06 May 2022, Autor:

Vrei să cumperi un grătar de cărămidă pentru distracție și gătit în aer liber?

Ei bine, avem alegerile potrivite pentru tine. Cu oricare dintre acestea te poți bucura de un Bar BQ perfect cu familia în orice moment.

Deci, fără alte adăugări, să trecem la treabă.  

 • HomeZone Garden Mile – Design Futurist 

Sursă: amazon.com

Este un articol „must-have” pentru o experiență supremă la grătar. Are o recenzie excelentă a pieței și este disponibil în întreaga lume! Iată cum îl poți folosi:

Așezi cărămida din piatră ponce a grătarului pe suprafața de gătit și o apeși înainte și înapoi de-a lungul grătarului cu o presiune ușoară. Va avea ca rezultat caneluri în care cărămida intră în contact cu grătarele. Poți folosi cărămizi rezistente la căldură și materiale care sunt rezistente la căldură. Apoi ridici cărămida și aliniezi canelurile cu următoarea locație de curățat.

După curățare, clătești sau speli grătarul cu un prosop de hârtie umed pentru a elimina orice praf de piatră rămas. Dacă ești nou în ceea ce privește grătarul, informează-te despre diferiții combustibili pentru grătar.

Specificații:

 • Material: Oţel inoxidabil
 • Dimensiuni: 67 x 39 cm
 • Tip de finisare: Acoperit cu strat de pulbere, vopsit
 • Material cadru: Oţel inoxidabil

 

Pro Contra
Numărul de erupții este mult redus. Grătarul va dura mult să se încălzească.
Cu partea inferioară plată, este ușor să le așezi pe grătar. Auto-curățarea necesită căldură imensă.
Ele ridică temperatura grătarului.

Acumularea de grăsime este prevenită prin designul piramidei.

Poate fi necesară înlocuirea în câteva luni.

 • Black Knight – Grătar Convenabil 

Sursă: amazon.com

Acesta este un grătar foarte accesibil. Are dimensiunea potrivită cu o tavă mare pentru grătar. Deși este foarte ușor de curățat, totuși, unii oameni au probleme cu curățarea lui. Iată cum poți face asta. Aliniezi una dintre marginile cărămizii din piatră ponce cu una dintre laturile plăcii. Împingi cărămida de sus în jos, lucrând dintr-o parte până când grătarul este curat. După aceea, clătești.

Consultă câteva sfaturi ingenioase de curățare.

Ar trebui să poți obține o jumătate de duzină sau mai multe curățări dintr-o singură cărămidă. Cu toate acestea, va fi nevoie de înlocuire în cele din urmă, deoarece se uzează pe o suprafață nouă de fiecare dată când o folosești.

Totuși, dacă vrei să cumperi în vrac, costul înlocuirii cărămizilor din piatră pentru grătar în fiecare an ar trebui să fie aproximativ același cu costul înlocuirii unei perii de grătar.

Specificații:

 • Material: Oţel inoxidabil
 • Culoare: Negru
 • Dimensiunile articolului: L-l-h 90,17 x 39,37 x 7,62 cm
 • Material cadru: Oţel inoxidabil

 

Pro Contra
Durează considerabil mai mult Curățarea grătarului cu gaz poate fi enervantă
Gătit uniform peste tot

 • Grătar Sunshine – Ușor de Utilizat 

Sursă: amazon.com

Acest grătar Sunshine va oferi cea mai bună experiență de grătar! Este format dintr-o tavă din oțel inoxidabil, iar materialul cadrului este același.

Este durabil, ușor de întreținut și nu are un cost ridicat. Poate fi asamblat acasă sau poate veni cineva de la fabrică să-l instaleze pentru tine.

Va fi o investiție grozavă, mai ales dacă plănuiești petreceri la grătar toată vara!

Specificații:

 • Marca: Sunshine BBQs
 • Material: Oţel inoxidabil
 • Material cadru: Oţel inoxidabil

 

Pro Contra
Durabil Multe piese de schimb
Mai ușor de curățat Puțin cam scump
O tavă mai mare Mai greu decât majoritatea grătarelor

 

Beneficiile Grătarelor din Cărămidă – 

Acum că știi primele trei alegeri ale noastre, hai să vedem câteva beneficii ale grătarelor din cărămidă.

 • Gust îmbunătățit al cărnii 

Porozitatea acestor instrumente de încălzire a grătarului este redusă. Ca urmare, picurăturile din alimente rămân la suprafață, arzând și emanând o aromă atrăgătoare. Dar amintește-ți că farmecul gustului se datorează și căldurii uniforme pe care o oferă aceste brichete de grătar.

Gătitul și afumatul sunt două metode excepționale de gătit, dar nu sunt același lucru.

În timp ce grătarul este o abordare de obicei rapidă și intensă a gătirii cărnii și legumelor, afumatul necesită o perioadă diferită de timp. Folosește o metodă complet diferită de a oferi aromă și de a furniza căldură.

 • Ajută la distribuirea uniformă a căldurii și economisesc combustibil 

Sunt o modalitate excelentă de a preveni pierderile de căldură prin absorbția căldurii de la arzătoare și eliberarea lentă pentru un grătar perfect. Aceeași capacitate ajută la reducerea consumului de combustibil.

Ca rezultat, cheltuind câțiva bănuți, s-ar putea să economisești mult timp și bani pe care grătarul tău le-ar putea consuma altfel prin arderea gazului și pierderea căldurii.

Căldura scăzută și lentă e mai bună decât o ardere rapidă. Pentru cel mai bun rezultat, ține arderea înceată și lentă, apoi creează efectul Maillard deasupra. 

Mie îmi place să gătesc sous vide cu fum lichid și o saramură uscată condimentată, apoi la final vin cu niște verdețuri, realizând o masă perfectă de fiecare dată, 100% repetabilă, fără incertitudini, fără riscuri. Și nici măcar nu pierd mult timp pentru a supraveghea mâncarea.

Sursă: thebbqdepot.com

Concluzie 

Pasionații de grătar își doresc de multă vreme un sistem de distribuție a căldurii mai ecologic, mai durabil și mai eficient. Acum este momentul să alegem grătarele de cărămidă ca fiind cea mai eficientă metodă pentru eliminarea zonelor reci de pe grătare, prevenirea pierderilor de căldură și conservarea combustibilului. 

Poți avea cea mai plăcută experiență de grătar cu aceste grătare.

Introducere optimizată SEO 

A avea grătarul de cărămidă potrivit este de multă vreme legat de a obține rezultate de gătit profesionale. Iată câteva opțiuni care te vor ajuta să începi.