04 Feb 2022, Autor:

Te trezești dimineața și vezi soarele strălucind puternic pe cerul senin. Pare o zi perfectă pentru o alergare de dimineață.

După ce te-ai schimbat în trening, îți iei căștile și pornești la drum. Când pui muzică, îți dai seama că una dintre căștile tale este defectă. Simți că asta ți-a omorât total cheful, nu?
Cu toate acestea, termini cumva alergarea cu doar o cască funcțională. După ce vii acasă, în loc să faci un duș, deschizi laptopul și începi căutarea pentru a-ți găsi noile căști.

Dacă te trezești într-o astfel de situație, atunci ai ajuns la locul potrivit. Am adunat primele 6 perechi de căști care bifează aproape toate căsuțele potrivite.

Așa că hai să aruncăm o privire.

 

  • Sony WF-1000XM4

Sony WF-1000XM4

 

După ce a oferit lumii WF-1000XM3, Sony a reușit să se ridice și mai sus cu cea mai recentă versiune.

WF-1000XM4 oferă cea mai detaliată, dinamică și echilibrată performanță pe care o vei obține vreodată de la o pereche de căști. Notele de bas sunt texturate și intense, în timp ce vocea oferă un exemplu excelent de rafinament.

Cu o baterie care durează 8 ore, te vei întoarce oricând la aceste căști pentru mai multă muzică. Mai presus de toate, acestea sunt ușor de purtat, sunt sensibile la atingere, iar cel mai recent design al vârfului urechii permite izolarea zgomotului.

Acum trebuie să te întrebi, sunt și rezistente la apă? Chiar sunt!

Aceste căști vin, de asemenea, cu aplicații de conectare pentru Android și iOS, împreună cu funcții inteligente, cum ar fi din text în vorbire și atenție rapidă.

Așadar, toate aceste caracteristici fantastice le marchează pe Sony WF-100XM4 drept alegerea noastră numărul unu!

  • Panasonic RZ-S500W

Panasonic RZ-S500W

Panasonic nu este marca ce îți apare imediat în minte atunci când ești în căutarea căștilor wireless. Dar crede-ne, acest model ar trebui să fie pe lista ta.

RZ-S500W este prima incursiune a Panasonic pe piață și își merită banii. Vin cu tehnologie de anulare a zgomotului, microfoane duble pentru apeluri, un mod ambiental și o durată de viață a bateriei de 19,5 ore.

Mai presus de toate, un USB-C pentru 15 minute poate garanta aproximativ 70 de minute de redare. Cât de tare e asta?

Și nu doar atât, comenzile tactile de pe ambele căști sunt intuitive și receptive. Astfel, îți permit să controlezi muzica și să pornești modul de anulare a zgomotului fără niciun fel de agitație.

În concluzie, credem că aceste căști își merită din plin banii.

  • Sony WF-C500

Sony WF-C500

Imaginează-ți căștile Sony WF-C500 ca o versiune simplă a modelului WF-1000XM4 menționat mai devreme. Ele oferă o mulțime de caracteristici fără a cere prea mult.

Sunt excelente pentru sport și alergare datorită ratingului lor iPX4. Și vei obține, de asemenea, conectivitate de „împerechere rapidă” cu toate dispozitivele Android. În plus, vei primi și o „împerechere rapidă” cu computerele Windows 10. Toate acestea oferă un sunet bine echilibrat.

Durata de viață a bateriei de 10 ore îți permite să asculți muzică din mers fără nicio bătaie de cap. Aceste căști cu siguranță merită un loc pe listă, nu?

  • Cambridge Audio Melomania 1 Plus

Cambridge Audio Melomania 1 Plus

Acestea sunt niște căști care te ating chiar în punctul potrivit. Cambridge Audio Melomania 1 Plus are setări EQ personalizabile, se mândrește cu suport pentru aplicații și conține un mod audio de înaltă performanță.

La fel ca și celelalte căști, principalul punct de vânzare este durata de viață a bateriei. Rămâne încărcat timp de 9 ore cu o singură încărcare. Nu doar atât, poți obține încă 4 încărcări suplimentare din carcasă. Astfel, ai un total de 45 de ore de utilizare. Prea frumos pentru a fi adevărat, nu?

Ei bine, absența anulării zgomotului explică orele lungi de viață a bateriei. Și pentru unii, asta poate fi un mare NU!

În afară de asta, căștile oferă un sunet muzical expansiv și de impact. Dacă ești în căutarea unor căști ieftine, trebuie doar să arunci o privire rapidă la Cambridge Audio Melomania 1 Plus.

  • Sennheiser Momentum True Wireless 2

Sennheiser Momentum True Wireless 2

Aceste căști magice produc cele mai rafinate sunete pe care le vei auzi de la orice căști fără fir.

Aceste căști sunt subțiri și nu ies foarte mult din urechi. Astfel, fiind confortabile pentru utilizare prelungită. Anularea zgomotului este destul de bună și este aproape la nivelul Sony WF-1000XM3. Aceste căști vin, de asemenea, cu burete sensibil la atingere pe ambele căști și sunt personalizate pentru a controla funcțiile și redarea.

Sennheiser Momentum True Wireless 2 vin și cu o durată de viață impecabilă a bateriei. Cu o singură încărcare, poți obține 7 ore de redare. Și husa de transport oferă aproximativ 3 încărcări suplimentare. Astfel, consumul total al bateriei este de până la 28 de ore.

În plus, are o calitate fantastică a sunetului. Scena sonoră detaliată, cu autoritate și amploare impresionante, este perfectă pentru persoanele cărora le place să asculte muzică în deplasare. Deci, dacă bugetul tău ajunge la nivelul superior, aceste căști cu siguranță îți vor recompensa urechile.

  • JBL Reflect Flow

JBL Reflect Flow

Acestea sunt cunoscute ca participanți destul de populari atunci când apar în discuție căștile wireless. JBL Reflect Flow este un pachet complet de valoare.

Reflect Flow este alegerea ta dacă vrei un sunet puternic de bas de care te poți bucura în sală. Are o autonomie a bateriei de 10 ore și 20 de ore de la carcasa de transport.

JBL Reflect Flow are, de asemenea, o opțiune de încărcare de 10 minute, care rulează timp de o oră pentru persoanele care rămân mereu fără timp. Combinația potrivită a construcției oferă o potrivire stabilă care le menține pe loc atunci când faci activități atletice.

O caracteristică importantă este modul său ambiental. Când apeși pe căștile din stânga, volumul este redus. Astfel, îți permite să ai o conversație fără a fi nevoie să scoți căștile.

Deci nu este nimic care să nu-ți placă la aceste căști.

 

Concluzie

Așadar, am enumerat primele 6 perechi de căști care considerăm că își merită banii. Fiecare are propriile caracteristici și un design care le face să iasă în evidență.

Căștile ideale au un design ergonomic, o durată lungă de viață a bateriei, anulare a zgomotului și se potrivesc perfect. Nu face niciodată compromisuri cu privire la aceste caracteristici dacă vrei o pereche de căști care să reziste mult.

Cumpărături fericite!