06 May 2022, Autor:

Amintește-ți vremurile în care toată lumea avea acel zâmbet stânjenitor în momentul în care începeai să filmezi o cină în familie sau o petrecere la școală. Ei bine, asta nu prea se mai întâmplă, pentru că vlogging-ul a transformat pe aproape toată lumea într-o celebritate. Este 2022 și toți suntem conștienți de iluminarea perfectă și cele mai bune unghiuri pentru un conținut fantastic!

Pe măsură ce faci vlogguri zilnic, în curând vei începe să trăiești viața unui creator de conținut. Filmează și creează videoclipuri scurte care te ajută să câștigi bani și să îți perfecționezi abilitățile în același timp. Dacă aș fi știut mai devreme despre importanța unui smartphone bun, nu aș fi filmat pe DSLR-ul meu. Acest lucru mi-ar fi economisit cea mai mare parte a timpului, energiei și, mai ales, banilor! Dar nu te voi lăsa să faci aceeași greșeală.

Așadar, iată primele 3 smartphone-uri la modă pentru a te ajuta să îți îmbunătățești experiența de vlogging! Îmi poți mulțumi mai târziu. 

  • Vivo V20 Pro 5G – Cel mai Subțire Telefon 5G 

Sursă: zerox24.com

Prima impresie este interesantă și cool. Vivo s-a concentrat întotdeauna pe grosime, calitate, design, greutate și cameră. În mod similar, Vivo a depus toate eforturile pentru design și cameră în smartphone-ul său din seria V.

Vivo V20 Pro este cel mai subțire telefon 5G la nivel global, cu o grosime de 7,39 mm și o greutate de 170 g. Poți ține dispozitivul în mâini din orice unghi pentru a obține cadrul perfect. Sunt încântat că Vivo depune eforturi reale pentru a-și îmbunătăți interfața de utilizare, menținând-o, de asemenea, fără bloatware într-o mare măsură.

Vivo V20 Pro este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 765 5G ultra-puternic. Are o configurație profesională cu o cameră triplă spate de 64 MP. Și are o focalizare Auto Eye Focus de 44 MP cu o cameră de unghi super-larg de 8 MP.

Am descoperit că Vivo V20 este mai bun în sprijinirea mai multor benzi, în situația în care cineva călătorește în străinătate, nu va avea probleme cu benzile. Performanța îmbunătățită a acestui dispozitiv nu înseamnă un preț nebun. Se încadrează într-o gamă de prețuri accesibilă.

Vivo lucrează foarte mult la produsele lor de data aceasta. Mai devreme, Vivo obișnuia să se concentreze doar pe cameră și muzică, deoarece s-a autodenumit un telefon cu cameră și muzică. Dar acum, odată cu competiția, Vivo și-a schimbat toată dinamica. Acest telefon a stabilit un etalon pentru alte telefoane din acest segment prin designul său elegant și camera strălucită.

Pentru mine, per total, este un pachet bun cu tot ce ai nevoie într-un smartphone din acel segment de preț în comparație cu alte telefoane. Mi-a amintit de OnePlus când a venit cu funcții geniale la un preț rezonabil. Acum acest telefon a început aceeași tendință cu Vivo V20 Pro.

Pro Contra
Gamă de preț scăzută Gamă limitată de culori
Durată de viață suplimentară a bateriei Puțin mai greu decât majoritatea telefoanelor Vivo
Software actualizat și acoperire 5G Are o asemănare ciudată cu OnePlus

Sursă: google.com

Sunt foarte pasionat de fotografie, mai ales când vine vorba de fotografia macro. Prin urmare, sunt foarte încântat de sistemul de cameră actualizat de pe iPhone 13. Butoanele de pe iPhone 12 Pro Max (și celelalte modele) au o poziție ușor diferită față de 13 Pro Max, făcând vloggingul mai ușor decât înainte.

A fost alegerea între argint și grafit pentru mine. Am vrut să iau versiunea grafit, deoarece nu am avut niciodată iPhone-uri în culoarea gri spațial, negru mat sau negru jet.

Cu toate acestea, carcasa principală pe care o folosesc arată mai bine cu iPhone-ul argintiu, așa că am optat pentru argintiu. Nu am niciun regret, dar încă simt că grafitul este uluitor și, dacă nu ar fi carcasa telefonului, aș fi ales asta în loc.

Argintiul este cu siguranță o culoare „albă ca zăpada” mai apropiată decât 11 Pro Max al meu, de care sunt mai mult decât obsedat. Am observat instantaneu diferența enormă în cât de ușor și rapid răspunde. Sunt și fotograf, iar acest upgrade al camerei este de departe cel mai bun pe care l-am văzut pe telefon.

Cu siguranță arată foarte bine. Fiind în principal utilizator Android, sunt cu siguranță impresionat de cât de bun este iPhone 13 Pro. Majoritatea oamenilor nici măcar nu știau că 60fps este încă adaptiv.

Singurul lucru pe care l-aș contesta este această narațiune conform căreia Apple „face totul mai subțire”. iPhone-ul a rămas la fel sau s-a îngroșat, mai ales acesta din urmă, de cel puțin 5 ani. A existat o îngrășare constantă de la 6 la 7, 8, X, 11 și 12.

Pro Contra
Afișaj Superb  Ar putea folosi încărcătoare mai rapide
Performanță și durată de viață a bateriei solide Modul cinematografic limitat la 1080P
Performanță superioară

Sursă: mashable.com

Nu vei regreta că ai luat acest Samsung. Există o caracteristică prin care, atunci când măresti ceva sau pe cineva, microfonul te poate face să auzi mai tare orice ai mărit. E nebunesc de tare acest lucru. Pentru acest telefon, Samsung promova acea claritate pe timp de noapte. Ceea ce este crucial pentru vlogging. Majoritatea camerelor nu pot funcționa atunci când afară este prea întuneric.

Samsung a atins această calitate excelentă. Ultimul lucru pe care trebuie să-l facă pentru a avansa înaintea lui iPhone este să păstreze consistența imaginii care iese din fiecare obiectiv.

IPhone ar putea face asta, în timp ce Samsung încă nu a putut atinge acest nivel. Samsung are deja o imagine mai clară, o stabilizare video bună, un portret bun și un mod de noapte excelent. Le mai trebuie doar un pas pentru a învinge iPhone-ul. Acesta este consistența imaginii de la toate obiectivele.

Pro Contra
Galaxy S22 Ultra va îmbrățișa pe deplin S Pen și va veni cu un suport dedicat Este un pic prea scump
Galaxy S21 Ultra rămâne un flagship grozav și o achiziție mai sigură Camera nu a fost actualizată
  • Concluzie! 

Sper că acest articol te va ajuta să găsești smartphone-ul perfect pentru vlogging. Fiecare telefon se concentrează pe diferite aspecte ale filmului, cu referire la pixeli, calitatea camerei și instrumente de îmbunătățire. Toate împărtășesc unele părți din comoara pe care o cauți pentru o experiență fantastică de vlogging.

Introducere optimizată SEO

Vlogging-ul este o artă care necesită echipamentul potrivit, și avem compilația perfectă de smartphone-uri pentru tine.