08 Apr 2022, Autor:

Chiar dacă dețineți difuzoare excelente, o cască de gaming îți poate oferi o experiență mai bună, fără a deranja pe alții. Citind acest articol, puteți obține informații importante despre căștile pentru jocuri.

Introducere 

Căștile de gaming sunt unul dintre echipamentele principale pentru jucători. Puteți simți o experiență imersivă prin utilizarea căștilor. Căștile normale redau de obicei sunetele jocurilor, în timp ce căștile pentru jocuri vă pot oferi o senzație grozavă prin evidențierea zgomotelor importante din joc. Vă permite să vă personalizați sunetul în funcție de cerințele dvs. și puteți intra în contact cu colegii dvs. de echipă folosind un microfon.

Caracteristici pentru cele mai bune căști pentru jocuri 

Nu contează dacă cumpărați un laptop de gaming nou cu specificații extreme sau un computer pentru gaming, este posibil să nu vă bucurați de experiența de gaming până când nu cumpărați o nouă cască de gaming.

Jocurile pentru PC din zilele noastre sunt pline de sunete grozave de mediu. De asemenea, trebuie să comunicați cu partenerii dvs. în jocurile online. Deci, un set de căști de gaming vă oferă toate caracteristicile odată. Luați în considerare câteva lucruri înainte de a cumpăra niște căști de gaming.

Sunet: trebuie să investiți în acele căști care au un sunet de sistem mai bun. Chiar dacă aveți o pereche de căști ieftine, veți auzi sunete în ele. Dar, nu te vei simți inconfortabil cu aceste tipuri de căști într-o oră sau două.

Cu fir sau fără fir: Un alt lucru de luat în considerare este că dacă doriți niște căști fără fir sau cu fir. Modelele cu fir sunt relativ mai ieftine decât cele fără fir.

Compatibilitate: trebuie să verificați compatibilitatea înainte de a cumpăra niște căști de gaming.

Există multe opțiuni de calitate pe piața căștilor de gaming. Nu poți ghici care este cel mai potrivit pentru tine. Unele dintre cele mai bune căști de gaming sunt:

Razer BlackShark V2 

Specificații 

 • Razer BlackShark V2 este compatibil cu dispozitive mari, cum ar fi PlayStation, PC și Xbox.
 • Are conectivitate wireless de 2,4 GHz.
 • Căști cu USB fără fir cu mufă audio de 3,5 mm.
 • Are un timp de răspuns în frecvență de la 12 Hz la 28 kHz.
 • Este o cască de gaming cu fir. Are caracteristici speciale de anulare a zgomotului, drivere Titanium 50mm și are un microfon detașabil.

De ce sunt bune? 

Acest set de căști este unul dintre cele mai bune, deoarece are claritate de comunicare plus funcții audio poziționale. Are o durată bună de viață a bateriei de aproximativ 24 de ore, cu o calitate excepțională a materialului folosit. Razer BlackShark sunt niște căști uimitor de confortabile și nu veți simți nicio iritare chiar și după ce ați jucat atâtea ore de joc.

SteelSeries Arctis 7P/7X 

Specificații 

 • Sunt niște căști fără fir și sunt compatibile cu PC, PS5 și PS4, Xbox One, X sau S, Switch și Android.
 • Are un răspuns în frecvență de 20 Hz până la 20 kHz.
 • Are conectivitate wireless de 2,4 GHz, ceea ce previne orice întârziere sau întrerupere a jocului.

De ce sunt bune? 

Oferă efecte sonore grozave, design frumos, cu un nivel constant de performanță wireless. Prețul este, de asemenea, rezonabil pentru această cască. Este compatibil cu aproape orice dispozitiv și vă puteți bucura de o performanță wireless la un înalt nivel de confort. Durata de viață a bateriei este de aproximativ 24 de ore și oferă opțiuni largi pentru setările de configurare.

Logitech G Pro X 

Specificații 

 • Căști cu fir compatibile cu PC, PS5,PS4, XboxOne și Switch.
 • Are un răspuns în frecvență de la 20Hz la 20Khz.

De ce sunt bune? 

Dacă nu poți purta căști pe cap pentru mult timp, înseamnă că setul tău de căști nu sunt cea mai bună opțiune. Logitech G Pro X este o cască frumos proiectată, cu bandă flexibilă și spumă extrem de satisfăcătoare. Livrarea sa precisă a sunetului este caracteristica sa proeminentă. De asemenea, are un microfon albastru, care permite o calitate excelentă a conversației cu prietenii tăi în timp ce te joci online.

SteelSeries Arctis Pro + GameDAC 

Specificații 

 • Este o cască cu fir și compatibil cu dispozitivele PS4, PC, Xbox One, Switch Mobile.
 • Răspunsul lor în frecvență este de la 10 Hz la 40 kHz.

De sunt bune? 

Are un design excelent cu un nivel ridicat de confort. Oferă o calitate excelentă a sunetului în general. Această cască are încorporat un convertor digital-analogic. Deci, poate oferi o rezoluție excelentă de 96 kHz sau 24 de biți audio. Puteți personaliza setul cu cască la propriile setări prin GameDAC. Se numără printre cele mai bune căști de gaming.

HyperX Cloud Stinger

Specificații 

 • Sunt niște căști cu fir și sunt compatibile cu aproape toate dispozitivele, PS, PS5, PS4, Xbox X/S/one, Switch și mobil.
 • Răspunsul lor în frecvență este de la 18 Hz la 23 kHz.

De ce sunt atât de bune? 

Sunt niște căști excelente pentru gaming, cu un preț rezonabil de aproximativ 50 USD. Sunt ușoare, moi și au comenzi la îndemână, confortabile pentru urechi. La acest preț nu găsești niște căști cu o calitate audio atât de bună, însă HyperX Cloud Stinger oferă acest lucru.

Corsair Virtuoso RGB Wireless XT 

Specificații 

 • Sunt niște căști fără fir și sunt compatibile cu aproape toate dispozitivele, PS, PS5, PS4, Xbox X/S/one, Switch și mobil.
 • Au un răspuns de frecvență de la 20 Hz la 40 kHz.
 • Funcționează cu televizoare prin Bluetooth și cu PC, și console de jocuri prin USB.

De ce sunt atât de bune? 

Nu numai că vă oferă o calitate excelentă a sunetului, dar sunt și foarte confortabile de purtat pe cap. Singurul decalaj al acestor căști, este durata de viață a bateriei. Bateria lor nu durează prea mult.

Căști wireless Xbox 

Specificații 

 • Sunt niște căști fără fir, compatibile cu Xbox Series X/S, Xbox One, PC, mobil.
 • Au un răspuns în frecvență de la 20 Hz la 20 kHz.

De ce sunt atât de bune? 

După cum a menționat deja numele, acest set de căști funcționează cu console și PC-uri Xbox. Acceptă Bluetooth și poți participa la apeluri prin intermediul acestui set de căști în timp ce te joci.

Razer Kaira Pro 

Specificații 

 • Sunt niște căști fără fir care sunt compatibile cu Xbox Series X/S, Xbox One, PC, mobile.
 • Răspunsul lor în frecvență este de la 20 Hz la 20 kHz.

De ce sunt atât de bune? 

La fel ca XboxGaming Headset, Kairo Pro funcționează și cu console și PC-uri Xbox. Fac parte dintr-o categorie de gaming ușoară, frumos proiectată și extrem de confortabilă. Dacă aveți o consolă sau un computer Microsoft, atunci această cască este o alegere bună.

SteelSeries Arctis 1 Wireless 

Specificații 

 • Sunt niște căști fără fir care sunt compatibile cu PC, PS5, PS4, Switch, Mobile (USB-C wireless), Xbox One (cu fir).
 • Răspunsul său în frecvență este de la 20 Hz la 20 kHz.

De ce sunt bune? 

SteelSeries Arctis 1 Wireless oferă un nivel ridicat de performanță printre alte căști Bluetooth. Are un microfon detașabil cu o calitate bună de convorbire. De asemenea, oferă un sunet plăcut pentru jocuri.

Turtle Beach Elite Atlas Aero 

Specificații 

 • Sunt niște căști wireless compatibile cu PC, PS4 (Wireless); Xbox One, Nintendo Switch, Mobil (prin cablu).
 • Răspunsul lor în frecvență este de la 12 Hz la 20 kHz.

De ce sunt bune? 

Au un sunet bun de anulare a microfonului. Vă puteți juca jocuri în timp ce purtați ochelari datorită pernelor de urechi cu infuzie de gel. Are o autonomie mare a bateriei de 30 de ore. Puteți configura multe lucruri, precum activarea sunetului 3D, comenzile pentru urechi etc. în timpul utilizării acestor căști.

Concluzie 

Fiecare căști au propriul preț, opțiuni de configurare, efecte sonore și nivel de confort. Puteți alege oricare dintre ele verificându-vă bugetul și cerințele dvs.