deere nu a fost niciodată la curent.

În 1928, John Deere a lansat primul său tractor, denumit modelul Gp. Tractorul a fost orientat către piața de culturi în rânduri. Una dintre activitățile agricole pe care le desfășura tractorul era cultivarea, plivitul pentru ca culturile să crească cu mai puține interferențe. Acest tractor a rezolvat problemele fermierilor, aducând astfel eficiență muncii lor. Modelul de tractor a fost atrăgător pentru aceștia, ceea ce a dus la fabricarea unei versiuni de tractor mai înguste pentru a răspunde nevoilor fermierilor de cartofi.

În jurul anului 1929/1930, John Deere a însărcinat un inginer cu numele de Brown să facă unele ajustări la modelul GP care să permită o lățime foarte simplă a benzii de rulare. Noul model ar elimina utilizarea schimbului de osii. Brown a venit cu modelul denumit banda de rulare largă GP, care are arbori de transmisie telescopici și a condus la transmisia tractorului, găzduind astfel transmisiile finale ale roților.

Nu după mult timp, John Deere făcuse deja mulți pași în compania producătoare de tractoare. De exemplu, compania a angajat 6700 de angajați atât din SUA, cât și din Canada. De asemenea, și-a câștigat eticheta celei mai bune companii de producție de mașini din lume. Compania produce tractoare de cea mai bună calitate cu un sistem informatic intern care nu poate fi modificat de niciun mecanic, făcând tractoarele John Deere monopoliste.

John Deere nu a fabricat modelul Gp actualizat pentru că poate era prea scump pentru el și s-a gândit că clienții nu ar fi dispuși să-i plătească prețul. A ajuns astfel să vină cu modelul D, al cărui program a fost abandonat după o serie de teste care l-au dovedit ineficient.

John Deere avea să dezvolte ulterior modelul L, care era menit să ofere o soluție fermierilor care folosesc animale de tracțiune pentru a-și desfășura activitățile agricole, cum ar fi aratul. În ciuda faptului că modelul are o piață limitată, John Deere a insistat să vină cu un model care să pară atrăgător pentru un public mai mare. A venit astfel cu modelul LW, care după ce a fost experimentat nu a avut niciodată succes după al Doilea Război Mondial.

Povestea lui John Deere se poate spune că este o poveste care a început într-un mod foarte umil. Pentru a avea succes, a trebuit să încerce multe lucruri și să încheie multe parteneriate de afaceri. Călătoria lui a avut astfel multe suișuri și coborâșuri, care au ajuns să aducă succes. După ce a făcut mai multe experimente, a încercat mai multe modele care nu l-au putut convinge să le fabrice pentru că fie nu erau cele mai potrivite pentru piață, fie credea că vor fi costisitoare; prin urmare, clienții nu ar fi dispuși să plătească prețul total. În călătoria sa, John Deere a produs mai multe modele utilizate în principal pe piața de fermieri.

Modele John Deere

Deoarece John Deere Company și-a câștigat eticheta celei mai bune companii de utilaje, merită remarcat faptul că acest lucru s-a întâmplat datorită eforturilor sale consecvente de a veni cu modele de tractoare care să răspundă nevoilor actuale ale fermierilor. Compania John Deere a încercat să dezvăluie modele cu cele mai bune caracteristici și specificații pentru a satisface nevoile fermierilor. Compania este, de asemenea, specializată în producerea de mărci care pot fi versatile – adaptabilitatea înseamnă că tractoarele pot funcționa în condiții extrem de dure. Printre alte caracteristici ale modelelor produse de John Deere se numără o capacitate eficientă de combustibil care le permite să lucreze ore lungi fără oprire. Articolul va discuta despre unele dintre modelele produse de John Deere. Acestea sunt următoarele:

John Deere 5105

Sursă: tractorjunction.com

Acest model are cea mai mare cerere în comparație cu alte modele. Acest lucru se datorează faptului că are este foarte eficient în comparație cu alte modele. Tractorul vine cu aspect atrăgător, productivitate, kilometraj și productivitate. John Deere a oferit astfel caracteristici robuste ale motorului care fac ca tractorul să funcționeze eficient în ferme. Tractorul este echipat cu trei cilindri capabili să genereze un RPM de 2100. Tractorul are și o putere mare de pornire de 4, ceea ce îi conferă cea mai bună viteză de pornire. Combinând puterea mare de pornire cu turația mare, oferă tractorului fluiditate în timp ce operează în ferme. Tractorul poate fi folosit și în scopuri comerciale, deoarece este foarte eficient. Pentru eficiența motorului, tractorul este echipat cu un sistem de răcire eficient care menține motorul curat și la un randament bun. În timpul activităților agricole, tractorul nu necesită nicio schimbare de viteză, deoarece este echipat cu tracțiune pe roți. Acest model are caracteristici superbe, ceea ce face dificilă concurența altor modele de tractoare. Are și opțiune de ambreiaj dublu sau simplu, ceea ce îl face să navigheze cu ușurință atunci când desfășoară activități agricole. Tractorul este echipat cu frâne cu disc cu scufundare în ulei pentru a evita alunecarea și pentru a asigura o aderență suficientă.

 

John Deere 5042 D PowerPro

Sursă: tractorjunction.com

Tractorul are un motor puternic echipat cu un sistem de răcire eficient care garantează eficiența. Datorită vitezei și puterii sale, este capabil să desfășoare orice activitate agricolă cu multă precizie. Tractorul este ușor disponibil pentru fermieri la un preț accesibil. Capacitatea motorului tractorului îi conferă acestuia un mod bine structurat de a funcționa fără greșeli. Este echipat cu un ambreiaj simplu sau dublu, care îi permite să-și desfășoare activitățile cu ușurință și în cel mai bun mod posibil. Are, de asemenea, un sistem eficient de servodirecție, care asigură o întoarcere lină în timp ce își desfășoară activitățile agricole. Pentru a te asigura că tractorul își desfășoară activitățile pentru cel mai mult timp fără nicio interferență, tractorul deține un rezervor de 60 de litri.

Concluzie

Când vine vorba de producerea tractorului care este cel mai potrivit pentru nevoile agricole ale fermierilor, atunci John Deere este o companie mare care nu poate lipsi din discuție. Acest lucru se datorează faptului că această companie caută să producă cele mai bune tractoare menite să satisfacă nevoile fermierilor. Pentru a face acest lucru, John Deere implică cele mai bune minți inteligente care fac ceea ce au nevoie clienții pentru nevoile lor agricole. Din istoria sa putem observa că John Deere a încercat de multe ori și a eșuat; cu toate acestea, a câștigat într-un final.