06 May 2022, Autor:

Când doriți un câine pentru copiii dvs., decideți-vă care câine este cel mai bun. Am enumerat câțiva dintre cei mai buni câini pentru copiii dvs. în acest articol.

Introducere 

Există diferite familii, familii de la țară sau familii care trăiesc la oraș. De asemenea, există și diferiți câini. Unii sunt potriviți pentru exteriorul casei, iar alții sunt potriviți pentru interiorul casei.

Ce-l face pe un câine să fie cel mai bun pentru copii? 

Luați în considerare un câine în funcție de stilul de viață al familiei și nivelul de energie al câinelui. Există trei factori care-l fac pe un câine să fie cel mai bun.

Atitudinea: dacă câinele tău este calm și are o atitudine bună, poate ajuta la crearea unei relații mai prietenoase cu copiii tăi.

Mărimea: Atunci când alegeți un câine, și dimensiunea contează. Dacă copiii tăi sunt mici, este posibil ca un câine mare să-i doboare. Dar, aceasta nu înseamnă că un câine mare nu este bun pentru copiii mici. Unii câini pot avea un nivel de atitudine bună pentru a se juca cu copiii mici.

Nivel de energie: Preferințele familiei tale contează foarte mult atunci când alegi un câine. Dacă sunteți în căutarea unui câine cu un nivel scăzut de energie și vrei vrea să-l iei pentru o cursă pentru că ești un alergător pasionat, aceasta va fi o problemă. Stilul tău de viață în familie trebuie să fie sub nivelul de energie al câinelui.

Unii câini familiari și natura lor sunt enumerați mai jos; îți poți alege câinele citind acest articol.

Labrador Retriever 

Previzualizare 

Are o înălțime de 54.6 până la 62.2 centimetri și o greutate de 25 până la 36 kilograme. Viața medie a acestui câine este de aproximativ 10 până la 12 ani.

De ce ar fi este acest câine cel mai bun pentru copiii tăi?

Un Labrador Retriever este un câine prietenos care iubește activitățile în aer liber. Are un nivel ridicat de energie și deseori vrea să-l arate. Câinele este prietenos cu copiii, iar dacă este supravegheat corespunzător; îi place să se joace și cu alți câini. Este un câine care se poate antrena, iar nivelul său de lătrat este mediu.

Buldog 

Previzualizare 

Are o înălțime de 35.5 până la 38.1 centimetri și o greutate de 18 până la 22 kilograme. Viața medie a acestui câine este de aproximativ 8 până la 10 ani.

De ce ar fi acest câine cel mai bun pentru copiii tăi?

Bulldogii sunt curajoși, prietenoși și calmi. Așadar, pot fi niște însoțitori minunați pentru copii. Nu sunt foarte activi, nivelul lor de energie, fiind, respectiv, scăzut. Câinele poate fi antrenat bine și poate trăi și cu alți câini. Ei pot trăi în orice atmosferă, în orice oraș sau în orice țară. Le place să trăiască alături de familii. Nivelul lor de lătrat fiind liniștit.

Labrador 

Previzualizare 

Are o înălțime de 54.6 până la 61 centimetri și o greutate de 25 până la 34 kilograme. Viața medie a acestui câine este de aproximativ 10 până la 12 ani.

De ce ar fi acest câine cel mai bun pentru copiii tăi? 

Acesta este un câine de talie medie, cu un înalt nivel de inteligență și versatilitate. Are o natură prietenoasă și îi place să se joace cu copiii. Golden Retriever este un câine foarte activ, cu un nivel ridicat de energie și necesită exerciții zilnice. Poate trăi și cu alți câini și iubește să fie antrenat bine. Latră doar când este necesar.

Beagle 

Previzualizare 

Are o înălțime de 38.1 centimetri și o greutate sub 13.5 kilograme. Viața medie a acestui câine este de aproximativ 10 până la 15 ani.

De ce ar fi acest câine cel mai bun pentru copiii tăi? 

Beagle este un câine prietenos, cu un nivel ridicat de inteligență. Are un nivel ridicat de energie și necesită exerciții cât mai dese. Întotdeauna răspunde bine la antrenament. Copiilor le place să se joace cu acest câine pentru că este mic în dimensiune și poate trăi și cu alți câini. Are un nivel ridicat de lătrat și îi place să latre des.

Mops 

Previzualizare 

Are o înălțime de 25.4 până la 33 centimetri și o greutate de aproximativ 6.3 până la 8 kilograme. Viața medie a acestui câine este de aproximativ 13 până la 15 ani.

De ce ar fi acest câine cel mai bun pentru copiii tăi? 

Mops sunt niște câini echilibrați și iubitori care pot avea un loc în inima copiilor tăi în curând. Au un nivel mediu de energie și nu sunt foarte activi, dar pot face exerciții zilnice. Pugs pot trăi alături de copii și alți câini fiind supravegheați. Ei pot fi dresați, dar trebuie să munciți din greu pentru a-i antrena bine. Latră când este necesar.

Setter irlandez 

Previzualizare 

Are o înălțime de 63.5 până la 68.6 centimetri și o greutate de aproximativ 27 până la 31.7 kilograme. Viața medie a acestui câine este de aproximativ 12 până la 15 ani.

De ce ar fi acest câine cel mai bun pentru copiii tăi? 

Setter irlandez este un câine drăguț și prietenos, cu un nivel ridicat de energie. Este foarte activ și îi place să alerge. Deci, necesită exerciții fizice mai des. Poate fi un câine prietenos pentru copii și poate trăi și cu alți câini. Răspunde foarte bine la antrenamente și latră doar când este necesar.

Grifonul din Bruxelles 

Previzualizare 

Are o înălțime de 17.8 până la 25.4 centimetri și o greutate de aproximativ 3.5 până la 4.5 kilograme. Viața medie a acestui câine este de aproximativ 12 până la 15 ani.

De ce ar fi acest câine cel mai bun pentru copiii tăi? 

Grifonul din Bruxelles este de o natură drăguță și un câine foarte inteligent, cu un nivel mediu de energie. Nu este atât de activ, dar îi place să se plimbe cu proprietarul său. Este foarte antrenabil și poate fi bun alături de copii și alți câini, fiind supravegheat. Bruxelles latră doar când este necesar.

Newfoundland 

Previzualizare 

Are o înălțime de 66 până la 72.1 centimetri și o greutate de aproximativ 45 până la 68 kilograme. Viața medie a acestui câine este de aproximativ 9 până la 10 ani.

De ce ar fi acest câine cel mai bun pentru copiii tăi? 

Newfoundland este un câine foarte inteligent și loial într-o atmosferă naturală. Nu este foarte activ si are un nivel mediu de energie. Puteți dresa acest câine cu ușurință și poate fi și un însoțitor plăcut pentru copii și alți câini. Latră doar când este necesar.

Buldog francez 

Previzualizare 

Are o înălțime de 28 până la 33 centimetri și o greutate sub 12.5 kilograme. Viața medie a acestui câine este de aproximativ 10 până la 12 ani.

De ce ar fi acest câine cel mai bun pentru copiii tăi? 

Bulldogul francez este o rasă foarte populară. Este jucăuș și adaptabil, cu un nivel mediu de energie. Nu este atât de activ, dar îi place să se plimbe cu proprietarul său. Îl poți antrena bine. Deci, poate fi un însoțitor încântător pentru copiii tăi sau alți câini. Nu latră atât de des și este liniștit.

Collie 

Previzualizare 

Are o înălțime de 56 până la 66 centimetri și o greutate de aproximativ 22.5 până la 34 kilograme. Viața medie a acestui câine este de aproximativ 12 până la 14 ani.

De ce ar fi acest câine cel mai bun pentru copiii tăi? 

Collie este un câine puternic și loial, cu un nivel ridicat de energie. Este foarte activ și necesită exerciții zilnice. Răspunde bine la antrenament, deci poate fi un însoțitor plăcut pentru copiii tăi și alți câini. Latră foarte des și tare.

Concluzie 

Câinele poate fi un membru exemplar al familiei tale, doar dacă alegi câinele potrivit pentru tine. Trebuie să te uiți la preferințele familiei tale înainte de a cumpăra un câine prietenos. Dacă ați citit deja articolul nostru, este posibil să aveți suficiente informații pentru a cumpăra un câine potrivit pentru tine și copiii tăi.