06 May 2022, Autor:

Dispozitivele inteligente ne fac viața mai ușoară, oferindu-ne confortul suplimentar și necesar pentru o viață mai bună. Indiferent dacă încercați să automatizați lucrurile, cum ar fi să aprinzi luminile de pe un smartphone, să pui niște muzică bună chiar și din locul tău de corfort sau să vă păstrați casa mai în siguranță prin încuierea ușii de la distanță. Dispozitivele inteligente casnice sunt disponibile pentru a oferi tot acest confort și multe altele.

Numărul de dispozitive inteligente casnice crește constant, ceea ce vă ridică șansele de a lua alegerea greșită, deoarece nu toate dispozitivele disponibile sunt fiabile. Pentru a fi mai în siguranță, cumpără toate dispozitivele inteligente de pe https://www.olx.ro la un preț accesibil. În timp ce faceți asta, continuați să citiți acest articol pentru a explora cele mai bune 5 dispozitive inteligente pe care ar trebui să le obțineți pentru casa dvs.

What Are The Best Smart Home Devices? 

Mai jos este o listă de dispozitive pe care credem că ar trebui să le includeți în colecția dvs. de dispozitive casnice inteligente. Odată ce aveți aceste dispozitive împreună, puteți fi sigur că totul va fi perfect pentru confortul dvs. 

Smart Wi-Fi Router 

Sursă: Pixabay

Dacă doriți să aveți o casă inteligentă, este incontestabil că ar trebui să existe un router Wi-Fi eficient. Routerele inteligente Wi-Fi oferă o viteză de două ori mai mare decât cea așteptată și o viteză suplimentară de 25%. Ele furnizează semnale Wi-Fi în mod corespunzător în întreaga cameră, indiferent de cât de groși sunt pereții.

Un exemplu excelent de router Wi-Fi pe care îl puteți obține este routerul Wi-Fi Google Nests. Îți oferă control total asupra spațiului tău, deoarece are un difuzor și o funcție de control vocală. Dispozitivul este, de asemenea, ușor de configurat. Rularea este ușoară, deoarece îl puteți controla de pe un smartphone. Faceți clic pe linkul de mai jos pentru a-l achiziționa de pe site-ul OLX. 

https://www.olx.ro 

Smart Security Kit 

Sursă: IStock images

Un sistem de securitate inteligent este o altă componentă esențială a unei case inteligente. Vă ajută să vă mențineți casa în siguranță prin intermediul senzorilor și camerelor wireless ușor de instalat pe care le puteți monitoriza cu ușurință  chiar și de pe un smartphone. De asemenea, puteți detecta mișcările nesolicitate din casa dvs. prin intermediul acestui senzor, indiferent dacă o ușă a fost deschisă sau încuiată fără acordul dvs.

 

Senzorii se pot conecta și la alte dispozitive inteligente, cum ar fi lumini, termostate, încuietori, fiind foarte ușor de controlat de pe un smartphone. Cele mai multe kituri de securitate necesită o taxă lunară sau un plan lunar pentru a le menține în funcțiune; este mai mult sau mai puțin un preț mic pentru a ține case în siguranță. 

Calitățile unui kit de securitate inteligent eficient

 • Piese extrem de fiabile
 • Eficiență ridicată
 • Camere de securitate eficiente
 • Evaluări IP ridicate
 • Alimentare de rezervă
 • Personalizat pentru casa dvs. 

Există o mulțime de dispozitive inteligente de securitate cu diferite game de prețuri disponibile pentru dvs https://www.olx.ro; faceți clic pe link pentru a explora opțiunile disponibile. 

Smart Security Camera 

Sursă: iStock

O cameră de securitate inteligentă este la fel de esențială ca un kit de securitate. Vă oferă acces direct pentru a vă supraveghea casa, chiar și atunci când sunteți departe. Sunteți alertat când există un invadator sau o mișcare nesolicitată în casa dvs. Există multe tipuri de camere de securitate. Mai jos sunt caracteristicile cheie pe care trebuie să le urmăriți atunci când faceți o achiziție: 

 • Vizualizare cu lumină scăzută pentru vizionare în întuneric total
 • Ar trebui să fie reglabil
 • Poate înregistra imagini capturate pe un video recorder digital
 • Ar trebuie să aibă acces web
 • Ar trebuie să fie rezistent la ploaie
 • Ar trebuie să aibă o calitate bună a camerei 

 

Puteți începe să explorați camerele de calitate cu caracteristici excelente pe https://www.olx.ro, toate la prețuri accesibile. 

Smart Video Doorbell 

Sursă: iStock

O sonerie video vă ajută să vedeți toate activitățile din fața ușii dvs. Folosește senzori de mișcare, o cameră, un difuzor, un microfon și o conexiune la internet pentru a alege și a înregistra toate activitățile care se desfășoară la ușa ta, fiind ușor să vezi toate activitățile prin smartphone-ul tău. Este ca o mesagerie vocală, dar pentru ușa ta din față. Poate funcționa și ca o alarmă de securitate, urmărind pe toată lumea, toate activitățile lor și pe toți care intră. Este sigur să spunem că soneriile video inteligente sunt benefice pentru a vă menține casa în siguranță.

De unde știi că alegi soneria video potrivită pentru casa ta? Mai jos sunt caracteristicile cheie de care trebuie să țineți cont atunci când faceți o achiziție:

 • Trebuie sa aibă senzori de mișcare
 • Ar trebui să aibă funcții de monitorizare directe
 • Captură video HD
 • Să vă permită să conversați cu vizitatorul dvs
 • Trebuie să aibă un istoric de activitate
 • Vedere coloră pe timp de noapte 

De asemenea, puteți verifica opțiunile soneriei video pe https://www.olx.ro la niște prețuri accesibile. 

Smart Smoke Alarm 

Sursă: iStock

Alarmele de fum sunt foarte importante pentru a vă menține casa în siguranță în cazul unui focar de incendiu. Te avertizează atunci când există un focar de incendiu în casa ta, chiar și atunci când nu ești acasă. Astfel, este ușor să apelați rapid la urgențe pentru a vă salva casa.

Alarmele de fum sunt pline cu senzori care sunt conectate la telefon, oferindu-vă control total asupra situațiilor focare. Mai jos sunt caracteristicile cheie de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați o alarmă inteligentă de fum. 

 • Funcții adecvate ale senzorului
 • Alertă vocală și locație
 • Lumină pentru calea de siguranță
 • Circuite integrate 

Smart Lighting 

Confortul care vine alături de iluminatul inteligent este complet nesfârșit. Imaginați-vă cât de liniștitor va fi să vă deschideți ușile și să vă aprindeți lumina imediat. Se reglează constant pe timp de zi sau pe timp de noapte. Partea semnificativă este că obțineți și control wireless de pe telefonul dvs. sau prin intermediul unui asistent Google, ușurându-vă viața. Mai jos sunt caracteristicile critice necesare pentru un iluminat inteligent. 

 • Este ușor de instalat
 • Are caracteristici de schimbare a culorii
 • Are opțiuni de control multiple
 • Geo-împrejmuire
 • Opțiuni de scenă 

Puteți achiziționa dispozitivele dvs. de iluminat inteligente chiar aici, pe site-ul https://www.olx.ro. Există mai multe opțiuni disponibile la prețuri accesibile. 

Conclusion 

Ești gata să-i crești IQ-ul casei tale? Alături de dispozitivele inteligente, vă puteți face casa mai confortabilă și mai plăcută, având în același timp control total chiar și de la o milă distanță. Puteți începe prin a selecta dispozitivele cele mai potrivite pentru casa dvs https://www.olx.ro. Există o mulțime de opțiuni disponibile pentru tine la cele mai bune prețuri.